|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:48 am
wrocilem... leti co sie stalo sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:48 am
wywlok666 Falcone Ozzwald wywlok666 ech ... lenie ... może pomozecie choinke ubierać ? *patrzy po tych znajdujących sie w pokoju* nie no to kto mi pomoze ostrzyc siekere twisted *uśmiecha się i chce coś powiedzieć ale nie udaje jej się z powodu kaszlu* Falcon wara od hoinki bo ci mojjego drugiego avka zabiorę stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:49 am
wired_Yuki Labudziak no.. mowiłem! ^_^' v pokręcisz z nami kiedys jackaas'y prawda (zmienimy nazwe na damianaas'y /troche głupio brzmi, ale spoko/ ) ja bym niezmieniała nazwy jackass to jack a** czyli tyłek jacka , a damianass to twoj tyłek , ale pokręce z wami nein... stressed to nazwa triku na deskorolce gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:50 am
Sayokun wrocilem... leti co sie stalo sad ech.. nic.. *siada na foteliku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan wywlok666 Falcone Ozzwald wywlok666 ech ... lenie ... może pomozecie choinke ubierać ? *patrzy po tych znajdujących sie w pokoju* nie no to kto mi pomoze ostrzyc siekere twisted *uśmiecha się i chce coś powiedzieć ale nie udaje jej się z powodu kaszlu* Falcon wara od hoinki bo ci mojjego drugiego avka zabiorę stare hmm droga choinka w gildii wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun hmm droga choinka w gildii wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:51 am
Lethiel Sayokun wrocilem... leti co sie stalo sad ech.. nic.. *siada na foteliku* 'saiada obok i przytula' nie badz smotna sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wh!sper Nom, tylko nie ten film, tylko jakiś odcinek z serii. Film juz nawet nie prubuje ogladać. Dziwne ze horrory mnie nie ruszają tak XD a mnie ruszaja i to bardzo xp nie wiem dlaczego... ale po prostu... nie cierpie je ogladac ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun wrocilem... leti co sie stalo sad ech.. nic.. *siada na foteliku* gommen ze rysunku nadal nie masz ... arghh .. dam zaraz po świetach ci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:52 am
Sei chan Sayokun hmm droga choinka w gildii wink 3nodding ja rozwieszalem pierwsza ty sie zajmij ta xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:53 am
wywlok666 Lethiel Sayokun wrocilem... leti co sie stalo sad ech.. nic.. *siada na foteliku* gommen ze rysunku nadal nie masz ... arghh .. dam zaraz po świetach ci ech.. nio wlasnie... jeszcze rysoonek.. zapomnialam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Falcon wara od hoinki bo ci mojjego drugiego avka zabiorę stare yes....my master *wyrzuca siekere przez okno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan Sayokun hmm droga choinka w gildii wink 3nodding ja rozwieszalem pierwsza ty sie zajmij ta xp blaugh Już się zajełam*Kończy zaczepiac łancuch*Teraz lampki trzeba włączyć Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:54 am
Miss_Karina Wh!sper Nom, tylko nie ten film, tylko jakiś odcinek z serii. Film juz nawet nie prubuje ogladać. Dziwne ze horrory mnie nie ruszają tak XD a mnie ruszaja i to bardzo xp nie wiem dlaczego... ale po prostu... nie cierpie je ogladac ^^" whee Teraz chyba do kina na grunge sie wybierać będe, ale chyba bede żałować, jak z ju-on będzie to samo co z ringiem amerykańczycy zrobiłi?! gonk Ja nie trawie jackassa i tych wszystkich innych, i dirty sanchez też D: Blee.. ><;;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|