|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:24 pm
Falcone Akiko Tamashii *siada na kanapie zmeczona z lekim bolem glowy* U_U' mmmm...ogladne Last Exile i pujde lulu bo mjuz niewytrzymuje >_' wczoraj byl ciekawy odcinek whee whee nyo...a jak Dio sie pochylil nad Alexsem to myslalam ze on go pocaluje w uszko albo policzek xd whee aahhhhhhhhhhh~ -^0^-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 hyhy .. samo tak wychodzi .. jakoś pecha mam chyba .. albo cio ... jak tak dalej pujdzie to szybko sie skączy twoje zywoto XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Miss_Karina Labudziak a ja? 13 lat -- do teraz unihockey unihockey? czyli unikasz sportu? xd i ja tesh sie boje chodzic po miescie -_- przez tych skejtow, hiphopowcow, a szczegolnie dresiarzy stressed N I E N A W I D Z E ich stressed unikam? może niekoniecznie XD poprostu w unihockeyu jestem niezły wink noo.. ja tak samo -_- a wogule, w dzielnicy gdzie jest moja szkoła, to wogule -_- dresów tam jest od groma.. na szczescie teraz rzadko kiedy wychodze w nocy do wawy, a jesli wychodze to zawsze w grupie jestem sweatdrop i dlatego zapisywuje sie na kung fu, zeby umiec sie bronic jakos na ewentualnosc gdyby mnie zaatakowano... nyo ito nie jest jedyny powood dla ktorego nie lubie wychodzic w nocy na spacery... noce kojarza mi sie z pewnym zlym wypadkiem, ktory dotyczyl moja przyjaciolke... sad ale nie chce o tym moowic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald skoro kac zalicza się do chorub to jednak ostatni raz chory byłem wczoraj.. sweatdrop hyhyhy ... ja nie moge pic .. antybiotyk biore ... a odbija mi zwykle jak chociaz troche wezme alkoholu ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:25 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:25 pm
Akiko Tamashii kendo *^^* ja co lato ze znajomymi robimy "miecze" i cwiczymy kendo bo kolega chodzil niedawno na kendo ^^. niezle sie tluczemy ^^czasami nawet leje sie krew xd nikomu nie mowcie ale my z kolegami co rok chodzimy na takie odludzie zwane "Gora" i tam kazdy se robi jakos bron z drewna i sie napierdalamy i musze przyznac ze dzieki tym nie winnym zabawom i ogladaniu po kilkanascie razy jak gosciu robi cwiczenia kijem i probowaniu go nasladowac nuczylem sie calkiem duzo i zawsze ze wszytkimi wygrywam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:26 pm
Labudziak Miss_Karina Labudziak a ja? 13 lat -- do teraz unihockey unihockey? czyli unikasz sportu? xd i ja tesh sie boje chodzic po miescie -_- przez tych skejtow, hiphopowcow, a szczegolnie dresiarzy stressed N I E N A W I D Z E ich stressed unikam? może niekoniecznie XD poprostu w unihockeyu jestem niezły wink noo.. ja tak samo -_- a wogule, w dzielnicy gdzie jest moja szkoła, to wogule -_- dresów tam jest od groma.. fajnego masz siga skad dorwales?:>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Labudziak Miss_Karina Labudziak a ja? 13 lat -- do teraz unihockey unihockey? czyli unikasz sportu? xd i ja tesh sie boje chodzic po miescie -_- przez tych skejtow, hiphopowcow, a szczegolnie dresiarzy stressed N I E N A W I D Z E ich stressed unikam? może niekoniecznie XD poprostu w unihockeyu jestem niezły wink noo.. ja tak samo -_- a wogule, w dzielnicy gdzie jest moja szkoła, to wogule -_- dresów tam jest od groma.. na szczescie teraz rzadko kiedy wychodze w nocy do wawy, a jesli wychodze to zawsze w grupie jestem sweatdrop i dlatego zapisywuje sie na kung fu, zeby umiec sie bronic jakos na ewentualnosc gdyby mnie zaatakowano... nyo ito nie jest jedyny powood dla ktorego nie lubie wychodzic w nocy na spacery... noce kojarza mi sie z pewnym zlym wypadkiem, ktory dotyczyl moja przyjaciolke... sad ale nie chce o tym moowic na kung fu niczgeo sie