|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:11 pm
Vykk witam wszystkich...od 5godzin nie moge sie dobic do neta bo mialem pada na bloku ehhh szkoda gadac...a jak jusz sie dobilem to nie ma koledowania... crying Nie martw się Vykk , ja nawet o tym nie wiedziałem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:11 pm
Labudziak jak byś zasówała przez 3 lata czy deszcz-czy śnieg-czy wichura do szkoły, to bys jak ja, żadko chorowała wink ja choruje rzadko .. ale jak juz to dlugo .. czesciej mi sie cos łamie ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:12 pm
mmmm....11k.....11k.....11k >_< *mysli intensywnie (jak mozna myslec bez mozgu eek sweatdrop )* potrzebuje 11 pink linkow albo 11 kijentow xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina sweet_chii ja tesh jak bylam mala to nosilam rozowe ciuchy.. co gorsza to byl moj ulubiony kolor eek mooj stary pokoj byl w kolorze bialo-rozowym eek xp teraz moj obecny pokoj jest brazowy z elementami granatu ^^ moj niestety wciaz sporo rzeczy ma rozowych... trzeba je w koncu wywalic ninja dobra bede spadac, narazie wszystkim!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii to ja zwykle czarne... czasami tylko z kawalkiem bialego albo czerwonego...| wlasnie szukam bialo-czarnej kurtki na snowboard i czarnych spodni... nie moge wogole takiej kurtki nigdzie znalezc gonk he he ja szukamalem jakejs ladnej czarnej kurtki i tez nie moglem znalesc .....same dla skatow i hip hopowcow ale teraz zalatwiam se od sasiada czarna kurtke z marynarki wojennej...........calal czarna tylko z tylu napis MARYNARKA WOJENNA whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Labudziak jak byś zasówała przez 3 lata czy deszcz-czy śnieg-czy wichura do szkoły, to bys jak ja, żadko chorowała wink ja choruje rzadko .. ale jak juz to dlugo .. czesciej mi sie cos łamie .. łamie? to co ty robisz? kaskader jesteś czy jak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:13 pm
wywlok666 Labudziak jak byś zasówała przez 3 lata czy deszcz-czy śnieg-czy wichura do szkoły, to bys jak ja, żadko chorowała wink ja choruje rzadko .. ale jak juz to dlugo .. czesciej mi sie cos łamie .. ja nie chorowałem od... 5 lat... jedynym co mi dolega co jakiś czas to kac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:13 pm
sweet_chii Miss_Karina sweet_chii ja tesh jak bylam mala to nosilam rozowe ciuchy.. co gorsza to byl moj ulubiony kolor eek mooj stary pokoj byl w kolorze bialo-rozowym eek xp teraz moj obecny pokoj jest brazowy z elementami granatu ^^ moj niestety wciaz sporo rzeczy ma rozowych... trzeba je w koncu wywalic ninja dobra bede spadac, narazie wszystkim!!! Na razie Chii xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:14 pm
Falcone he he ja szukamalem jakejs ladnej czarnej kurtki i tez nie moglem znalesc .....same dla skatow i hip hopowcow ale teraz zalatwiam se od sasiada czarna kurtke z marynarki wojennej...........calal czarna tylko z tylu napis MARYNARKA WOJENNA whee własnie w naszej okolicy sa tylko ciuchy dla hip-hop'owców XD i dla sztuń
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Miss_Karina sweet_chii ja tesh jak bylam mala to nosilam rozowe ciuchy.. co gorsza to byl moj ulubiony kolor eek mooj stary pokoj byl w kolorze bialo-rozowym eek xp teraz moj obecny pokoj jest brazowy z elementami granatu ^^ moj niestety wciaz sporo rzeczy ma rozowych... trzeba je w koncu wywalic ninja dobra bede spadac, narazie wszystkim!!! paa! ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak jak byś zasówała przez 3 lata czy deszcz-czy śnieg-czy wichura do szkoły, to bys jak ja, żadko chorowała wink albo uprawiala jakis sport XD Sport (wiek w ktorym zaczelam uprawiac i do tej pory uprawiam 3nodding ) narty (2-3 latka) łyżwy (4-5 latka) plywanie (3-4 latka) rowery (7-8 latek) jazda konna (12 latek) windserfing (18 latek, jedynie latem wink ) i...tyle na razie xd mam zamiar zapisac sie razem z kumpela na kung fu za rok lub dwa latka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:15 pm
Labudziak łamie? to co ty robisz? kaskader jesteś czy jak xd moj drogi w samym tym roku miałam .. złamaną nogę .. skręconą pare razy stope .. rozbitę glowe .. złamany nos .. rozcieta noge ... rękę zwichnietą .. kolano zwichnięte ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:15 pm
sweet_chii Miss_Karina sweet_chii ja tesh jak bylam mala to nosilam rozowe ciuchy.. co gorsza to byl moj ulubiony kolor eek mooj stary pokoj byl w kolorze bialo-rozowym eek xp teraz moj obecny pokoj jest brazowy z elementami granatu ^^ moj niestety wciaz sporo rzeczy ma rozowych... trzeba je w koncu wywalic ninja dobra bede spadac, narazie wszystkim!!! nigdy nie nosilem rozowego........... co prawda kiedys nosilem tylko jaskrawe dresy xd ale juz nie mam zadnych blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:16 pm
Ozzwald ja choruje rzadko .. ale jak juz to dlugo .. czesciej mi sie cos łamie .. ja nie chorowałem od... 5 lat... jedynym co mi dolega co jakiś czas to kac... ja tam kaca nigdy nie miałam .. gdzie kupiles obroże na szyje ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 12:16 pm
sweet_chii moj niestety wciaz sporo rzeczy ma rozowych... trzeba je w koncu wywalic ninja dobra bede spadac, narazie wszystkim!!! papusie Chii 4laugh Fifi- eek boshe... musialo to wszystko bolec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|