|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:39 am
Prinee M-Teen sweet_chii yo Delisia *sciska* 3nodding czesc ^^ moja kochana Deliso mam problemik razz mam list z bani i goti clips.. które wybrac do mojego ava a jezli nie wiesz to poradz SPRZEDAĆ CZY NIE?? [ i za ile!?] xp whee aaaa Miss Teen !!!!!!!!! juz ci wszyscy mowia ze wybierz bani bo tantcyh ci nie bedzie widac ^^ kropa mi mówi zebym wziała goti!!! albo sprzedała je za miesiac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:40 am
Akiko Tamashii zieww ;/ brakuje mi 2 prezentow do 18 czyli do wszystkich podwojnie crying bo ku&^% stara musiala sobie grac!!! scream ja dopiero 10 zdobywam... juz tylko 20 minut mozna chyba zbieraz prezenty... Ozzwald czy wam też gaia się co chwila psuje ? yhym. psuje sie, poniewaz za chwile beda wylaczac rozdawanie prezentow..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:41 am
M-Teen Prinee M-Teen sweet_chii yo Delisia *sciska* 3nodding czesc ^^ moja kochana Deliso mam problemik razz mam list z bani i goti clips.. które wybrac do mojego ava a jezli nie wiesz to poradz SPRZEDAĆ CZY NIE?? [ i za ile!?] xp whee aaaa Miss Teen !!!!!!!!! juz ci wszyscy mowia ze wybierz bani bo tantcyh ci nie bedzie widac ^^ kropa mi mówi zebym wziała goti!!! albo sprzedała je za miesiac xp ona tylko o kasie mysli biggrin goti ci nie ebdzie widac !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:42 am
kliknij na link pod moim obrazkiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:42 am
ja tam za 10min bede miala 5 prezent ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:43 am
Akiko Tamashii kliknij na link pod moim obrazkiem ok xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Akiko Tamashii zieww ;/ brakuje mi 2 prezentow do 18 czyli do wszystkich podwojnie crying bo ku&^% stara musiala sobie grac!!! scream ja dopiero 10 zdobywam... juz tylko 20 minut mozna chyba zbieraz prezenty... Ozzwald czy wam też gaia się co chwila psuje ? yhym. psuje sie, poniewaz za chwile beda wylaczac rozdawanie prezentow.. ja potrzebuje jeszcze 10 min razz zeby miec prezent
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
uhm postaoiwone zatryzmam to razz
kurcze mam tylko 5 prezencików sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:44 am
sweet_chii Akiko Tamashii kliknij na link pod moim obrazkiem ok xd nie mozna pisac postow... przykro mi... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen uhm postaoiwone zatryzmam to razz kurcze mam tylko 5 prezencików sad crying ja mam 8 -_- i mnie nie pali do więcej..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen uhm postaoiwone zatryzmam to razz kurcze mam tylko 5 prezencików sad crying ja za 5 min bede miala tyle samo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:45 am
cóz ... mi tam na prezentach jakos specjalnie nie zalezy ... beda to beda .... >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:46 am
Delisa M-Teen uhm postaoiwone zatryzmam to razz kurcze mam tylko 5 prezencików sad crying ja za 5 min bede miala tyle samo blaugh ja mam 3 .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|