|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:53 pm
M-Teen co to jest Christmas Charity Gift  czy opłaca sie to kupować za 4000 g? eek ekhem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:54 pm
DarkMud Falcone kurcze ja sie pobawie w MODA DarkMUD Ozzwald trafiacie na czarna liste za zlamanie II postanowienia punktu pierwszego .......czyli za przekroczenie dozwolonej liczby cytatow whee ale ze mnie fajny MOD biggrin JA wiem gdzie mieszkasz ( a przynajmniej moge sie dowiedziec ... xd ) no to chodz twisted jak to mowil moj kolega sprubuj szczescia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:54 pm
Falcone kurcze ja sie pobawie w MODA DarkMUD Ozzwald trafiacie na czarna liste za zlamanie II postanowienia punktu pierwszego .......czyli za przekroczenie dozwolonej liczby cytatow whee ale ze mnie fajny MOD biggrin XD.. odrazu zBANuj ich XP Ozyy-- oj oj oj.. powinienies świecic przykładem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:55 pm
DarkMud Falcone kurcze ja sie pobawie w MODA DarkMUD Ozzwald trafiacie na czarna liste za zlamanie II postanowienia punktu pierwszego .......czyli za przekroczenie dozwolonej liczby cytatow whee ale ze mnie fajny MOD biggrin JA wiem gdzie mieszkasz ( a przynajmniej moge sie dowiedziec ... xd ) stare uwierz mi -_- nawet z Dawidem i Bob'em razem wzięci nawet go nie przesuniecie XD nie ma co xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:55 pm
DarkMud Falcone kurcze ja sie pobawie w MODA DarkMUD Ozzwald trafiacie na czarna liste za zlamanie II postanowienia punktu pierwszego .......czyli za przekroczenie dozwolonej liczby cytatow whee ale ze mnie fajny MOD biggrin JA wiem gdzie mieszkasz ( a przynajmniej moge sie dowiedziec ... xd ) spróbuj ze mną, synek... nawet mogę ci podać mój adres... spotkamy się, pogadamy, wyjdziesz zapłakany... jeśli wyjdziesz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:56 pm
DarkMud Falcone kurcze ja sie pobawie w MODA DarkMUD Ozzwald trafiacie na czarna liste za zlamanie II postanowienia punktu pierwszego .......czyli za przekroczenie dozwolonej liczby cytatow whee ale ze mnie fajny MOD biggrin JA wiem gdzie mieszkasz ( a przynajmniej moge sie dowiedziec ... xd ) co co grozisz (pseudo) MODOWI ja ci dam stressed a masz BANA domokun ty tez ozzy masz BANA a ze labudziak jest blisko tez masz BANA a ze LETHIEL juz powinna spac a siedzi na kompie tez masz BANA za kare dobra dobra juz sie uspokajam zanim mnie pouczy OMI sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:57 pm
M-Teen M-Teen co to jest Christmas Charity Gift  czy opłaca sie to kupować za 4000 g? eek ekhem stare NO WECIE CO TO JEST CZY NIE!? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:57 pm
M-Teen M-Teen co to jest Christmas Charity Gift  czy opłaca sie to kupować za 4000 g? eek ekhem stare myślę, że niezbyt się opłaca... są tam buty mikołaja (a może czapka? nie pamiętam ^^" jedno albo drugie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:58 pm
M-Teen M-Teen M-Teen co to jest Christmas Charity Gift  czy opłaca sie to kupować za 4000 g? eek ekhem stare NO WECIE CO TO JEST CZY NIE!? stressed ja nie mam zielonego pojęcia xd ja bym nie kupował xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen M-Teen M-Teen co to jest Christmas Charity Gift  czy opłaca sie to kupować za 4000 g? eek ekhem stare NO WECIE CO TO JEST CZY NIE!? stressed ja nie wiem co to jest, więc ci nic nie będę doradzał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus DarkMud Falcone kurcze ja sie pobawie w MODA DarkMUD Ozzwald trafiacie na czarna liste za zlamanie II postanowienia punktu pierwszego .......czyli za przekroczenie dozwolonej liczby cytatow whee ale ze mnie fajny MOD biggrin JA wiem gdzie mieszkasz ( a przynajmniej moge sie dowiedziec ... xd ) spróbuj ze mną, synek... nawet mogę ci podać mój adres... spotkamy się, pogadamy, wyjdziesz zapłakany... jeśli wyjdziesz sweatdrop niemuw do mnie synek...Grrrrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:59 pm
DarkMud Kukus DarkMud Falcone kurcze ja sie pobawie w MODA DarkMUD Ozzwald trafiacie na czarna liste za zlamanie II postanowienia punktu pierwszego .......czyli za przekroczenie dozwolonej liczby cytatow whee ale ze mnie fajny MOD biggrin JA wiem gdzie mieszkasz ( a przynajmniej moge sie dowiedziec ... xd ) spróbuj ze mną, synek... nawet mogę ci podać mój adres... spotkamy się, pogadamy, wyjdziesz zapłakany... jeśli wyjdziesz sweatdrop niemuw do mnie synek...Grrrrr ale będzie draka.... chyba przestane podburzać towarzystwo przez jakiś czas... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:59 pm
Labudziak DarkMud Falcone kurcze ja sie pobawie w MODA DarkMUD Ozzwald trafiacie na czarna liste za zlamanie II postanowienia punktu pierwszego .......czyli za przekroczenie dozwolonej liczby cytatow whee ale ze mnie fajny MOD biggrin JA wiem gdzie mieszkasz ( a przynajmniej moge sie dowiedziec ... xd ) stare uwierz mi -_- nawet z Dawidem i Bob'em razem wzięci nawet go nie przesuniecie XD nie ma co xp no a ja zawsze czekam z otwartym sercem ............. jakm bedzie was wiecej to lepiej bede mogl sie pobawic zabawkami z piwnicy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:00 pm
Falcone Labudziak DarkMud Falcone kurcze ja sie pobawie w MODA DarkMUD Ozzwald trafiacie na czarna liste za zlamanie II postanowienia punktu pierwszego .......czyli za przekroczenie dozwolonej liczby cytatow whee ale ze mnie fajny MOD biggrin JA wiem gdzie mieszkasz ( a przynajmniej moge sie dowiedziec ... xd ) stare uwierz mi -_- nawet z Dawidem i Bob'em razem wzięci nawet go nie przesuniecie XD nie ma co xp no a ja zawsze czekam z otwartym sercem ............. jakm bedzie was wiecej to lepiej bede mogl sie pobawic zabawkami z piwnicy whee nie bedzie ci szkoda tych mieczy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:01 pm
znikam na jakies 2 godz później zobacze jak się sytuacja rozwinełą a czuje że mozę być wesoło... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|