|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:34 pm
Miss_Karina hmm.. ja to miałam glany, ale mi sie rozpruly xd i chyba kupie soibe nowe wink tak do kompletu wink (czasem nosze sie tak: czarna sukienka ukosnie obcieta, getry czarno-biale paski, biala bluzka lub czarna i do tego zawsze czarne buty xd ) Zer0- Krav Maga? O.o a co to takiego? o.O ja ubieram sie w to, co aktualnie znajde w szafie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:34 pm
M-Teen hmm żądne trunki, a ni pl sie nie pojawiają sad uhmm szkoda.. sad mi tesh rare'y sie niepojawiaja ale dzis mialam pl ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:35 pm
uciekam .. wesołych świąt jak nie uda mi się już wrocic ...
papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:35 pm
Vykk labudziak skad dorwales takiego siga?? i ty tez masz te glupie boxy w sigu no wiesz co a narzekales ze to takie denerwojace mszcze sie XD a signa.. znalazłem w google ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 uciekam .. wesołych świąt jak nie uda mi się już wrocic ... papa pay pay
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Labudziak wywlok666 hyhy .. samo tak wychodzi .. jakoś pecha mam chyba .. albo cio ... jak tak dalej pujdzie to szybko sie skączy twoje zywoto XD m�wiłam ... do 25 pewnie nie dociągnę razz ja max 30 (też mówiłem z resztą biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:37 pm
Labudziak Miss_Karina hmm.. ja to miałam glany, ale mi sie rozpruly xd i chyba kupie soibe nowe wink tak do kompletu wink (czasem nosze sie tak: czarna sukienka ukosnie obcieta, getry czarno-biale paski, biala bluzka lub czarna i do tego zawsze czarne buty xd ) Zer0- Krav Maga? O.o a co to takiego? o.O ja ubieram sie w to, co aktualnie znajde w szafie xd ja sie nie rzostaje z moimi glanami , albo z trampami [lato :swet: ]^^ no a jak juz to chodze po domciu w kapciochach ciepluteńkich z wzorkiem panterki ^^ sweatdrop a tak to dużo czarnego, czasme ciemno zielone, brazowe białe, czerwone razz + krawat heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:37 pm
Miss_Karina Point.Zer0 Izraelski system samoobrony przystosowany do pokonania przeciwnika w jakiejkolwiek sytuacji - zdecydowanie najskuteczniejsza technika walki na świecie. hm...jakbys mogl w miare swych mozliwosci znalezc w wawie taka szkole?
Fal i Labi- to wy zadzieracie czesto z drechami?!!!??!?!?! a po co do jasnej anielki??!!! eek ja tam nie zadzieram z nikim jestem spokojny i staram sie trzymac na uboczu................ dopiero jak ktos mnie pozadnie zdenerwuje to zamieniam sie w bereskera szal walki poprostu mnie ogarania , nie czuje bolu......... efekty zaczynam odczuwac dopeiro po walce sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:38 pm
czeee -_____________- *siada na fotelik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Labudziak Miss_Karina hmm.. ja to miałam glany, ale mi sie rozpruly xd i chyba kupie soibe nowe wink tak do kompletu wink (czasem nosze sie tak: czarna sukienka ukosnie obcieta, getry czarno-biale paski, biala bluzka lub czarna i do tego zawsze czarne buty xd ) Zer0- Krav Maga? O.o a co to takiego? o.O ja ubieram sie w to, co aktualnie znajde w szafie xd ja sie nie rzostaje z moimi glanami , albo z trampami [lato :swet: ]^^ no a jak juz to chodze po domciu w kapciochach ciepluteńkich z wzorkiem panterki ^^ sweatdrop a tak to dużo czarnego, czasme ciemno zielone, brazowe białe, czerwone razz + krawat heart xd bitufil ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen ja sie nie rzostaje z moimi glanami , albo z trampami [lato :swet: ]^^ no a jak juz to chodze po domciu w kapciochach ciepluteńkich z wzorkiem panterki ^^ sweatdrop a tak to dużo czarnego, czasme ciemno zielone, brazowe białe, czerwone razz + krawat heart xd trampki rulezzz i krawaty tez ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:39 pm
Labudziak ja max 30 (też mówiłem z resztą biggrin ) Labudziak nie sciemniaj bedziemy siedziec w moim DOJO do 80 whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:39 pm
Falcone Miss_Karina Fal i Labi- to wy zadzieracie czesto z drechami?!!!??!?!?! a po co do jasnej anielki??!!! eek ja tam nie zadzieram z nikim jestem spokojny i staram sie trzymac na uboczu................ dopiero jak ktos mnie pozadnie zdenerwuje to zamieniam sie w bereskera szal walki poprostu mnie ogarania , nie czuje bolu......... efekty zaczynam odczuwac dopeiro po walce sweatdrop cool no tak... typowe... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:40 pm
Falcone Miss_Karina Point.Zer0 Izraelski system samoobrony przystosowany do pokonania przeciwnika w jakiejkolwiek sytuacji - zdecydowanie najskuteczniejsza technika walki na świecie. hm...jakbys mogl w miare swych mozliwosci znalezc w wawie taka szkole?
Fal i Labi- to wy zadzieracie czesto z drechami?!!!??!?!?! a po co do jasnej anielki??!!! eek ja tam nie zadzieram z nikim jestem spokojny i staram sie trzymac na uboczu................ dopiero jak ktos mnie pozadnie zdenerwuje to zamieniam sie w bereskera szal walki poprostu mnie ogarania , nie czuje bolu......... efekty zaczynam odczuwac dopeiro po walce sweatdrop tiaa , zmeczenie i bol >_< efentualnie jakies uszkodzenia ciala sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|