|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:40 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya czeee -_____________- *siada na fotelik* czescicho whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone ja tam nie zadzieram z nikim jestem spokojny i staram sie trzymac na uboczu................ dopiero jak ktos mnie pozadnie zdenerwuje to zamieniam sie w bereskera szal walki poprostu mnie ogarania , nie czuje bolu......... efekty zaczynam odczuwac dopeiro po walce sweatdrop taaa.. spokojny *wspomina sobie powitanie w gim. falcone-siema labudziak! /pizd o ściane/ ja- siema f - /za ręke... i korkociąg / yaaupiiii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:41 pm
Jak tam U was Ludfziska.....strasznie długo mnie nie było aż pół dnia :XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya czeee -_____________- *siada na fotelik* helo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Labudziak M-Teen ja sie nie rzostaje z moimi glanami , albo z trampami [lato :swet: ]^^ no a jak juz to chodze po domciu w kapciochach cieplute�„kich z wzorkiem panterki ^^ sweatdrop a tak to dużo czarnego, czasme ciemno zielone, brazowe bia�‚e, czerwone razz + krawat heart xd trampki rulezzz i krawaty tez ^^ dziewczyny w krawatach sa piekne.............. podoba mi sie rowniez jak sie nosi krawat zamiast paska wink albo zamiast spudniczki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cześć wszystkim....wiecie może gdzie można kupić czapkę św mikołaja sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:42 pm
Falcone Labudziak M-Teen ja sie nie rzostaje z moimi glanami , albo z trampami [lato :swet: ]^^ no a jak juz to chodze po domciu w kapciochach ciepluteńkich z wzorkiem panterki ^^ sweatdrop a tak to dużo czarnego, czasme ciemno zielone, brazowe białe, czerwone razz + krawat heart xd trampki rulezzz i krawaty tez ^^ dziewczyny w krawatach sa piekne.............. podoba mi sie rowniez jak sie nosi krawat zamiast paska wink hmmmm/... moze zdecyduje sie kupic sobie krawacik? whee ale nie teraz, kiedy to krucho u mnie z kaska po tych swiatecznych zakupach xp Labi- serio? xd xd biedak jestes....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Falcone Labudziak M-Teen ja sie nie rzostaje z moimi glanami , albo z trampami [lato :swet: ]^^ no a jak juz to chodze po domciu w kapciochach cieplute�„kich z wzorkiem panterki ^^ sweatdrop a tak to dużo czarnego, czasme ciemno zielone, brazowe bia�‚e, czerwone razz + krawat heart xd trampki rulezzz i krawaty tez ^^ dziewczyny w krawatach sa piekne.............. podoba mi sie rowniez jak sie nosi krawat zamiast paska wink albo zamiast spudniczki xd surprised oooł nigdy nie widziałam zadnej z krawtaem zamiast paska... uhmm.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya czeee -_____________- *siada na fotelik* o WITAM *przytulas* co masz taka mine question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:43 pm
Kitty-ShadowCat Cześć wszystkim....wiecie może gdzie można kupić czapkę św mikołaja sweatdrop w sklepie "saszy" (nie pamiętam jak to sie pisze) w gambino ??? chyba -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Kitty-ShadowCat Cześć wszystkim....wiecie może gdzie można kupić czapkę św mikołaja sweatdrop w sklepie "saszy" (nie pamiętam jak to sie pisze) w gambino ??? chyba -_- Sasha blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:44 pm
M-Teen surprised oooł nigdy nie widziałam zadnej z krawtaem zamiast paska... uhmm.. xp to sprubuj fajnie wyglada whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|