|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:29 pm
Falcone Akiko Tamashii Falcone Akiko Tamashii *siada na kanapie zmeczona z lekim bolem glowy* U_U' mmmm...ogladne Last Exile i pujde lulu bo mjuz niewytrzymuje >_' wczoraj byl ciekawy odcinek whee whee nyo...a jak Dio sie pochylil nad Alexsem to myslalam ze on go pocaluje w uszko albo policzek xd whee aahhhhhhhhhhh~ -^0^- on wyglada jak taki pedal sweatdrop i sie tak zachowuje sam jestes pedal! stressed grrrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:30 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:30 pm
Miss_Karina Labudziak rozumiem .. ja w nocu wychodze tylko na taka ulice, gdzie wieczorem nie ma nikogo.. ahh ... a dresów to sie nie boje.. bo szybko biegam w glanach XD.. no i potrafie mocno kopnąc xd hmm.. ja to miałam glany, ale mi sie rozpruly xd i chyba kupie soibe nowe wink tak do kompletu wink (czasem nosze sie tak: czarna sukienka ukosnie obcieta, getry czarno-biale paski, biala bluzka lub czarna i do tego zawsze czarne buty xd ) Zer0- Krav Maga? O.o a co to takiego? o.O Izraelski system samoobrony przystosowany do pokonania przeciwnika w jakiejkolwiek sytuacji - zdecydowanie najskuteczniejsza technika walki na świecie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:31 pm
Vykk fajnego masz siga skad dorwales?:>? w wyszukiwarce grafiki w google.com
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Falcone Akiko Tamashii Falcone Akiko Tamashii *siada na kanapie zmeczona z lekim bolem glowy* U_U' mmmm...ogladne Last Exile i pujde lulu bo mjuz niewytrzymuje >_' wczoraj byl ciekawy odcinek whee whee nyo...a jak Dio sie pochylil nad Alexsem to myslalam ze on go pocaluje w uszko albo policzek xd whee aahhhhhhhhhhh~ -^0^- on wyglada jak taki pedal sweatdrop i sie tak zachowuje sam jestes pedal! stressed grrrr Oho , będzie żądlić xd *tyka palcem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:32 pm
Falcone Labudziak rozumiem .. ja w nocu wychodze tylko na taka ulice, gdzie wieczorem nie ma nikogo.. ahh ... a dresów to sie nie boje.. bo szybko biegam w glanach XD.. no i potrafie mocno kopn�…c xd ja bym sie tak labudziak nie przechwalal ze mna sobie nie radzisz z co dopiero z banda dresow xd bo banda dresów to przy tobie pryszcz -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
labudziak skad dorwales takiego siga?? i ty tez masz te glupie boxy w sigu no wiesz co a narzekales ze to takie denerwojace
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:33 pm
Akiko Tamashii sam jestes pedal! stressed grrrr czekaj moze sie pomylilem bo nie znam, tam jeszcze wszytkoch na pamiec Dio to ten z Gildi w bialym ubraniu z pomalowanymi oczami i strasznie chudy tak question a Alex to moj ulubiony bohater z tamtad....... uwielbiam taki typ bohaterow...... a w szczegolnosci jego oczy >>>zimne whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Izraelski system samoobrony przystosowany do pokonania przeciwnika w jakiejkolwiek sytuacji - zdecydowanie najskuteczniejsza technika walki na świecie. hm...jakbys mogl w miare swych mozliwosci znalezc w wawie taka szkole?
Fal i Labi- to wy zadzieracie czesto z drechami?!!!??!?!?! a po co do jasnej anielki??!!! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmm żądne trunki, a ni pl sie nie pojawiają sad uhmm szkoda.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:34 pm
Falcone Akiko Tamashii sam jestes pedal! stressed grrrr czekaj moze sie pomylilem bo nie znam, tam jeszcze wszytkoch na pamiec Dio to ten z Gildi w bialym ubraniu z pomalowanymi oczami i strasznie chudy tak question a Alex to moj ulubiony bohater z tamtad....... uwielbiam taki typ bohaterow...... a w szczegolnosci jego oczy >>>zimne whee tak! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|