|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:18 pm
ok zakupiłam blue boxa.. otworzyć czy nie razz kurcie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Falcone zlamanie Postanowienia II punktu pierwszego przekroczyles dozwolona liczbe cyatow ktora wynosi 5 madry jestem co whee dokladnie 3nodding Do tego dochodzi jeszcze spamowanie xp y.. a tak na marginesie kiedy on spanował ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tylko tyle..... neutral Grrrrhehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:19 pm
Falcone Labudziak ty sie podlizujesz omedze, by zostać modem prawda?? co trzeba jakos awansowac ja narazie tylko ucze sie regulaminu na pamiec a pozatym Omi nie moze ze mnie moda zrobic (chyba) wie musial bym jak juz podlizywac MissTao blaugh tez bym chciał awansowac ahhh *zamarzył sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:20 pm
Labudziak ty sie podlizujesz omedze, by zostać modem prawda?? To by bylo bez sensu, bo ja przeciez nie mam mozliwosci uczynic kogos modem. Po prostu Falcone stanowi przyklad wzorowego obywatela gildii ktory, przeczytal regulamin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:20 pm
Omega Sun Falcone zlamanie Postanowienia II punktu pierwszego przekroczyles dozwolona liczbe cyatow ktora wynosi 5 madry jestem co whee dokladnie 3nodding Do tego dochodzi jeszcze spamowanie xp Spamowanie czyli cos w stylu samego "Grrrrrr" albo "hau hau" lub rozmawianie przez bensensowane ciagi znaczkow czyli cos takiego "fnadofnbf" (ale to juz zrobil chyba wczoraj razem z Yuki) he he Falcone czuwa ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:21 pm
DarkMud Tylko tyle..... neutral Grrrrhehehe nie doluj sie jak będziesz grzeczny 2 tyg.to cie z owej czarnej listy skreslą prawda??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:21 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:22 pm
Falcone Omega Sun Falcone zlamanie Postanowienia II punktu pierwszego przekroczyles dozwolona liczbe cyatow ktora wynosi 5 madry jestem co whee dokladnie 3nodding Do tego dochodzi jeszcze spamowanie xp Spamowanie czyli cos w stylu samego "Grrrrrr" albo "hau hau" lub rozmawianie przez bensensowane ciagi znaczkow czyli cos takiego "fnadofnbf" (ale to juz zrobil chyba wczoraj razem z Yuki) he he Falcone czuwa ninja ahaaa.. a ja my slałem, ze spamem jest, jak ktos sie reklamuje (lub cos reklamuje..) -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:23 pm
Labudziak y.. a tak na marginesie kiedy on spanował ?? xd pozwol, ze posluze sie cytatami stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:23 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:24 pm
Falcone Spamowanie czyli cos w stylu samego "Grrrrrr" albo "hau hau" lub rozmawianie przez bensensowane ciagi znaczkow czyli cos takiego "fnadofnbf" (ale to juz zrobil chyba wczoraj razem z Yuki) he he Falcone czuwa ninja hehe... normalnie jestem dumna z Ciebie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:24 pm
Falcone Omega Sun Labudziak ty sie podlizujesz omedze, by zosta�‡ modem prawda?? To by bylo bez sensu, bo ja przeciez nie mam mozliwosci uczynic kogos modem. Po prostu Falcone stanowi przyklad wzorowego obywatela gildii ktory, przeczytal regulamin wink nom szczera prawda ale juz mam pomysl na zalozenie Topica ktory doprowadzi mnie do wladzy Buahahahaha mrgreen taa.. pt. Falcone na admina XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:25 pm