|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:09 pm
M-Teen Omega Sun M-Teen *rozmysla nad kupnem* uhm... stressed ja bym nie kupowala za taka cene, tam sa mikolajowe buty warte 2,5k hmm omi a co moge spotkać w blugitboxach? >>>Tutaj<<< masz spis wszystkich rzeczy dostepnych w kuferkach, giftboxach, listach oraz eventach wraz z ich przyblizona wartoscia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:10 pm
M-Teen Omega Sun M-Teen *rozmysla nad kupnem* uhm... stressed ja bym nie kupowala za taka cene, tam sa mikolajowe buty warte 2,5k hmm omi a co moge spotkać w blugitboxach? wszystko to co w trunkach i pinkbixach. Może być też pink link 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Labudziak DarkMud Przeciesz ty mnie damian niewidziales nigdy, morze z daleka .... którego Damiana masz teraz na my�›li ?? xd chyba ciebie bo on mnie w koncu nie zna ninja to co ma wspulnego to, że ja go niewidziałem, z tym, że wy sobie do gardeł wchodzicie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Labudziak DarkMud Przeciesz ty mnie damian niewidziales nigdy, morze z daleka .... którego Damiana masz teraz na myŦ#8250;li ?? xd chyba ciebie bo on mnie w koncu nie zna ninja No raczej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:11 pm
DarkMud Labudziak Omega Sun chcialam tylko poinformowac, ze obaj (DarkMud i Ozzwald) trafiliscie na liste blaugh a nie mówiłem XD Dopiero od chyba 5 dni wchodze na TO i juz trafiam na jakąś liste ( fajnie ) xd ostatnio było głośno, że nowi nie czytaja regulaminu biggrin tu mamy praktyczny przypadek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun M-Teen Omega Sun M-Teen *rozmysla nad kupnem* uhm... stressed ja bym nie kupowala za taka cene, tam sa mikolajowe buty warte 2,5k hmm omi a co moge spotkać w blugitboxach? >>>Tutaj<<< masz spis wszystkich rzeczy dostepnych w kuferkach, giftboxach, listach oraz eventach wraz z ich przyblizona wartoscia 3nodding dziękuję wink biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkMud Dopiero od chyba 5 dni wchodze na TO i juz trafiam na jakąś liste ( fajnie ) xd to moze przeczytaj regulamin zanim dostaniesz BANA i w ogole nie bedziesz mogl tu wchodzic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:12 pm
Katka1989 M-Teen Omega Sun M-Teen *rozmysla nad kupnem* uhm... stressed ja bym nie kupowala za taka cene, tam sa mikolajowe buty warte 2,5k hmm omi a co moge spotkać w blugitboxach? wszystko to co w trunkach i pinkbixach. Może być też pink link 3nodding zarz zoabczymy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:13 pm
Omega Sun DarkMud Dopiero od chyba 5 dni wchodze na TO i juz trafiam na jakąś liste ( fajnie ) xd to moze przeczytaj regulamin zanim dostaniesz BANA i w ogole nie bedziesz mogl tu wchodzic xp A co zrobilem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:14 pm
Labudziak DarkMud Labudziak Omega Sun chcialam tylko poinformowac, ze obaj (DarkMud i Ozzwald) trafiliscie na liste blaugh a nie mówiłem XD Dopiero od chyba 5 dni wchodze na TO i juz trafiam na jakąś liste ( fajnie ) xd ostatnio było głośno, że nowi nie czytaja regulaminu biggrin tu mamy praktyczny przypadek biggrin XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:14 pm
DarkMud Omega Sun DarkMud Dopiero od chyba 5 dni wchodze na TO i juz trafiam na jakąś liste ( fajnie ) xd to moze przeczytaj regulamin zanim dostaniesz BANA i w ogole nie bedziesz mogl tu wchodzic xp A co zrobilem ? zlamanie Postanowienia II punktu pierwszego przekroczyles dozwolona liczbe cyatow ktora wynosi 5 madry jestem co whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:15 pm
Omega Sun chcialam tylko poinformowac, ze obaj (DarkMud i Ozzwald) trafiliscie na liste blaugh wróciłem na chwile to ci powiem że kukus mnie chyba niedługo znienawidzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:16 pm
Falcone DarkMud Omega Sun DarkMud Dopiero od chyba 5 dni wchodze na TO i juz trafiam na jakąś liste ( fajnie ) xd to moze przeczytaj regulamin zanim dostaniesz BANA i w ogole nie bedziesz mogl tu wchodzic xp A co zrobilem ? zlamanie Postanowienia II punktu pierwszego przekroczyles dozwolona liczbe cyatow ktora wynosi 5 madry jestem co whee ty sie podlizujesz omedze, by zostać modem prawda??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:17 pm
Falcone zlamanie Postanowienia II punktu pierwszego przekroczyles dozwolona liczbe cyatow ktora wynosi 5 madry jestem co whee dokladnie 3nodding Do tego dochodzi jeszcze spamowanie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:18 pm
Labudziak ty sie podlizujesz omedze, by zostać modem prawda?? co trzeba jakos awansowac ja narazie tylko ucze sie regulaminu na pamiec a pozatym Omi nie moze ze mnie moda zrobic (chyba) wie musial bym jak juz podlizywac MissTao blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|