|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:41 am
Sei chan wywlok666 Sei chan *Podlatuje pod sufit i zaczepia na czubku choinki gwiazdę*Nyu=^_^= *patrzy na nią* hmmmmmm czemu nikt ci nie pomaga ? Nyu nie wiem, ale mi to nie przeszkadza że sama ubierem hoinkę Nyu=^_^= ech ... lenie ... może pomozecie choinke ubierać ? *patrzy po tych znajdujących sie w pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Labudziak sweet_chii Labudziak to napewno biggrin porobimy jackassy XD xd jackass i cky rulez już z falconem mamy kilka pomys�‚ów biggrin ale to dopiero na wiosne lub na lato, gdy b�™dzie cieplej XD kamere trzeba skombinowac ninja ] wirdus kotku ty masz kamere w domu prawda ??? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan wywlok666 Sei chan *Podlatuje pod sufit i zaczepia na czubku choinki gwiazdę*Nyu=^_^= *patrzy na nią* hmmmmmm czemu nikt ci nie pomaga ? Nyu nie wiem, ale mi to nie przeszkadza że sama ubierem hoinkę Nyu=^_^= *zaczyna wyjmowac bombki....* ale ja chce pomoc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Falcone ja w swietach lubie tylko prezenty i czas wolny od szkoly............. nie nawdzie tlumu w domu......zawsze woole se sam w pokoju posiedziec popatrzec spokojnie na telewizor........... ja mam podobnie .. tylko ja wole kompa .. niemniej ech .. niestety u mnie jest to niemozliwe.. wiec zle sie czuje zawsze w tym okresie ... no ja sie tez przezucam na kompa bo nie chce mi sie juz 30 ktorys raz ogladac Kevinna samego w domu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii oj... wspolczuje.... sweatdrop gonk xp Tak czy siak, głupie pytanie mam, co to CKY? XD I tez ma MTV leci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:42 am
DarkMud wywlok666 DarkMud Wrrrrucilem.... idem cos zzzzjesc .... xd smacznego dddzienki......XD nie ma za co ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Labudziak sweet_chii Labudziak to napewno biggrin porobimy jackassy XD xd jackass i cky rulez już z falconem mamy kilka pomysłów biggrin ale to dopiero na wiosne lub na lato, gdy będzie cieplej XD kamere trzeba skombinowac ninja ja mam kamere !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone wywlok666 Falcone ja w swietach lubie tylko prezenty i czas wolny od szkoly............. nie nawdzie tlumu w domu......zawsze woole se sam w pokoju posiedziec popatrzec spokojnie na telewizor........... ja mam podobnie .. tylko ja wole kompa .. niemniej ech .. niestety u mnie jest to niemozliwe.. wiec zle sie czuje zawsze w tym okresie ... no ja sie tez przezucam na kompa bo nie chce mi sie juz 30 ktorys raz ogladac Kevinna samego w domu xp tak własnie -_- dlatwego ostatnio tyle na Gai siedze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:43 am
sweet_chii *zaczyna wyjmowac bombki....* ale ja chce pomoc biggrin Nyu=^_^= Dziękuję*Rozwiesza dalej bąbki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Labudziak sweet_chii Labudziak to napewno biggrin porobimy jackassy XD xd jackass i cky rulez już z falconem mamy kilka pomysŦ#8218;ów biggrin ale to dopiero na wiosne lub na lato, gdy bĦ#8482;dzie cieplej XD kamere trzeba skombinowac ninja Z kumplem tez robimy cos podobnego tyle ze bedzie tez durzo z dechą........XD ( podobmnie jak w †Camp Kill Yourself† [ CKY ] biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Sei chan wywlok666 Sei chan *Podlatuje pod sufit i zaczepia na czubku choinki gwiazdę*Nyu=^_^= *patrzy na nią* hmmmmmm czemu nikt ci nie pomaga ? Nyu nie wiem, ale mi to nie przeszkadza że sama ubierem hoinkę Nyu=^_^= ech ... lenie ... może pomozecie choinke ubierać ? *patrzy po tych znajdujących sie w pokoju* nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wh!sper sweet_chii oj... wspolczuje.... sweatdrop gonk xp Tak czy siak, głupie pytanie mam, co to CKY? XD I tez ma MTV leci? nie, nie sadze, ze to na mtv leci bo cky to gorsze jest od jackassa... CKY = CAMP OF KILLING YOURSELF,ale tez Bam Margera to nakreca... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:44 am
Falcone no ja sie tez przezucam na kompa bo nie chce mi sie juz 30 ktorys raz ogladac Kevinna samego w domu xp hyh .. ja tam mam sporo filmów i anime na plytkach .. wiec jakos bym sobie poar5dziła .. no ale .. niemniej miło by było gdybym mogla sama w domu spedzic ten czas .. *zaczyna znów kaslać głośno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu eek Nie pomożesz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan sweet_chii *zaczyna wyjmowac bombki....* ale ja chce pomoc biggrin Nyu=^_^= Dziękuję*Rozwiesza dalej bąbki* *bierze czarne bomki i zaczyna rozwieszac* moga byc? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|