|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:32 am
System message (Thu Dec 23, 2004 8:32 pm)
Posting is temporarily down, we apologize for the inconvenience
co to znaczy ? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:32 am
sweet_chii Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai no dlatego takie pyszne ^^ mi tez... *rumieniec* kiedy�› zamiast cukru doda�‚y�›my z matk�… do ciasteczek soli XD hmm no pewnie nie bylo zaciekawe w smaku ale zawsze to cs nowego :cD czerwone policzki^^ hej... powinienes jej powiedziec, ze naprawde ci smakowaly sad przeciez ich nie jadłem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:33 am
sweet_chii yo Delisia *sciska* 3nodding czesc ^^ moja kochana Deliso mam problemik razz mam list z bani i goti clips.. które wybrac do mojego ava a jezli nie wiesz to poradz SPRZEDAĆ CZY NIE?? [ i za ile!?] xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:33 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai no dlatego takie pyszne ^^ mi tez... *rumieniec* kiedyś zamiast cukru dodałyśmy z matką do ciasteczek soli XD hmm no pewnie nie bylo zaciekawe w smaku ale zawsze to cs nowego :cD czerwone policzki^^ Nawet chomiki nie chciały tego tknąć razz *cmok* Chii, ale Lav ich nie jadł XD Avko Delisa ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:34 am
Prinee System message (Thu Dec 23, 2004 8:32 pm) Posting is temporarily down, we apologize for the inconvenience co to znaczy ? razz to znaczy, ze nie mozna dodawac postow , ale na naszej gildii najwidoczniej wszystko dziala wink Lavagetas_heqetai przeciez ich nie jadłem XD czy to rozumiesz do konca zasady roleplaying'u/./. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:34 am
M-Teen sweet_chii yo Delisia *sciska* 3nodding czesc ^^ moja kochana Deliso mam problemik razz mam list z bani i goti clips.. które wybrac do mojego ava a jezli nie wiesz to poradz SPRZEDAĆ CZY NIE?? [ i za ile!?] xp whee aaaa Miss Teen !!!!!!!!! juz ci wszyscy mowia ze wybierz bani bo tantcyh ci nie bedzie widac ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:35 am
Prinee System message (Thu Dec 23, 2004 8:32 pm) Posting is temporarily down, we apologize for the inconvenience co to znaczy ? razz forum nie dizała [chyba]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:36 am
sweet_chii Prinee System message (Thu Dec 23, 2004 8:32 pm) Posting is temporarily down, we apologize for the inconvenience co to znaczy ? razz to znaczy, ze nie mozna dodawac postow , ale na naszej gildii najwidoczniej wszystko dziala wink Lavagetas_heqetai przeciez ich nie jadłem XD czy to rozumiesz do konca zasady roleplaying'u/./. xp Chii, nie o te ciasteczka chodzi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:36 am
M-Teen sweet_chii yo Delisia *sciska* 3nodding czesc ^^ moja kochana Deliso mam problemik razz mam list z bani i goti clips.. które wybrac do mojego ava a jezli nie wiesz to poradz SPRZEDAĆ CZY NIE?? [ i za ile!?] xp whee nie wiem sad mozesz sobie zostawic ten list do czasu, az zdrozeje lub otworzyc go wybrac co ci sie podoba i sprzedac po jakims czasie az zdrozeje lub tez otworzyc i zostawic sobie na zawsze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:37 am
witam raz jeszcze ..............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:38 am
czy wam też gaia się co chwila psuje ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zieww ;/ brakuje mi 2 prezentow do 18 czyli do wszystkich podwojnie crying bo ku&^% stara musiala sobie grac!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Prinee System message (Thu Dec 23, 2004 8:32 pm) Posting is temporarily down, we apologize for the inconvenience co to znaczy ? razz to znaczy, ze nie mozna dodawac postow , ale na naszej gildii najwidoczniej wszystko dziala wink Lavagetas_heqetai przeciez ich nie jadÅ‚em XD czy to rozumiesz do konca zasady roleplaying'u/./. xp rozumiem doskonale a ty nie qmasz o czym i jak i w jakim kontekscie rozmawiamy, pozatym nikt mi nie bedzie mowił co miałem powiedziec, czy jest tu jakis scenariusz? bo nie zauwazylem blaugh Deli- moze z kawą dałoby sie jakos skonsumowac :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa M-Teen sweet_chii yo Delisia *sciska* 3nodding czesc ^^ moja kochana Deliso mam problemik razz mam list z bani i goti clips.. które wybrac do mojego ava a jezli nie wiesz to poradz SPRZEDAĆ CZY NIE?? [ i za ile!?] xp whee nie wiem sad mozesz sobie zostawic ten list do czasu, az zdrozeje lub otworzyc go wybrac co ci sie podoba i sprzedac po jakims czasie az zdrozeje lub tez otworzyc i zostawic sobie na zawsze ^^ bani !!!! bani !!!!!! bani !!!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:39 am
Ozzwald czy wam też gaia się co chwila psuje ? acha ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|