|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:34 am
M-Teen *wchodiz* witam ^^ kupiłąm list z Sept 2oo4 i tam są goti i abni clips.. które mam wybrać?? a może sprzedać list??? mam taki biiig dylemat.. właściwie to mi tak strasznie na nich nie zalezy bo obydwa klipy mi sie podobają.. wiec hmmm nie wiem doradźcie!!! gonk wiec kto mi pozmoe, wybrac jedne z klipsów [jakich!? ] albo sprzedać???? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:38 am
sweet_chii M-Teen *wchodiz* witam ^^ kupiłąm list z Sept 2oo4 i tam są goti i abni clips.. które mam wybrać?? a może sprzedać list??? mam taki biiig dylemat.. właściwie to mi tak strasznie na nich nie zalezy bo obydwa klipy mi sie podobają.. wiec hmmm nie wiem doradźcie!!! gonk ja mam bani ale goti tez mi sie podobaja... wink uhm sad bardziej podobaja mi sie bani... no ale.. kurde sama nie wiem sad z jednej strony zal mi sprzedawac noo uhm ale.. sad kurcze!!! scream gonk domokun xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:39 am
M-Teen sweet_chii M-Teen *wchodiz* witam ^^ kupiłąm list z Sept 2oo4 i tam są goti i abni clips.. które mam wybrać?? a może sprzedać list??? mam taki biiig dylemat.. właściwie to mi tak strasznie na nich nie zalezy bo obydwa klipy mi sie podobają.. wiec hmmm nie wiem doradźcie!!! gonk ja mam bani ale goti tez mi sie podobaja... wink uhm sad bardziej podobaja mi sie bani... no ale.. kurde sama nie wiem sad z jednej strony zal mi sprzedawac noo uhm ale.. sad kurcze!!! scream gonk domokun xp wez wybierz bani wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:40 am
ehh wy dziewczyny i te wasze problemy *kladzie sie wygodnie w kacie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii M-Teen sweet_chii M-Teen *wchodiz* witam ^^ kupiłąm list z Sept 2oo4 i tam są goti i abni clips.. które mam wybrać?? a może sprzedać list??? mam taki biiig dylemat.. właściwie to mi tak strasznie na nich nie zalezy bo obydwa klipy mi sie podobają.. wiec hmmm nie wiem doradźcie!!! gonk ja mam bani ale goti tez mi sie podobaja... wink uhm sad bardziej podobaja mi sie bani... no ale.. kurde sama nie wiem sad z jednej strony zal mi sprzedawac noo uhm ale.. sad kurcze!!! scream gonk domokun xp wez wybierz bani wink hmm jeszcze sie wstrzymam whee zoabczymy razz wysłałam wiaodmosic do ludków z opiniami.. wiec uhm uhm razz zoabczymy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:41 am
Hee-chanX ehh wy dziewczyny i te wasze problemy *kladzie sie wygodnie w kacie* no co? my przynajmniej dbamy o swoj wyglad xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:42 am
Hee-chanX ehh wy dziewczyny i te wasze problemy *kladzie sie wygodnie w kacie* uhm... ale rozumies ztu chodiz o moje goldy albo ava!!!! blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:43 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:44 am
Hee-chanX czescik *wzdycha* no i jeszcze ta solidarnosc -_- dziewczyny a czy ja cos mowie *zaczyna sie wtapiac w sciane* mykam na jakis czas potem wroce bay bay *znika* ech... papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:48 am
Lavagetas_heqetai tia witam wszystkich tak sobie...*podchodzi i się przytula* Cead...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:49 am
Delein Lavagetas_heqetai tia witam wszystkich tak sobie...*podchodzi i się przytula* Cead... ceadmil mała
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:52 am
M-Teen uhmm.. kiedy mi ktos odpisze... mam tak mało gold musze juz wiedziec czy to sprzedac albo kt#347; wybrac.. pozatym te dupasy nie chcha ode mnie kupić.. tych ż22;tych butzkolnych no i gaci xp moze jak Prinee przyjdzie to ode mnie kupi gacie ^^ ode mnie nikt nie chce kupic blue giftboxa a prosze tylko o dwa trunki... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:52 am
ok ja za chwile wracam.. tylko nagram płyte i gites i wracam z powrotem wink *wybiega z gildii*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|