|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:19 am
Prinee ja chcialam ale sie mama uparla.... :/ i ejszcze sie z nia poklucilam w drodze pworotnej.... domokun oo.... nie nalezy sie z rodzicami klocic.... kiedys i tak odejda.. nalezy sie cieszyc poki ich masz i byc dla nich pociecha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:20 am
hmm widze ze Ozz sie odezwał.. a pewnie teraz czyta ^^" albo se poszedł biggrin biggrin biggrin on za rzomowny nie jest razz xp whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:21 am
sweet_chii Prinee ja chcialam ale sie mama uparla.... :/ i ejszcze sie z nia poklucilam w drodze pworotnej.... domokun oo.... nie nalezy sie z rodzicami klocic.... kiedys i tak odejda.. nalezy sie cieszyc poki ich masz i byc dla nich pociecha latwo mowic.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:22 am
Lavagetas_heqetai Delein *popija herbatkę* *wychodzi do kuchni, po chwili wraca i przynosi słoik* Ciasteczko? pewnie dzieki^^Sama robiłam ^^ Oż cholerna gaia mi z jakimś sushi wyskakuje ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:23 am
Prinee sweet_chii Prinee ja chcialam ale sie mama uparla.... :/ i ejszcze sie z nia poklucilam w drodze pworotnej.... domokun oo.... nie nalezy sie z rodzicami klocic.... kiedys i tak odejda.. nalezy sie cieszyc poki ich masz i byc dla nich pociecha latwo mowic..... ja zaluje, ze juz nie moge
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:24 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein *popija herbatkę* *wychodzi do kuchni, po chwili wraca i przynosi słoik* Ciasteczko? pewnie dzieki^^Sama robiłam ^^ Oż cholerna gaia mi z jakimś sushi wyskakuje == i cheese jeszcze... albo Lanzer jest powalony albo bez komentarza... wszystkie serwery maja nazwy roznych potraw/./.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Prinee sweet_chii Prinee ja chcialam ale sie mama uparla.... :/ i ejszcze sie z nia poklucilam w drodze pworotnej.... domokun oo.... nie nalezy sie z rodzicami klocic.... kiedys i tak odejda.. nalezy sie cieszyc poki ich masz i byc dla nich pociecha latwo mowic..... ja zaluje, ze juz nie moge eek chyba nie sugerujesz że... eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai Delein *popija herbatkę* *wychodzi do kuchni, po chwili wraca i przynosi słoik* Ciasteczko? pewnie dzieki^^Sama robiłam ^^ Oż cholerna gaia mi z jakimś sushi wyskakuje == no dlatego takie pyszne ^^ mi tez...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:25 am
M-Teen eek chyba nie sugerujesz że... eek eek eek nie wazne, po prostu nie kloccie sie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:28 am
Lavagetas_heqetai no dlatego takie pyszne ^^ mi tez... *rumieniec* kiedyś zamiast cukru dodałyśmy z matką do ciasteczek soli XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:29 am
co sie tak wyludnilo? *slucha sobie Poison*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:29 am
Delein Lavagetas_heqetai no dlatego takie pyszne ^^ mi tez... *rumieniec* kiedyś zamiast cukru dodałyśmy z matką do ciasteczek soli XD hmm no pewnie nie bylo zaciekawe w smaku ale zawsze to cs nowego :cD czerwone policzki^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|