|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:27 pm
ja jestem.. ale jush zmykam.. dobranoc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:28 pm
Vykk witam wszytkich...przed chwila jak zaczale pisac tego posta pojawil mi sie blue box...wie ktos co moze sie w nim znajdowac?? rzecz z trunka, rzecz z giftboxa lub 1000 gold. radze ci sprzedac... zawsze bardziej sie opyla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:28 pm
Lethiel ja jestem.. ale jush zmykam.. dobranoc wink dobranoc 'przytula i caluje na pozegnanie'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:29 pm
sweet_chii M-Teen to spox.. kurcze juz klikam zeby sie sicganeło i nie chche sad głuuupie to stare a co sciagasz? elo tak na marginesie.. na chwile mi sie wrocilo... hmm no to cos zeby przybieralnia działała...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:29 pm
Lethiel ja jestem.. ale jush zmykam.. dobranoc wink papa lethi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:30 pm
Vykk witam wszytkich...przed chwila jak zaczale pisac tego posta pojawil mi sie blue box...wie ktos co moze sie w nim znajdowac?? nie wiem ale ja dzis z bluboxa wyodbyłam kajdanki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:31 pm
M-Teen sweet_chii M-Teen to spox.. kurcze juz klikam zeby sie sicganeło i nie chche sad głuuupie to stare a co sciagasz? elo tak na marginesie.. na chwile mi sie wrocilo... hmm no to cos zeby przybieralnia działała... mozesz rzucic linka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:32 pm
'zieww' ja tez ide spac sweatdrop dobranoc wszystkim 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Vykk witam wszytkich...przed chwila jak zaczale pisac tego posta pojawil mi sie blue box...wie ktos co moze sie w nim znajdowac?? rzecz z trunka, rzecz z giftboxa lub 1000 gold. radze ci sprzedac... zawsze bardziej sie opyla mowisz...kurcze korci mni zeby otworzyc...a na dodatek musze sobie kupic w koncu licencje ale znowuu bedzie mi w ten sposob kasy brakowac...wie ktos czy bedzie jeszcze mozna koledowac jakos??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun 'zieww' ja tez ide spac sweatdrop dobranoc wszystkim 3nodding narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:33 pm
Vykk sweet_chii Vykk witam wszytkich...przed chwila jak zaczale pisac tego posta pojawil mi sie blue box...wie ktos co moze sie w nim znajdowac?? rzecz z trunka, rzecz z giftboxa lub 1000 gold. radze ci sprzedac... zawsze bardziej sie opyla mowisz...kurcze korci mni zeby otworzyc...a na dodatek musze sobie kupic w koncu licencje ale znowuu bedzie mi w ten sposob kasy brakowac...wie ktos czy bedzie jeszcze mozna koledowac jakos?? od 3 w nocy do 9 rano bedzie mozna papa, Sayokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:34 pm
Sayokun 'zieww' ja tez ide spac sweatdrop dobranoc wszystkim 3nodding narka sayo... chi chyba nie wytrzymam do 3...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:37 pm
Vykk Sayokun 'zieww' ja tez ide spac sweatdrop dobranoc wszystkim 3nodding narka sayo... chi chyba nie wytrzymam do 3... ja wytrzymam, ale moja siostra jeczy, ze jej klikanie przeszkadza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|