|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:02 pm
Labudziak nie bedzie ci szkoda tych mieczy? co tam miecze mam takie fajne metalowe palki z zaostrzeniami na koncu a pozatym w trakcie produkcji jest kusza whee a gdzies w pokoju mam jeszcze moj kolek na Wampiry pamietasz kiedys zem go do ciebie przyniosl 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:04 pm
chcialam tylko poinformowac, ze obaj (DarkMud i Ozzwald) trafiliscie na liste blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:04 pm
*rozmysla nad kupnem* uhm... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:05 pm
Omega Sun chcialam tylko poinformowac, ze obaj (DarkMud i Ozzwald) trafiliscie na liste blaugh co za rygor... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Labudziak nie bedzie ci szkoda tych mieczy? co tam miecze mam takie fajne metalowe palki z zaostrzeniami na koncu a pozatym w trakcie produkcji jest kusza whee a gdzies w pokoju mam jeszcze moj kolek na Wampiry pamietasz kiedys zem go do ciebie przyniosl 3nodding albo to coś..yy... przypominający stara broń z II wś XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Labudziak DarkMud Falcone kurcze ja sie pobawie w MODA DarkMUD Ozzwald trafiacie na czarna liste za zlamanie II postanowienia punktu pierwszego .......czyli za przekroczenie dozwolonej liczby cytatow whee ale ze mnie fajny MOD biggrin JA wiem gdzie mieszkasz ( a przynajmniej moge sie dowiedziec ... xd ) stare uwierz mi -_- nawet z Dawidem i Bob'em razem wzięci nawet go nie przesuniecie XD nie ma co xp no a ja zawsze czekam z otwartym sercem ............. jakm bedzie was wiecej to lepiej bede mogl sie pobawic zabawkami z piwnicy whee Przeciesz ty mnie damian niewidziales nigdy, morze z daleka ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:06 pm
NIE jednak nie kupuje nie opłaca sie.. jeśli to jest czapka mikołaja to równie dobrze moge sprzedać ja za tyle samao sweatdrop nie kupuje... pomyśle nad bluboxami..
a tak wogóle.. co moge spotkać w bluboxach? moze omi powinniśmy zrobic liste rzeczy ^^ hmmm?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun chcialam tylko poinformowac, ze obaj (DarkMud i Ozzwald) trafiliscie na liste blaugh a nie mówiłem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen *rozmysla nad kupnem* uhm... stressed ja bym nie kupowala za taka cene, tam sa mikolajowe buty warte 2,5k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:07 pm
DarkMud Przeciesz ty mnie damian niewidziales nigdy, morze z daleka .... którego Damiana masz teraz na myśli ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:08 pm
Omega Sun M-Teen *rozmysla nad kupnem* uhm... stressed ja bym nie kupowala za taka cene, tam sa mikolajowe buty warte 2,5k hmm omi a co moge spotkać w blugitboxach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:08 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:09 pm
Labudziak Omega Sun chcialam tylko poinformowac, ze obaj (DarkMud i Ozzwald) trafiliscie na liste blaugh a nie mówiłem XD Dopiero od chyba 5 dni wchodze na TO i juz trafiam na jakąś liste ( fajnie ) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|