|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
stressed scream stressed scream stressed dlugo czekalam zanim udalo mi sie wejsc na gaie..... CHOLERNE SUSHI DATABASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
albo nie.. nie zaminie sie fifif razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:55 am
Labudziak! cytaty!
czesc wampirek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:56 am
wywlok666 Labudziak stare xd to fajnie ^^ i co? choroba dalej męczy cie? patrz na m�j opis na gg ..... >.< jest fatalnie ....... własnie widze *głaszcze po gówce* byłas u lekarza?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:56 am
Miss_Karina stressed scream stressed scream stressed dlugo czekalam zanim udalo mi sie wejsc na gaie..... CHOLERNE SUSHI DATABASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream wink ja tam caly czas pisalam na gildii i bylo ok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:57 am
Miss_Karina stressed scream stressed scream stressed dlugo czekalam zanim udalo mi sie wejsc na gaie..... CHOLERNE SUSHI DATABASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream czesc Kari! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Okej, ja już się zmywam...Wesolych Śiąt wam wszystkim życzę, bo nie wiem czy jutro będę na gai. Obżerajcie się do woli, raz w roku można biggrin Papa! *macha wszystkim* wzajemnie .. wszytskiego naj naj naj :**** zdrowia .. szczęścia .. pomyślności ... i w ogle czego tylko chcesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oho , młoda moderatorka nam rośnie wink xd Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Labudziak! cytaty! czesc wampirek wiem! przepraszam redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:58 am
Miss_Karina stressed scream stressed scream stressed dlugo czekalam zanim udalo mi sie wejsc na gaie..... CHOLERNE SUSHI DATABASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream biedna sad no ale nie martw się jestes już z nami ^^ *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Oho , młoda moderatorka nam rośnie wink xd Witam wszystkich xd cześć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Miss_Karina stressed scream stressed scream stressed dlugo czekalam zanim udalo mi sie wejsc na gaie..... CHOLERNE SUSHI DATABASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream czesc Kari! ^^ hej Aki whee Czescik Zer0 ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:59 am
Point.Zer0 Oho , młoda moderatorka nam rośnie wink xd Witam wszystkich xd xp czesc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:59 am
Point.Zer0 Oho , młoda moderatorka nam rośnie wink xd Witam wszystkich xd hello *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|