|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:46 am
no i najgorsze jest to ze nie mam zadnego z ielona wstazeczka!!! sad chmastwo!! kto sie za mienie razz na jeden zielony razz moge dac hmm niebieski razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:48 am
M-Teen no i najgorsze jest to ze nie mam zadnego z ielona wstazeczka!!! sad chmastwo!! kto sie za mienie razz na jeden zielony razz moge dac hmm niebieski razz ja mogeee ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:48 am
sweet_chii sweet_chii Akiko Tamashii kliknij na link pod moim obrazkiem ok xd nie mozna pisac postow... przykro mi... sad szkoda :[ chce jeszcze w tym roku kupic Emo Bag ^^'....jesli macie bogatych znajomych to reklamujcie mnie ! wink ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:49 am
Labudziak ja mam 8 -_- i mnie nie pali do więcej.. sympatyczna sygnaturka mójsługo drogi ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:50 am
wywlok666 Labudziak ja mam 8 -_- i mnie nie pali do więcej.. sympatyczna sygnaturka mójsługo drogi ... tak uwarzasz? w google.com znalazłęm biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:50 am
dobra mam 5-ty prezent i znikam whee papatki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:51 am
Delisa dobra mam 5-ty prezent i znikam whee papatki ^^ 3may sie cieplo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii sweet_chii sweet_chii Akiko Tamashii kliknij na link pod moim obrazkiem ok xd nie mozna pisac postow... przykro mi... sad szkoda :[ chce jeszcze w tym roku kupic Emo Bag ^^'....jesli macie bogatych znajomych to reklamujcie mnie ! wink ^^ to jest takie... małe -_- a takie ..drogie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Delisa M-Teen uhm postaoiwone zatryzmam to razz kurcze mam tylko 5 prezencików sad crying ja za 5 min bede miala tyle samo blaugh ja mam 3 ..... ej prinee nadal chchesz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:52 am
Labudziak tak uwarzasz? w google.com znalazłęm biggrin nie nie uwazam .. napisalamtak dla jaj XDD nie no .. poważnie mówię ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:53 am
wywlok666 Labudziak tak uwarzasz? w google.com znalazłęm biggrin nie nie uwazam .. napisalamtak dla jaj XDD nie no .. poważnie mówię ^.^ stare xd to fajnie ^^ i co? choroba dalej męczy cie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:54 am
Okej, ja już się zmywam...Wesolych Śiąt wam wszystkim życzę, bo nie wiem czy jutro będę na gai. Obżerajcie się do woli, raz w roku można biggrin Papa! *macha wszystkim*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|