|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:54 am
Falcone Sei chan Falcon wara od hoinki bo ci mojjego drugiego avka zabiorę stare yes....my master *wyrzuca siekere przez okno* *wychodzi na zewnatrz i ustawia sie w miejscu gdzie ma spasc siekiera*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:55 am
Falcone Sei chan Falcon wara od hoinki bo ci mojjego drugiego avka zabiorę stare yes....my master *wyrzuca siekere przez okno* Nyu=^_^=*Włacza lampki*Nyu=^_^=*Patrzy sie na migajace lampki na choince*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Falcone Sei chan Falcon wara od hoinki bo ci mojjego drugiego avka zabiorę stare yes....my master *wyrzuca siekere przez okno* *wychodzi na zewnatrz i ustawia sie w miejscu gdzie ma spasc siekiera* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:56 am
Lethiel Falcone Sei chan Falcon wara od hoinki bo ci mojjego drugiego avka zabiorę stare yes....my master *wyrzuca siekere przez okno* *wychodzi na zewnatrz i ustawia sie w miejscu gdzie ma spasc siekiera* stare 'zatrzymuje siekiere teletineza' nawet o tym nie mysl scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:56 am
Sei chan Lethiel Falcone Sei chan Falcon wara od hoinki bo ci mojjego drugiego avka zabiorę stare yes....my master *wyrzuca siekere przez okno* *wychodzi na zewnatrz i ustawia sie w miejscu gdzie ma spasc siekiera* eek widzisz Sei wszyscy przeciwko tobie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:57 am
Lethiel Falcone Sei chan Falcon wara od hoinki bo ci mojjego drugiego avka zabiorę stare yes....my master *wyrzuca siekere przez okno* *wychodzi na zewnatrz i ustawia sie w miejscu gdzie ma spasc siekiera* nieeeeeeeee*bieg w zwolnionym tempie* nnniiieee rrrooobbb tteeggoo *wskakuje przed Lethiel i siekear udeza go odwrotna strona w glowe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ech.. nio wlasnie... jeszcze rysoonek.. zapomnialam sad wybacz ... >.< mówić niemal nie mogę .. kaszel mnie zabija .. i w ogole .. cudowne swieta sie zapowiadaja ... do tego nie moge jecghac na sylwka do Piotra ,do wrocka ... *wtygląda jakby miala sie rozplakac ,po chwili odrwaca twarz i chowa ją w kocyku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avsko Patataje!
Nu, popiekłam ciasteczka, przystroiłam chonkę, mogę siąść na kompa ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:58 am
Labudziak widzisz Sei wszyscy przeciwko tobie xp *Wyciaga czerwoną świecącą fiolkę*HIHIHI*wylewa zawartośc na Labu i patrzy się na jego przemianę w różowego króliczka*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:58 am
ahh.. jakże wzruszający dialog
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:59 am
Delein Avsko Patataje! Nu, popiekłam ciasteczka, przystroiłam chonkę, mogę siąść na kompa ^^ witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:59 am
Sei chan Labudziak widzisz Sei wszyscy przeciwko tobie xp *Wyciaga czerwoną świecącą fiolkę*HIHIHI*wylewa zawartośc na Labu i patrzy się na jego przemianę w różowego króliczka*Nyu=^_^= *czuje sie jak logo playboya*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|