|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:02 am
DarkMud Hau Hau ... blaugh 3nodding miau 3nodding biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Leti nic ci nie jest??!!! czemu? czemu chcialas to zrobic?*kreci sobie koleczka na ziemia a nad nim roznosi sie czarna hmura* ....tak nie przejmujcie sie mna.......wszytko w porzadku....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Leti nic ci nie jest??!!! czemu? czemu chcialas to zrobic?... *wstaje* *podchodzi do choinki i wgryza sie w kabelek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Leti nic ci nie jest??!!! czemu? czemu chcialas to zrobic?myslalam, ze pomaga sie rannemu.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:03 am
Lethiel Miss_Karina Leti nic ci nie jest??!!! czemu? czemu chcialas to zrobic?... *wstaje* *podchodzi do choinki i wgryza sie w kabelek* *Wyłacza lampki*Nyaaa przestań bo cię w kaftan wsadze eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:04 am
wired_Yuki DarkMud Hau Hau ... blaugh 3nodding miau 3nodding biggrin *pod postacia krulika chciał sie dołączyć, ale ...króliki nie potrafią wydawac żandych dzwięków (chyba)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:05 am
Sei chan Lethiel Miss_Karina Leti nic ci nie jest??!!! czemu? czemu chcialas to zrobic?... *wstaje* *podchodzi do choinki i wgryza sie w kabelek* *Wyłacza lampki*Nyaaa przestań bo cię w kaftan wsadze eek ... sad ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:05 am
Labudziak *pod postacia krulika chciał sie dołączyć, ale ...króliki nie potrafią wydawac żandych dzwięków (chyba)* Chyba tylko piski Nyu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:06 am
czy ktos da mi dwa trunki za niebieskiego giftboxa???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii BeeWolf_san Rawwww... dobre dobre ... popieram przedmowce xd xd *podchodzi do sprzęu grającego i włącza "Merry Christmas Everyone" :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ... *wstaje* *podchodzi do choinki i wgryza sie w kabelek* stare dzieki za ignorowanie ja z tad spadam stare 'wychodzi obrarzony' stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:07 am
Sayokun Lethiel ... *wstaje* *podchodzi do choinki i wgryza sie w kabelek* stare dzieki za ignorowanie ja z tad spadam stare 'wychodzi obrarzony' stare stare stare O.o ... nio tak.. jeszcze dodatkowo ty sie obrazasz.. co jeszcze ?? stare sad crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:08 am
wired_Yuki DarkMud Hau Hau ... blaugh 3nodding miau 3nodding biggrin Mam malo kasy sweatdrop ......XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:08 am
Mykam papatki!!! *Kładzie na stole zieloną fiolkę*To jakby ktos chciał labu znowu w człowieka zmienić.
Mam dwa komplety prezentów wheee!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|