nie dowiesz.. lepiej idź na dzudpo [tam ci naucza dziwgni potrzebnych do obrony] albo na samoobrone ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina na szczescie teraz rzadko kiedy wychodze w nocy do wawy, a jesli wychodze to zawsze w grupie jestem sweatdrop i dlatego zapisywuje sie na kung fu, zeby umiec sie bronic jakos na ewentualnosc gdyby mnie zaatakowano... nyo ito nie jest jedyny powood dla ktorego nie lubie wychodzic w nocy na spacery... noce kojarza mi sie z pewnym zlym wypadkiem, ktory dotyczyl moja przyjaciolke... sad ale nie chce o tym moowic rozumiem .. ja w nocu wychodze tylko na taka ulice, gdzie wieczorem nie ma nikogo.. ahh ... a dresów to sie nie boje.. bo szybko biegam w glanach XD.. no i potrafie mocno kopnąc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:27 pm
Miss_Karina na szczescie teraz rzadko kiedy wychodze w nocy do wawy, a jesli wychodze to zawsze w grupie jestem sweatdrop i dlatego zapisywuje sie na kung fu, zeby umiec sie bronic jakos na ewentualnosc gdyby mnie zaatakowano... nyo ito nie jest jedyny powood dla ktorego nie lubie wychodzic w nocy na spacery... noce kojarza mi sie z pewnym zlym wypadkiem, ktory dotyczyl moja przyjaciolke... sad ale nie chce o tym moowic Jak chcesz się dobrze obronić , to zacznij Krav Magę albo Combat , a nie Kung Fu. a ja jak wychodzę w nocy to zawsze mam Shifterka odpiętego pod ubraniem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:27 pm
Akiko Tamashii Falcone Akiko Tamashii *siada na kanapie zmeczona z lekim bolem glowy* U_U' mmmm...ogladne Last Exile i pujde lulu bo mjuz niewytrzymuje >_' wczoraj byl ciekawy odcinek whee whee nyo...a jak Dio sie pochylil nad Alexsem to myslalam ze on go pocaluje w uszko albo policzek xd whee aahhhhhhhhhhh~ -^0^- on wyglada jak taki pedal sweatdrop i sie tak zachowuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:28 pm
Point.Zer0 na szczescie teraz rzadko kiedy wychodze w nocy do wawy, a jesli wychodze to zawsze w grupie jestem sweatdrop i dlatego zapisywuje sie na kung fu, zeby umiec sie bronic jakos na ewentualnosc gdyby mnie zaatakowano... nyo ito nie jest jedyny powood dla ktorego nie lubie wychodzic w nocy na spacery... noce kojarza mi sie z pewnym zlym wypadkiem, ktory dotyczyl moja przyjaciolke... sad ale nie chce o tym moowic Jak chcesz się dobrze obronić , to zacznij Krav Magę albo Combat , a nie Kung Fu. a ja jak wychodzę w nocy to zawsze mam Shifterka odpiętego pod ubraniem.a ja licze a szczęście... kilka razy mi go zabrakło... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:29 pm
Labudziak rozumiem .. ja w nocu wychodze tylko na taka ulice, gdzie wieczorem nie ma nikogo.. ahh ... a dresów to sie nie boje.. bo szybko biegam w glanach XD.. no i potrafie mocno kopnąc xd hmm.. ja to miałam glany, ale mi sie rozpruly xd i chyba kupie soibe nowe wink tak do kompletu wink (czasem nosze sie tak: czarna sukienka ukosnie obcieta, getry czarno-biale paski, biala bluzka lub czarna i do tego zawsze czarne buty xd ) Zer0- Krav Maga? O.o a co to takiego? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:29 pm
Falcone Akiko Tamashii kendo *^^* ja co lato ze znajomymi robimy "miecze" i cwiczymy kendo bo kolega chodzil niedawno na kendo ^^. niezle sie tluczemy ^^czasami nawet leje sie krew xd nikomu nie mowcie ale my z kolegami co rok chodzimy na takie odludzie zwane "Gora" i tam kazdy se robi jakos bron z drewna i sie napierdalamy i musze przyznac ze dzieki tym nie winnym zabawom i ogladaniu po kilkanascie razy jak gosciu robi cwiczenia kijem i probowaniu go nasladowac nuczylem sie calkiem duzo i zawsze ze wszytkimi wygrywam whee dlatego struganie kija stwa dłurzej, niż sama walka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|