Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6328 6329 6330 6331 6332 6333 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Falcone

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:50 pm

wired_Yuki
niewiem jak wy , ale ja lubie nosić moje 4 letnie dzinsy czarne z 2 dziurami na tyłku , szelki , bo czasami te spodnie mogą siie zsynąć (powod:rozwalony zamek) , czarne ciuszki , flanelek w kratke , trampki albo glany , krotkie , przewiewne czarne gotyckie spodnizki , albo w kratke , hmmm , spudniczek mam duzo biggrin same przed kolana , no i moj czarny lub w paski sweter biggrin ale szelki zawsze , albo pod spodem , albo na wieszhu

hmmmm...... ja cie nigdy nie widzialem w spodniczce sweatdrop
ale boj sie............. bo napewno cie kiedys zobacze whee twisted
PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:51 pm

Labudziak
Falcone
Miss_Karina

Labi- serio? xd xd biedak jestes....

wcale nie exclaim
ja tak nie robilem.........no dobra moza czasem..........ale zadko
a glownie obrywal rocki a nie ty whee

taa..
a gajos to miał najlepiej
bo kazdy sie bał go dotykac XD
gajos? O.o kolega z klasy? o.O

Miss_Karina

Labudziak

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:51 pm

Miss_Karina
Labudziak
Falcone
Miss_Karina

Labi- serio? xd xd biedak jestes....

wcale nie exclaim
ja tak nie robilem.........no dobra moza czasem..........ale zadko
a glownie obrywal rocki a nie ty whee

taa..
a gajos to miał najlepiej
bo kazdy sie bał go dotykac XD

powiecmy
PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:52 pm

Labudziak
wired_Yuki
niewiem jak wy , ale ja lubie nosić moje 4 letnie dzinsy czarne z 2 dziurami na tyłku , szelki , bo czasami te spodnie mogą siie zsynąć (powod:rozwalony zamek) , czarne ciuszki , flanelek w kratke , trampki albo glany , krotkie , przewiewne czarne gotyckie spodnizki , albo w kratke , hmmm , spudniczek mam duzo biggrin same przed kolana , no i moj czarny lub w paski sweter biggrin ale szelki zawsze , albo pod spodem , albo na wieszhu

tak! te na tyłku sa najleprze biggrin
dziury ? czy spodniczki , bo jak dziury to spoko , kolezanka kazała mi je zaszyc , ale mi sie niechce

Ita Lockheart

Ntsumi_Aya

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:53 pm

wired_Yuki

Ja bardzo lubie chodzic w moich ulubionych czarnych spodniach, skarpetkach ^^ (tych do kolan) czarnychkoszulkach....no a pozatym spodniczki (krociotkie ^^ )tez sa fajne.....niebieskie i czerwone ubranka sa coolne ^^

heart

Wh!sper

Falcone

Ntsumi_Aya

eeee a co sie stalo ? razz razz ktos sie na kims / czyms znecal *spoląda na zdjecie swojej klasy * buhahah razz razz :pmoze w czyms pomoc? > biggrin

ah.... stare czasy sie przypominaja

kici kici labudziaczku...............no chodz pobawie sie moja nowa kosiareczka twisted *wlacza pile maszynowa*
no chodz nie bedzie bolalo za bardzo
PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:54 pm

wired_Yuki
Labudziak
wired_Yuki

tak! te na tyłku sa najleprze biggrin
dziury ? czy spodniczki , bo jak dziury to spoko , kolezanka kazała mi je zaszyc , ale mi sie niechce

o dziury mi chodzi biggrin
nie zaszywaj!
po co XD
jeszcze sie skaleczysz mad p

Labudziak

M-Teen

Miss_Karina
M-Teen

ja mam krawtay po dzaidku ^^ dziadek nie był za wysoki i miał troche mniejsze krawaty biggrin biggrin biggrin nhahaha whee sweatdrop blaugh
O.o aha... moj stary ma taka kolekcje krawatoow ze nie wiem i niedawno (jak byl w chinach) i w promocji kupil sobie...30 krawatoow _-_
eek po co mu aż 30 krawatów!? eek eek eek moze on je zbiera a ty o tym nie wiesz razz whee

Labudziak
Miss_Karina

powiecmy
hm...powiedzmy ze zrozumialam xd xd

Miss_Karina

Omega Sun
Captain

Kitty-ShadowCat
Cześć wszystkim....wiecie może gdzie można kupić czapkę św mikołaja sweatdrop
czapka pochodzi z zeszlorocznego eventu, wiec nie mozna jej dostac w zadnym sklepie. Jest dostepna tylko w markecie...

wired_Yuki

he,he,he xd moja krew :p

Ntsumi_Aya

Akiko Tamashii

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:56 pm

to ja sie zegnam.
papa all!

Boże jedyny gonk Puściłam :serduszko: na gildie zamiast na sklepiku, a na sklepie to se "czesc" zaczełam pisac XD

Przepraszam za spam. sweatdrop

Wh!sper

Falcone

Labudziak

powiecmy

tak wygladala reakcja naszych kolezanek z klasy jak widzialy gajosa :
Gracja : patrz Gajos idzie
OLa: gdzie (zaniepokojony glos)
Gracja : tam exclaim
Gracja i Ola wspolnie jak przechidzi kolo nich mowiac im czesc : O FUUUU GAJOS xp
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6328 6329 6330 6331 6332 6333 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games