|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:45 am
wired_Yuki kamere trzeba skombinowac ninja ja mam kamere !!! witaj słonko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no.. mowiłem! ^_^' v pokręcisz z nami kiedys jackaas'y prawda (zmienimy nazwe na damianaas'y /troche głupio brzmi, ale spoko/ )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nom, tylko nie ten film, tylko jakiś odcinek z serii. Film juz nawet nie prubuje ogladać. Dziwne ze horrory mnie nie ruszają tak XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:46 am
sweet_chii Sei chan sweet_chii *zaczyna wyjmowac bombki....* ale ja chce pomoc biggrin Nyu=^_^= Dziękuję*Rozwiesza dalej bąbki* *bierze czarne bomki i zaczyna rozwieszac* moga byc? wink Moga być każde hoinka jest duża więc można zawiesić kazdy kolor bombek Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Wh!sper sweet_chii oj... wspolczuje.... sweatdrop gonk xp Tak czy siak, głupie pytanie mam, co to CKY? XD I tez ma MTV leci? nie, nie sadze, ze to na mtv leci bo cky to gorsze jest od jackassa... CKY = CAMP OF KILLING YOURSELF,ale tez Bam Margera to nakreca... whee viva la bam leci na MTV ( ja wole 4 czesci CKY od tego )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone no to kto mi pomoze ostrzyc siekere twisted ostrzyc siekiere ?? .. oki.. ale pod waroonkiem ze potem odetniesz mi glowe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Nyu eek Nie pomożesz crying niepomoge bo tobie bardzo ładnie wychodzi ubieranie tej choinki, a ja nie chce czegoś popsuć... a pozatym znikam na jakiś czas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:47 am
Falcone Ozzwald wywlok666 ech ... lenie ... może pomozecie choinke ubierać ? *patrzy po tych znajdujących sie w pokoju* nie no to kto mi pomoze ostrzyc siekere twisted *uśmiecha się i chce coś powiedzieć ale nie udaje jej się z powodu kaszlu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak no.. mowiłem! ^_^' v pokręcisz z nami kiedys jackaas'y prawda (zmienimy nazwe na damianaas'y /troche głupio brzmi, ale spoko/ ) ja bym niezmieniała nazwy jackass to jack a** czyli tyłek jacka , a damianass to twoj tyłek , ale pokręce z wami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wh!sper Nom, tylko nie ten film, tylko jakiś odcinek z serii. Film juz nawet nie prubuje ogladać. Dziwne ze horrory mnie nie ruszają tak XD Film jest spoko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:48 am
wired_Yuki Labudziak no.. mowiłem! ^_^' v pokręcisz z nami kiedys jackaas'y prawda (zmienimy nazwe na damianaas'y /troche głupio brzmi, ale spoko/ ) ja bym niezmieniała nazwy jackass to jack a** czyli tyłek jacka , a damianass to twoj tyłek , ale pokręce z wami a jak to będzie w liczbie mnogiej (po polsku tyłki damianów?) (bo chce to razem z falcone'm kręcic biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|