|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:38 pm
sweet_chii M-Teen sweet_chii M-Teen to spox.. kurcze juz klikam zeby sie sicganeło i nie chche sad głuuupie to stare a co sciagasz? elo tak na marginesie.. na chwile mi sie wrocilo... hmm no to cos zeby przybieralnia działała... mozesz rzucic linka? por favor ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:38 pm
sweet_chii Vykk Sayokun 'zieww' ja tez ide spac sweatdrop dobranoc wszystkim 3nodding narka sayo... chi chyba nie wytrzymam do 3... ja wytrzymam, ale moja siostra jeczy, ze jej klikanie przeszkadza... to ja wywal z pokoju
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:41 pm
sweet_chii Vykk Sayokun 'zieww' ja tez ide spac sweatdrop dobranoc wszystkim 3nodding narka sayo... chi chyba nie wytrzymam do 3... ja wytrzymam, ale moja siostra jeczy, ze jej klikanie przeszkadza... ja wytzrymałam nawet do 4 ale potem zeszłąm z gildii bo zaczeli gadac o jakichs erotycznych przyjemnościach i to mnie zniesmaczyło wiec poszłąm no i potem około 5 zlazłam z kompa i dup dziś o 16 sie obudizłam pierwsyz raz w zyciu!!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:42 pm
ze slucham? Hadogenes sweet_chii Vykk Sayokun 'zieww' ja tez ide spac sweatdrop dobranoc wszystkim 3nodding narka sayo... chi chyba nie wytrzymam do 3... ja wytrzymam, ale moja siostra jeczy, ze jej klikanie przeszkadza... to ja wywal z pokoju ona jest w swoim... a moj komp jest w takim jakby przedpokoju...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:44 pm
sweet_chii ona jest w swoim... a moj komp jest w takim jakby przedpokoju... to tak jak u mnie a dzwi nie istnieja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:45 pm
sweet_chii ze slucham? prosze linka! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen sweet_chii Vykk Sayokun 'zieww' ja tez ide spac sweatdrop dobranoc wszystkim 3nodding narka sayo... chi chyba nie wytrzymam do 3... ja wytrzymam, ale moja siostra jeczy, ze jej klikanie przeszkadza... ja wytzrymałam nawet do 4 ale potem zeszłąm z gildii bo zaczeli gadac o jakichs erotycznych przyjemnościach i to mnie zniesmaczyło wiec poszłąm no i potem około 5 zlazłam z kompa i dup dziś o 16 sie obudizłam pierwsyz raz w zyciu!!! xp eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen sweet_chii M-Teen to spox.. kurcze juz klikam zeby sie sicganeło i nie chche sad głuuupie to stare a co sciagasz? elo tak na marginesie.. na chwile mi sie wrocilo... hmm no to cos zeby przybieralnia działała... a chodzi o plik gac(cos tam).zip to moge dac wam linka troche szybszego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:47 pm
Hadogenes sweet_chii ona jest w swoim... a moj komp jest w takim jakby przedpokoju... to tak jak u mnie a dzwi nie istnieja no... ale on jest wyczulona a ja podobno bardzo wale w klawiature jak na niej pisze....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:48 pm
Hadogenes M-Teen sweet_chii M-Teen to spox.. kurcze juz klikam zeby sie sicganeło i nie chche sad głuuupie to stare a co sciagasz? elo tak na marginesie.. na chwile mi sie wrocilo... hmm no to cos zeby przybieralnia działała... a chodzi o plik gac(cos tam).zip to moge dac wam linka troche szybszego prosiłabym ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:49 pm
sweet_chii Hadogenes sweet_chii ona jest w swoim... a moj komp jest w takim jakby przedpokoju... to tak jak u mnie a dzwi nie istnieja no... ale on jest wyczulona a ja podobno bardzo wale w klawiature jak na niej pisze.... ja tez wale [by moja Mamuśka] i jej przeszkadza kiedy ona ma zamiar sobie zrobić drzemke przed praca xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:51 pm
mam pytko czy jest jakis upgrade bo sciagalem jakos 3dni temu wersje Gac v 1-3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:52 pm
sweet_chii Hadogenes sweet_chii ona jest w swoim... a moj komp jest w takim jakby przedpokoju... to tak jak u mnie a dzwi nie istnieja no... ale on jest wyczulona a ja podobno bardzo wale w klawiature jak na niej pisze.... u mnie o to sie nie sadza tylko o "buczeni" kompa confused ale juz niedlugo bede mnial kompa u siebie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:53 pm
Vykk mam pytko czy jest jakis upgrade bo sciagalem jakos 3dni temu wersje Gac v 1-3 nie to jest ta sama wersja tylko na moim sewerze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|