Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6325 6326 6327 6328 6329 6330 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Labudziak

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:34 pm

Miss_Karina
hmm.. ja to miałam glany, ale mi sie rozpruly xd i chyba kupie soibe nowe wink tak do kompletu wink (czasem nosze sie tak: czarna sukienka ukosnie obcieta, getry czarno-biale paski, biala bluzka lub czarna i do tego zawsze czarne buty xd )

Zer0- Krav Maga? O.o a co to takiego? o.O

ja ubieram sie w to, co aktualnie znajde w szafie xd
PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:34 pm

M-Teen
hmm żądne trunki, a ni pl sie nie pojawiają sad uhmm szkoda.. sad
mi tesh rare'y sie niepojawiaja ale dzis mialam pl ^^

Miss_Karina

wywlok666

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:35 pm

uciekam ..
wesołych świąt jak nie uda mi się już wrocic ...

papa
PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:35 pm

Vykk
labudziak skad dorwales takiego siga??
i ty tez masz te glupie boxy w sigu no wiesz co a narzekales ze to takie denerwojace

mszcze sie XD
a signa.. znalazłem w google ^^

Labudziak

Vykk

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:36 pm

Sayokun
wrocilem xd

hejka sayo

wywlok666
uciekam ..
wesołych świąt jak nie uda mi się już wrocic ...

papa
pay pay

Akiko Tamashii

Labudziak

wywlok666
Labudziak
wywlok666

hyhy .. samo tak wychodzi ..
jakoś pecha mam chyba ..
albo cio ...

jak tak dalej pujdzie
to szybko sie skączy twoje zywoto XD

m�wiłam ...
do 25 pewnie nie dociągnę razz

ja max 30 (też mówiłem z resztą biggrin )
PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:37 pm

Labudziak
Miss_Karina
hmm.. ja to miałam glany, ale mi sie rozpruly xd i chyba kupie soibe nowe wink tak do kompletu wink (czasem nosze sie tak: czarna sukienka ukosnie obcieta, getry czarno-biale paski, biala bluzka lub czarna i do tego zawsze czarne buty xd )

ja sie nie rzostaje z moimi glanami , albo z trampami [lato :swet: ]^^ no a jak juz to chodze po domciu w kapciochach ciepluteńkich z wzorkiem panterki ^^ sweatdrop a tak to dużo czarnego, czasme ciemno zielone, brazowe białe, czerwone razz + krawat heart xd

M-Teen

Falcone

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:37 pm

Miss_Karina
Point.Zer0

Izraelski system samoobrony przystosowany do pokonania przeciwnika w jakiejkolwiek sytuacji - zdecydowanie najskuteczniejsza technika walki na świecie.
hm...jakbys mogl w miare swych mozliwosci znalezc w wawie taka szkole?

Fal i Labi- to wy zadzieracie czesto z drechami?!!!??!?!?! a po co do jasnej anielki??!!! eek

ja tam nie zadzieram z nikim jestem spokojny i staram sie trzymac na uboczu................
dopiero jak ktos mnie pozadnie zdenerwuje to zamieniam sie w bereskera szal walki poprostu mnie ogarania , nie czuje bolu.........
efekty zaczynam odczuwac dopeiro po walce sweatdrop
PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:38 pm

czeee -_____________- *siada na fotelik*

Ntsumi_Aya

Miss_Karina

M-Teen
Labudziak
Miss_Karina

ja sie nie rzostaje z moimi glanami , albo z trampami [lato :swet: ]^^ no a jak juz to chodze po domciu w kapciochach ciepluteńkich z wzorkiem panterki ^^ sweatdrop a tak to dużo czarnego, czasme ciemno zielone, brazowe białe, czerwone razz + krawat heart xd
bitufil ^^

M-Teen

trampki rulezzz
i krawaty tez ^^

Labudziak

Falcone

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:39 pm

Labudziak

ja max 30 (też mówiłem z resztą biggrin )

Labudziak nie sciemniaj bedziemy siedziec w moim DOJO do 80 whee
PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:39 pm

Falcone
Miss_Karina

Fal i Labi- to wy zadzieracie czesto z drechami?!!!??!?!?! a po co do jasnej anielki??!!! eek

ja tam nie zadzieram z nikim jestem spokojny i staram sie trzymac na uboczu................
dopiero jak ktos mnie pozadnie zdenerwuje to zamieniam sie w bereskera szal walki poprostu mnie ogarania , nie czuje bolu.........
cool no tak... typowe... blaugh

Miss_Karina

Akiko Tamashii

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:40 pm

Falcone
Miss_Karina
Point.Zer0

Izraelski system samoobrony przystosowany do pokonania przeciwnika w jakiejkolwiek sytuacji - zdecydowanie najskuteczniejsza technika walki na świecie.
hm...jakbys mogl w miare swych mozliwosci znalezc w wawie taka szkole?

tiaa , zmeczenie i bol >_< efentualnie jakies uszkodzenia ciala sweatdrop
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6325 6326 6327 6328 6329 6330 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games