|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:37 am
Sei chan *Podlatuje pod sufit i zaczepia na czubku choinki gwiazdę*Nyu=^_^= *patrzy na nią* hmmmmmm czemu nikt ci nie pomaga ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Labudziak to napewno biggrin porobimy jackassy XD xd jackass i cky rulez już z falconem mamy kilka pomysłów biggrin ale to dopiero na wiosne lub na lato, gdy będzie cieplej XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Labudziak to napewno biggrin porobimy jackassy XD xd jackass i cky rulez Raz siedzielismy paczka i jackassa ogladali i sie pohaftowałam. gonk sweatdrop A kumpel to miał radoche. Teraz już nie oglądam. ><;;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:38 am
wywlok666 Rynn the Vampire wywlok666 nie znosze tej atmsfery .. spotkan rodzinnych ... i tego wszytskiego .. jak dla mnie tego swieta mogło by nie być ... 3nodding jak rozumiem ty tez nei przepadasz za tymi swietami ? ja w swietach lubie tylko prezenty i czas wolny od szkoly............. nie nawdzie tlumu w domu......zawsze woole se sam w pokoju posiedziec popatrzec spokojnie na telewizor...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Labudziak to napewno biggrin porobimy jackassy XD xd jackass i cky rulez zgadzam sie !!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak sweet_chii Labudziak Ehhhh crying też bym chiał miec taki wybur.. właściwie, jedna taka mnie zaprosiła -_- ale tam są sami ...że tak powiem.. KUJONI -_- (wszyscy chodza do renemowanej szkoły) bym sie czuł źle.. bo gorszy.. (w nauce) a z yakimi sztywniakiami, to bym wykitował XD osch... jak mozesz... ja chodze do renomowanej szkoly i bede sie na sylwka bawic z mniej renomowanymi... mnie to rybka.. 3nodding ludzie sa tayc sami... u nas z klasy taka tam szła.. crying to był podręcznikowy okaz kujona xd i sztywniaka.. jejsqu kujon nie nzaczy sztywny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkMud Wrrrrucilem.... idem cos zzzzjesc .... xd smacznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak sweet_chii Labudziak to napewno biggrin porobimy jackassy XD xd jackass i cky rulez już z falconem mamy kilka pomysłów biggrin ale to dopiero na wiosne lub na lato, gdy będzie cieplej XD Oglądałem wszystkie CKY i jackass...... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:39 am
Wh!sper sweet_chii Labudziak to napewno biggrin porobimy jackassy XD xd jackass i cky rulez Raz siedzielismy paczka i jackassa ogladali i sie pohaftowałam. gonk sweatdrop A kumpel to miał radoche. Teraz już nie oglądam. ><;; oj... wspolczuje.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:40 am
wywlok666 Sei chan *Podlatuje pod sufit i zaczepia na czubku choinki gwiazdę*Nyu=^_^= *patrzy na nią* hmmmmmm czemu nikt ci nie pomaga ? Nyu nie wiem, ale mi to nie przeszkadza że sama ubierem hoinkę Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone ja w swietach lubie tylko prezenty i czas wolny od szkoly............. nie nawdzie tlumu w domu......zawsze woole se sam w pokoju posiedziec popatrzec spokojnie na telewizor........... ja mam podobnie .. tylko ja wole kompa .. niemniej ech .. niestety u mnie jest to niemozliwe.. wiec zle sie czuje zawsze w tym okresie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina u nas z klasy taka tam szła.. crying to był podręcznikowy okaz kujona xd i sztywniaka.. jejsqu kujon nie nzaczy sztywny xd cóż.. może tak "D ale wszyscy ujoni w moim oto czeniu to cholerni sztywniacy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 DarkMud Wrrrrucilem.... idem cos zzzzjesc .... xd smacznego dddzienki......XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wh!sper sweet_chii Labudziak to napewno biggrin porobimy jackassy XD xd jackass i cky rulez Raz siedzielismy paczka i jackassa ogladali i sie pohaftowałam. gonk sweatdrop A kumpel to miał radoche. Teraz już nie oglądam. ><;; jackass? O.o?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|