|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:50 pm
wired_Yuki niewiem jak wy , ale ja lubie nosić moje 4 letnie dzinsy czarne z 2 dziurami na tyłku , szelki , bo czasami te spodnie mogą siie zsynąć (powod:rozwalony zamek) , czarne ciuszki , flanelek w kratke , trampki albo glany , krotkie , przewiewne czarne gotyckie spodnizki , albo w kratke , hmmm , spudniczek mam duzo biggrin same przed kolana , no i moj czarny lub w paski sweter biggrin ale szelki zawsze , albo pod spodem , albo na wieszhu hmmmm...... ja cie nigdy nie widzialem w spodniczce sweatdrop ale boj sie............. bo napewno cie kiedys zobacze whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:51 pm
Labudziak Falcone Miss_Karina Labi- serio? xd xd biedak jestes.... wcale nie exclaim ja tak nie robilem.........no dobra moza czasem..........ale zadko a glownie obrywal rocki a nie ty whee taa.. a gajos to miał najlepiej bo kazdy sie bał go dotykac XD gajos? O.o kolega z klasy? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:51 pm
Miss_Karina Labudziak Falcone Miss_Karina Labi- serio? xd xd biedak jestes.... wcale nie exclaim ja tak nie robilem.........no dobra moza czasem..........ale zadko a glownie obrywal rocki a nie ty whee taa.. a gajos to miał najlepiej bo kazdy sie bał go dotykac XD gajos? O.o kolega z klasy? o.O powiecmy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:52 pm
Labudziak wired_Yuki niewiem jak wy , ale ja lubie nosić moje 4 letnie dzinsy czarne z 2 dziurami na tyłku , szelki , bo czasami te spodnie mogą siie zsynąć (powod:rozwalony zamek) , czarne ciuszki , flanelek w kratke , trampki albo glany , krotkie , przewiewne czarne gotyckie spodnizki , albo w kratke , hmmm , spudniczek mam duzo biggrin same przed kolana , no i moj czarny lub w paski sweter biggrin ale szelki zawsze , albo pod spodem , albo na wieszhu tak! te na tyłku sa najleprze biggrin dziury ? czy spodniczki , bo jak dziury to spoko , kolezanka kazała mi je zaszyc , ale mi sie niechce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:53 pm
wired_Yuki niewiem jak wy , ale ja lubie nosić moje 4 letnie dzinsy czarne z 2 dziurami na tyłku , szelki , bo czasami te spodnie mogą siie zsynąć (powod:rozwalony zamek) , czarne ciuszki , flanelek w kratke , trampki albo glany , krotkie , przewiewne czarne gotyckie spodnizki , albo w kratke , hmmm , spudniczek mam duzo biggrin same przed kolana , no i moj czarny lub w paski sweter biggrin ale szelki zawsze , albo pod spodem , albo na wieszhu Ja bardzo lubie chodzic w moich ulubionych czarnych spodniach, skarpetkach ^^ (tych do kolan) czarnychkoszulkach....no a pozatym spodniczki (krociotkie ^^ )tez sa fajne.....niebieskie i czerwone ubranka sa coolne ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya eeee a co sie stalo ? razz razz ktos sie na kims / czyms znecal *spoląda na zdjecie swojej klasy * buhahah razz razz :pmoze w czyms pomoc? > biggrin ah.... stare czasy sie przypominaja kici kici labudziaczku...............no chodz pobawie sie moja nowa kosiareczka twisted *wlacza pile maszynowa* no chodz nie bedzie bolalo za bardzo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:54 pm
wired_Yuki Labudziak wired_Yuki niewiem jak wy , ale ja lubie nosić moje 4 letnie dzinsy czarne z 2 dziurami na tyłku , szelki , bo czasami te spodnie mogą siie zsynąć (powod:rozwalony zamek) , czarne ciuszki , flanelek w kratke , trampki albo glany , krotkie , przewiewne czarne gotyckie spodnizki , albo w kratke , hmmm , spudniczek mam duzo biggrin same przed kolana , no i moj czarny lub w paski sweter biggrin ale szelki zawsze , albo pod spodem , albo na wieszhu tak! te na tyłku sa najleprze biggrin dziury ? czy spodniczki , bo jak dziury to spoko , kolezanka kazała mi je zaszyc , ale mi sie niechce o dziury mi chodzi biggrin nie zaszywaj! po co XD jeszcze sie skaleczysz mad p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina M-Teen ja mam krawtay po dzaidku ^^ dziadek nie był za wysoki i miał troche mniejsze krawaty biggrin biggrin biggrin nhahaha whee sweatdrop blaugh O.o aha... moj stary ma taka kolekcje krawatoow ze nie wiem i niedawno (jak byl w chinach) i w promocji kupil sobie...30 krawatoow _-_ eek po co mu aż 30 krawatów!? eek eek eek moze on je zbiera a ty o tym nie wiesz razz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Miss_Karina gajos? O.o kolega z klasy? o.O powiecmy hm...powiedzmy ze zrozumialam xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Cześć wszystkim....wiecie może gdzie można kupić czapkę św mikołaja sweatdrop czapka pochodzi z zeszlorocznego eventu, wiec nie mozna jej dostac w zadnym sklepie. Jest dostepna tylko w markecie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki dziury ? czy spodniczki , bo jak dziury to spoko , kolezanka kazała mi je zaszyc , ale mi sie niechce he,he,he xd moja krew :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:56 pm
to ja sie zegnam. papa all!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Boże jedyny gonk Puściłam :serduszko: na gildie zamiast na sklepiku, a na sklepie to se "czesc" zaczełam pisac XD
Przepraszam za spam. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tak wygladala reakcja naszych kolezanek z klasy jak widzialy gajosa : Gracja : patrz Gajos idzie OLa: gdzie (zaniepokojony glos) Gracja : tam exclaim Gracja i Ola wspolnie jak przechidzi kolo nich mowiac im czesc : O FUUUU GAJOS xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|