|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:45 pm
DarkMud Kukus Ozzwald Falcone o co za wspaniala wypowiedz...... daje tylke do myslenia ... pobudza wyobraznie ....... bo tu chodzi o to żeby karzdy sobie wymyślił co chciałby przeczytać.... to ja to odbieram jako obrazę mego majestatu i kolege do odpowiedzialności pragnę pociągnąć oraz żądam listu z przeprosinami i zadość uczynienia wysokości 128.000,00 pln Ale za to zacie o czym gadac ...... wink o co chodzi... bo ja niekumaty jestem... ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:46 pm
Ozzwald DarkMud Kukus Ozzwald Falcone o co za wspaniala wypowiedz...... daje tylke do myslenia ... pobudza wyobraznie ....... bo tu chodzi o to żeby karzdy sobie wymyślił co chciałby przeczytać.... to ja to odbieram jako obrazę mego majestatu i kolege do odpowiedzialności pragnę pociągnąć oraz żądam listu z przeprosinami i zadość uczynienia wysokości 128.000,00 pln Ale za to zacie o czym gadac ...... wink o co chodzi... bo ja niekumaty jestem... ?  Bo caly czas o tym gadacie ( chyba wam sie nudzi ) Kukus: naucz się liczyć [przynajmniej do 5], w morde
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:47 pm
Falcone Labudziak kurde -_- jak sobie pomysle że jutro musze do Gdyni jechac.. to aż szajby sostaje ehh... stare a po co gdyni jedziesz question ojcu prezet kupic XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:47 pm
DarkMud Ozzwald DarkMud Kukus Ozzwald Falcone o co za wspaniala wypowiedz...... daje tylke do myslenia ... pobudza wyobraznie ....... bo tu chodzi o to żeby karzdy sobie wymyślił co chciałby przeczytać.... to ja to odbieram jako obrazę mego majestatu i kolege do odpowiedzialności pragnę pociągnąć oraz żądam listu z przeprosinami i zadość uczynienia wysokości 128.000,00 pln Ale za to zacie o czym gadac ...... wink o co chodzi... bo ja niekumaty jestem... ?  Bo caly czas o tym gadacie ( chyba wam sie nudzi ) nam się strasznie nudzi... bo nic się nie dzieje więc komentujemy co popadnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:48 pm
Ozzwald DarkMud Ozzwald DarkMud Kukus Ozzwald Falcone o co za wspaniala wypowiedz...... daje tylke do myslenia ... pobudza wyobraznie ....... bo tu chodzi o to żeby karzdy sobie wymyślił co chciałby przeczytać.... to ja to odbieram jako obrazę mego majestatu i kolege do odpowiedzialności pragnę pociągnąć oraz żądam listu z przeprosinami i zadość uczynienia wysokości 128.000,00 pln Ale za to zacie o czym gadac ...... wink o co chodzi... bo ja niekumaty jestem... ?  Bo caly czas o tym gadacie ( chyba wam sie nudzi ) nam się strasznie nudzi... bo nic się nie dzieje więc komentujemy co popadnie... No ale to sa tylko kropki :] ( male a cieszy ) Kukus: chyba się szybko pożegnamy kolego... oj, szybko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:49 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:49 pm
Ozzwald nam się strasznie nudzi... bo nic się nie dzieje więc komentujemy co popadnie... własnie Ozzyy przekroczyłeś cytaty.. ty DarkMud zresztą tez blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:50 pm
Labudziak Ozzwald nam się strasznie nudzi... bo nic się nie dzieje więc komentujemy co popadnie... własnie Ozzyy przekroczyłeś cytaty.. ty DarkMud zresztą tez blaugh blaugh blaugh Trudno xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Ozzwald nam się strasznie nudzi... bo nic się nie dzieje więc komentujemy co popadnie... własnie Ozzyy przekroczyłeś cytaty.. ty DarkMud zresztą tez blaugh blaugh blaugh eee nie powiem by było mi przykro z tego powodu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kurcze ja sie pobawie w MODA DarkMUD Ozzwald trafiacie na czarna liste za zlamanie II postanowienia punktu pierwszego .......czyli za przekroczenie dozwolonej liczby cytatow whee ale ze mnie fajny MOD biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
co to jest Christmas Charity Gift  czy opłaca sie to kupować za 4000 g? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:51 pm
prosze o skracanie cytatow stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:52 pm
Falcone kurcze ja sie pobawie w MODA DarkMUD Ozzwald trafiacie na czarna liste za zlamanie II postanowienia punktu pierwszego .......czyli za przekroczenie dozwolonej liczby cytatow whee ale ze mnie fajny MOD biggrin człowieku masz to poprostu we krwi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wmyka sie przez drzwi i tajniacko siada na foteliku* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone kurcze ja sie pobawie w MODA DarkMUD Ozzwald trafiacie na czarna liste za zlamanie II postanowienia punktu pierwszego .......czyli za przekroczenie dozwolonej liczby cytatow whee ale ze mnie fajny MOD biggrin JA wiem gdzie mieszkasz ( a przynajmniej moge sie dowiedziec ... xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|