|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:56 pm
M-Teen Miss_Karina M-Teen ja mam krawtay po dzaidku ^^ dziadek nie był za wysoki i miał troche mniejsze krawaty biggrin biggrin biggrin nhahaha whee sweatdrop blaugh O.o aha... moj stary ma taka kolekcje krawatoow ze nie wiem i niedawno (jak byl w chinach) i w promocji kupil sobie...30 krawatoow _-_ eek po co mu aż 30 krawatów!? eek eek eek moze on je zbiera a ty o tym nie wiesz razz whee niektore na szczescie rozdal...ale niestety ma do tego jeszcze kolekcje koszuli, garniturow, okularow... ja mam po nim manie kolekcjonowania xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:56 pm
Falcone ah.... stare czasy sie przypominaja kici kici labudziaczku...............no chodz pobawie sie moja nowa kosiareczka twisted *wlacza pile maszynowa* no chodz nie bedzie bolalo za bardzoNowa ofiara? > biggrin twisted xd twisted buhahahaaaa*wyciąga podręczny sztylet, i zmierza w strane lobuziaka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:57 pm
Falcone Ntsumi_Aya eeee a co sie stalo ? razz razz ktos sie na kims / czyms znecal *spoląda na zdjecie swojej klasy * buhahah razz razz :pmoze w czyms pomoc? > biggrin ah.... stare czasy sie przypominaja kici kici labudziaczku...............no chodz pobawie sie moja nowa kosiareczka twisted *wlacza pile maszynowa* no chodz nie bedzie bolalo za bardzoniee wcale XD Aa..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak o dziury mi chodzi biggrin nie zaszywaj! po co XD jeszcze sie skaleczysz mad p niemam zamiaru zaszywac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witajcie... *patrzy na Aye i Falcone* ja moge byc wasza ofiarą ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:58 pm
Falcone tak wygladala reakcja naszych kolezanek z klasy jak widzialy gajosa : Gracja : patrz Gajos idzie OLa: gdzie (zaniepokojony glos) Gracja : tam exclaim Gracja i Ola wspolnie jak przechidzi kolo nich mowiac im czesc : O FUUUU GAJOS xp xp sweatdrop naprawde...niezbyt kulturalne zachowanie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:58 pm
Lethiel witajcie... *patrzy na Aye i Falcone* ja moge byc wasza ofiarą ... kobiet nie atakuje razz to tak...nie po ludzku xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:59 pm
Falcone tak wygladala reakcja naszych kolezanek z klasy jak widzialy gajosa : Gracja : patrz Gajos idzie OLa: gdzie (zaniepokojony glos) Gracja : tam exclaim Gracja i Ola wspolnie jak przechidzi kolo nich mowiac im czesc : O FUUUU GAJOS xp tak.. to przejdzie do historii XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No , na mnie już czas - żegnam wszystkich i dobrych znów życzę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ok, zmywam sie bo spiaca jestem ^^' dobranoc wam szkraby ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra ja juz tez mykam ale tylko na pol godziny bo musze exile obejrzec 3nodding *rzuca pila maszynowa w labudziaka* orientuj sie xd Aya dobij go za mnie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 1:00 pm
Wh!sper Boże jedyny gonk Puściłam :serduszko: na gildie zamiast na sklepiku, a na sklepie to se "czesc" zaczełam pisac XD Przepraszam za spam. sweatdrop to chyba nie widzialas jeszcze tutejszego spamu wink Niektorzy przechodza w tej dziedzinie samych siebie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pa tym co idą...... i Śniegu po pachy, smacznej kiełbachy , prezęów kupe i rózgi na dupę, do nieba choinki, wędzonej szynki oraz szybkiego skoku wprost do nowego roku .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Falcone ah.... stare czasy sie przypominaja kici kici labudziaczku...............no chodz pobawie sie moja nowa kosiareczka twisted *wlacza pile maszynowa* no chodz nie bedzie bolalo za bardzoNowa ofiara? > biggrin twisted xd twisted buhahahaaaa*wyciąga podręczny sztylet, i zmierza w strane lobuziaka* eek eek eek upsss.. a więc bitwa *wyciaga działo ziemia-iemia..i prubuje celowac w ntsumi *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witajcie... *patrzy na Aye i Falcone* ja moge byc wasza ofiarą ... lethi ja bym sie na twoim miejscu jeszcze zastanowil czy warto... nark falc kai i zero
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|