Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6323 6324 6325 6326 6327 6328 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Akiko Tamashii

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:24 pm

Falcone
Akiko Tamashii
*siada na kanapie zmeczona z lekim bolem glowy* U_U' mmmm...ogladne Last Exile i pujde lulu bo mjuz niewytrzymuje >_'

wczoraj byl ciekawy odcinek whee
whee nyo...a jak Dio sie pochylil nad Alexsem to myslalam ze on go pocaluje w uszko albo policzek xd whee aahhhhhhhhhhh~ -^0^-

wywlok666

hyhy .. samo tak wychodzi ..
jakoś pecha mam chyba ..
albo cio ...

jak tak dalej pujdzie
to szybko sie skączy twoje zywoto XD

Labudziak

Miss_Karina

Labudziak
Miss_Karina
Labudziak

a ja?
13 lat -- do teraz unihockey
unihockey? czyli unikasz sportu? xd
i ja tesh sie boje chodzic po miescie -_- przez tych skejtow, hiphopowcow, a szczegolnie dresiarzy stressed N I E N A W I D Z E ich stressed

unikam?
może niekoniecznie XD
poprostu w unihockeyu jestem niezły wink
noo.. ja tak samo -_-
a wogule, w dzielnicy gdzie jest moja szkoła, to wogule -_-
dresów tam jest od groma..
na szczescie teraz rzadko kiedy wychodze w nocy do wawy, a jesli wychodze to zawsze w grupie jestem sweatdrop i dlatego zapisywuje sie na kung fu, zeby umiec sie bronic jakos na ewentualnosc gdyby mnie zaatakowano... nyo ito nie jest jedyny powood dla ktorego nie lubie wychodzic w nocy na spacery... noce kojarza mi sie z pewnym zlym wypadkiem, ktory dotyczyl moja przyjaciolke... sad ale nie chce o tym moowic

Ozzwald

skoro kac zalicza się do chorub to jednak ostatni raz chory byłem wczoraj.. sweatdrop

hyhyhy ... ja nie moge pic ..
antybiotyk biore ...
a odbija mi zwykle jak chociaz troche wezme alkoholu ..

wywlok666

PointZer0

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:25 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:25 pm

Akiko Tamashii
kendo *^^* ja co lato ze znajomymi robimy "miecze" i cwiczymy kendo bo kolega chodzil niedawno na kendo ^^. niezle sie tluczemy ^^czasami nawet leje sie krew xd

nikomu nie mowcie ale my z kolegami co rok chodzimy na takie odludzie zwane "Gora" i tam kazdy se robi jakos bron z drewna i sie napierdalamy i musze przyznac ze dzieki tym nie winnym zabawom i ogladaniu po kilkanascie razy jak gosciu robi cwiczenia kijem i probowaniu go nasladowac nuczylem sie calkiem duzo i zawsze ze wszytkimi wygrywam whee

Falcone

Vykk

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:26 pm

Labudziak
Miss_Karina
Labudziak

a ja?
i ja tesh sie boje chodzic po miescie -_- przez tych skejtow, hiphopowcow, a szczegolnie dresiarzy stressed N I E N A W I D Z E ich stressed

unikam?
może niekoniecznie XD

noo.. ja tak samo -_-

fajnego masz siga skad dorwales?:>?

Miss_Karina
Labudziak
Miss_Karina
Labudziak

a ja?

unikam?
może niekoniecznie XD
noo.. ja tak samo -_-
na szczescie teraz rzadko kiedy wychodze w nocy do wawy, a jesli wychodze to zawsze w grupie jestem sweatdrop i dlatego zapisywuje sie na kung fu, zeby umiec sie bronic jakos na ewentualnosc gdyby mnie zaatakowano... nyo ito nie jest jedyny powood dla ktorego nie lubie wychodzic w nocy na spacery... noce kojarza mi sie z pewnym zlym wypadkiem, ktory dotyczyl moja przyjaciolke... sad ale nie chce o tym moowic
na kung fu niczgeo sie nie dowiesz.. lepiej idź na dzudpo [tam ci naucza dziwgni potrzebnych do obrony] albo na samoobrone ^^

M-Teen

Miss_Karina

[ Message temporarily off-line ]

Miss_Karina

rozumiem ..
ja w nocu wychodze tylko na taka ulice, gdzie wieczorem nie ma nikogo.. ahh
... a dresów to sie nie boje..
bo szybko biegam w glanach XD.. no i potrafie mocno kopnąc xd

Labudziak

PointZer0

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:27 pm

Miss_Karina

Jak chcesz się dobrze obronić , to zacznij Krav Magę albo Combat , a nie Kung Fu.
a ja jak wychodzę w nocy to zawsze mam Shifterka odpiętego pod ubraniem.
PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:27 pm

Akiko Tamashii
Falcone
Akiko Tamashii
*siada na kanapie zmeczona z lekim bolem glowy* U_U' mmmm...ogladne Last Exile i pujde lulu bo mjuz niewytrzymuje >_'

wczoraj byl ciekawy odcinek whee
whee nyo...a jak Dio sie pochylil nad Alexsem to myslalam ze on go pocaluje w uszko albo policzek xd whee aahhhhhhhhhhh~ -^0^-

on wyglada jak taki pedal sweatdrop i sie tak zachowuje

Falcone

Ozzwald

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:28 pm

Point.Zer0
Miss_Karina

Jak chcesz się dobrze obronić , to zacznij Krav Magę albo Combat , a nie Kung Fu.
a ja jak wychodzę w nocy to zawsze mam Shifterka odpiętego pod ubraniem.a ja licze a szczęście... kilka razy mi go zabrakło... sweatdrop
PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:29 pm

Labudziak

rozumiem ..
ja w nocu wychodze tylko na taka ulice, gdzie wieczorem nie ma nikogo.. ahh
... a dresów to sie nie boje..
bo szybko biegam w glanach XD.. no i potrafie mocno kopnąc xd
hmm.. ja to miałam glany, ale mi sie rozpruly xd i chyba kupie soibe nowe wink tak do kompletu wink (czasem nosze sie tak: czarna sukienka ukosnie obcieta, getry czarno-biale paski, biala bluzka lub czarna i do tego zawsze czarne buty xd )

Zer0- Krav Maga? O.o a co to takiego? o.O

Miss_Karina

Labudziak

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:29 pm

Falcone
Akiko Tamashii
kendo *^^* ja co lato ze znajomymi robimy "miecze" i cwiczymy kendo bo kolega chodzil niedawno na kendo ^^. niezle sie tluczemy ^^czasami nawet leje sie krew xd

nikomu nie mowcie ale my z kolegami co rok chodzimy na takie odludzie zwane "Gora" i tam kazdy se robi jakos bron z drewna i sie napierdalamy i musze przyznac ze dzieki tym nie winnym zabawom i ogladaniu po kilkanascie razy jak gosciu robi cwiczenia kijem i probowaniu go nasladowac nuczylem sie calkiem duzo i zawsze ze wszytkimi wygrywam whee

dlatego struganie kija stwa dłurzej, niż sama walka XD
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6323 6324 6325 6326 6327 6328 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games