|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:34 pm
Labudziak a pamiętarz tekst "patrz kangur, podobno jadalny" XD pamietam pamietam ............. przez tydzien sie z tego nabijalem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Sayokun omea moja sygnaturka jest za dloga czy moze byc?? wink tak na oko wydaje mi sie, ze jest dobra 3nodding acha dziki xd a tak poza tym to witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W sumie to po co jest to lowienie rybek, ktos to wogule robi ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone M-Teen hehe ^^ prezneick dostałam ciesze sie że to nie rupieć razz więc... hmm wiec patrzcie na mojego ava co dostałam razz kajdany.. nie za bardzo o nich marzyłam sweatdrop za ile można je sprzedać whee wydaje mi sie ze cos kolo 2k - 2.5k sweatdrop uhm szkoda.. ale sprzedam za 3 k biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:35 pm
Falcone Labudziak a pamiętarz tekst "patrz kangur, podobno jadalny" XD pamietam pamietam ............. przez tydzien sie z tego nabijalem biggrin no... wszytko było fane.. doputy nie weszliśmy do tgo miasta XD potem sie skączyło XD (jakinia aaah.. ile wspomnień crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:36 pm
DarkMud W sumie to po co jest to lowienie rybek, ktos to wogule robi ?? jakbys czytal instrukcje, regulaminy itp to bys wiedział.. jak sie lowi ryby mozan je sprzedac i masz za to goldy.. smile jak by dzialaly mialabym wiecje goldów niz obecnie! zas sie zepsuły gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkMud W sumie to po co jest to lowienie rybek, ktos to wogule robi ?? ciekawa zabawa.......... ale chodzi glownie o zysk plynacy z polowu ........... mozna w ten sposob zarobic mnostwo kasy a pozatym w niedalekej przyszlosci bedzie mozna wymieniac ryby na przedmioty i ubrania ktorych sie nie da kupic w sklepie ani dostac w zadnych Boxach czy trunkach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkMud W sumie to po co jest to lowienie rybek, ktos to wogule robi ?? na rybkach mozna ostro zarobić! tylko teraz chyba nie dzialaja -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:37 pm
uhmmm sprzedać za 2,5 czy za 3 k? te całe kajdany???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:38 pm
DarkMud W sumie to po co jest to lowienie rybek, ktos to wogule robi ?? dla pieniedzy- szybko sie na nich zarabia (np. w stawie w gambino, lowiac najtansza przyneta zarabia sie ok. 100g za koszyczek)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen uhmmm sprzedać za 2,5 czy za 3 k? te całe kajdany??? zawsze możesz je ODDAC na cele dobroczynne (np. mi biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak no... wszytko było fane.. doputy nie weszliśmy do tgo miasta XD potem sie skączyło XD (jakinia aaah.. ile wspomnień crying ) ja se chcailem poczytac Posty z naszej starej gildii tam bylo tyle wsoanialych rzeczy ale poprostu nie ma juz tych stron i nie wiem czemu question Omi dlaczego strony zniknely w naszej starej gildi question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:39 pm
Labudziak DarkMud W sumie to po co jest to lowienie rybek, ktos to wogule robi ?? na rybkach mozna ostro zarobić! tylko teraz chyba nie dzialaja -_- a mogłyby! jak jedno nie działa to drugie działą i tak na zmiane! GAIA SIE CHYBA STARZEJE gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:40 pm
Falcone Labudziak no... wszytko było fane.. doputy nie weszliśmy do tgo miasta XD potem sie skączyło XD (jakinia aaah.. ile wspomnień crying ) ja se chcailem poczytac Posty z naszej starej gildii tam bylo tyle wsoanialych rzeczy ale poprostu nie ma juz tych stron i nie wiem czemu question Omi dlaczego strony zniknely w naszej starej gildi question tak! własnie! jak by były, to bysmy im pokazali, jak to kiedyś wspaniale było XD może wruciłby stary klimay ( a ja wkolko o tym samym stare )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|