|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:44 pm
Miss_Karina Falcone Labudziak M-Teen ja sie nie rzostaje z moimi glanami , albo z trampami [lato :swet: ]^^ no a jak juz to chodze po domciu w kapciochach ciepluteńkich z wzorkiem panterki ^^ sweatdrop a tak to dużo czarnego, czasme ciemno zielone, brazowe białe, czerwone razz + krawat heart xd trampki rulezzz i krawaty tez ^^ dziewczyny w krawatach sa piekne.............. podoba mi sie rowniez jak sie nosi krawat zamiast paska wink hmmmm/... moze zdecyduje sie kupic sobie krawacik? whee ale nie teraz, kiedy to krucho u mnie z kaska po tych swiatecznych zakupach xp Labi- serio? xd xd biedak jestes.... ja mam krawtay po dzaidku ^^ dziadek nie był za wysoki i miał troche mniejsze krawaty biggrin biggrin biggrin nhahaha whee sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ntsumi_Aya czeee -_____________- *siada na fotelik* o WITAM *przytulas* co masz taka mine question nie nic....zmeczona jestem*kuli sie w fotelku* a pozatym wpisali mnie na czarna liste heh ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone M-Teen surprised oooł nigdy nie widziałam zadnej z krawtaem zamiast paska... uhmm.. xp to sprubuj fajnie wyglada whee albo same grawaty w kształcie spudniczki biggrin tez fajnie biggrin hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:45 pm
Labudziak Kitty-ShadowCat Cześć wszystkim....wiecie może gdzie można kupić czapkę św mikołaja sweatdrop w sklepie "saszy" (nie pamiętam jak to sie pisze) w gambino ??? chyba -_- dziękuję za informację ale nie bardzo wiem gdzie to...... w hat store??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:45 pm
M-Teen ja mam krawtay po dzaidku ^^ dziadek nie był za wysoki i miał troche mniejsze krawaty biggrin biggrin biggrin nhahaha whee sweatdrop blaugh O.o aha... moj stary ma taka kolekcje krawatoow ze nie wiem i niedawno (jak byl w chinach) i w promocji kupil sobie...30 krawatoow _-_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:46 pm
Miss_Karina Labi- serio? xd xd biedak jestes.... wiem -_- ale było mineło biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ntsumi_Aya czeee -_____________- *siada na fotelik* o WITAM *przytulas* co masz taka mine question a jak tam u ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Labudziak Kitty-ShadowCat Cześć wszystkim....wiecie może gdzie można kupić czapkę św mikołaja sweatdrop w sklepie "saszy" (nie pamiętam jak to sie pisze) w gambino ??? chyba -_- dziękuję za informację ale nie bardzo wiem gdzie to...... w hat store?? obok ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Labi- serio? xd xd biedak jestes.... wcale nie exclaim ja tak nie robilem.........no dobra moza czasem..........ale zadko a glownie obrywal rocki a nie ty whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:47 pm
niewiem jak wy , ale ja lubie nosić moje 4 letnie dzinsy czarne z 2 dziurami na tyłku , szelki , bo czasami te spodnie mogą siie zsynąć (powod:rozwalony zamek) , czarne ciuszki , flanelek w kratke , trampki albo glany , krotkie , przewiewne czarne gotyckie spodnizki , albo w kratke , hmmm , spudniczek mam duzo biggrin same przed kolana , no i moj czarny lub w paski sweter biggrin ale szelki zawsze , albo pod spodem , albo na wieszhu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:48 pm
Falcone Miss_Karina Labi- serio? xd xd biedak jestes.... wcale nie exclaim ja tak nie robilem.........no dobra moza czasem..........ale zadko a glownie obrywal rocki a nie ty whee eeee a co sie stalo ? razz razz ktos sie na kims / czyms znecal *spoląda na zdjecie swojej klasy * buhahah razz razz :pmoze w czyms pomoc? > biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:48 pm
wired_Yuki niewiem jak wy , ale ja lubie nosić moje 4 letnie dzinsy czarne z 2 dziurami na tyłku , szelki , bo czasami te spodnie mogą siie zsynąć (powod:rozwalony zamek) , czarne ciuszki , flanelek w kratke , trampki albo glany , krotkie , przewiewne czarne gotyckie spodnizki , albo w kratke , hmmm , spudniczek mam duzo biggrin same przed kolana , no i moj czarny lub w paski sweter biggrin ale szelki zawsze , albo pod spodem , albo na wieszhu tak! te na tyłku sa najleprze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:49 pm
Ntsumi_Aya Falcone Ntsumi_Aya czeee -_____________- *siada na fotelik* o WITAM *przytulas* co masz taka mine question a jak tam u ciebie? ja jakos sobie radze................ na Gaie ostatnio wpadam dosc czesto sweatdrop jutro swieta w ktore pewnie bede sie nudzic.............do godziny w ktorej dostane prezent wtedy bede sie nim bawil whee czyli rysowal na moim tableciku ale to dopiero jutro sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:49 pm
Falcone Miss_Karina Labi- serio? xd xd biedak jestes.... wcale nie exclaim ja tak nie robilem.........no dobra moza czasem..........ale zadko a glownie obrywal rocki a nie ty whee taa.. a gajos to miał najlepiej bo kazdy sie bał go dotykac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|