|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:52 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai tia witam wszystkich tak sobie...*podchodzi i się przytula* Cead... ceadmil mała Nawet nie wiesz jak lubię to 'mała' heart 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:54 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai tia witam wszystkich tak sobie...*podchodzi i się przytula* Cead... ceadmil mała Nawet nie wiesz jak lubię to 'mała' heart 3nodding to juz wiem ;c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:07 am
*popija herbatkę* *wychodzi do kuchni, po chwili wraca i przynosi słoik* Ciasteczko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:09 am
bosze... ale oni maja problemy z ta gaia.... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *popija herbatkę* *wychodzi do kuchni, po chwili wraca i przynosi słoik* Ciasteczko? pewnie dzieki^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czesc wszystkim ! smile wrocilam wrescie z kosciola ! siedzialam tam3 godziny.... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:10 am
Prinee Czesc wszystkim ! smile wrocilam wrescie z kosciola ! siedzialam tam3 godziny.... gonk co???? po co az tyle?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:12 am
*slucha sobie numb i czeka az ktos sie odezwie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:12 am
sweet_chii Prinee Czesc wszystkim ! smile wrocilam wrescie z kosciola ! siedzialam tam3 godziny.... gonk co???? po co az tyle? stalam w kolejce do spowiedzi !!!! razz tak dlugo.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:13 am
Prinee sweet_chii Prinee Czesc wszystkim ! smile wrocilam wrescie z kosciola ! siedzialam tam3 godziny.... gonk co???? po co az tyle? stalam w kolejce do spowiedzi !!!! razz tak dlugo..... eek oj wspolczuje... ja bym wrocila do domu.... dlatego oplaca sie chodzic na msze odpustowe domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:15 am
*wbiega z powrotem * ok ta płyta sie nagrywa.. ale mój dylemat nie został tak wogóle hmm do końca rzowiażny..
SPRZEDAĆ, WZIĄŚĆ BANI CLIPS, WZIĄŚĆ GOTI CLIPS question exclaim question gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:16 am
sweet_chii Prinee sweet_chii Prinee Czesc wszystkim ! smile wrocilam wrescie z kosciola ! siedzialam tam3 godziny.... gonk co???? po co az tyle? stalam w kolejce do spowiedzi !!!! razz tak dlugo..... eek oj wspolczuje... ja bym wrocila do domu.... dlatego oplaca sie chodzic na msze odpustowe domokun ja chcialam ale sie mama uparla.... :/ i ejszcze sie z nia poklucilam w drodze pworotnej.... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|