|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:31 am
wywlok666 Labudziak Ehhhh crying też bym chiał miec taki wybur.. właściwie, jedna taka mnie zaprosiła -_- ale tam są sami ...że tak powiem.. KUJONI -_- (wszyscy chodza do renemowanej szkoły) bym sie czuł źle.. bo gorszy.. (w nauce) a z yakimi sztywniakiami, to bym wykitował XD ja pewnie pojde z kolegą tutaj .. nie da mi spokju jesli sie nie zgodze .. ze tez musi sie tak troszczyc o mnie .. >.< a ja wolałabym sylwka przespać .. o ciebie sie chociasz troszczą crying ja tez miałem w planie spac na sylwa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:31 am
Labudziak Ehhhh crying też bym chiał miec taki wybur.. właściwie, jedna taka mnie zaprosiła -_- ale tam są sami ...że tak powiem.. KUJONI -_- (wszyscy chodza do renemowanej szkoły) bym sie czuł źle.. bo gorszy.. (w nauce) a z yakimi sztywniakiami, to bym wykitował XD ze kujoni to wcale nie znaczy ze nieciekawi ja sama jestem kujonem wink i nie jestem az taka nudna xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:33 am
Labudziak wywlok666 ja pewnie pojde z kolegą tutaj .. nie da mi spokju jesli sie nie zgodze .. ze tez musi sie tak troszczyc o mnie .. >.< a ja wolałabym sylwka przespać .. o ciebie sie chociasz troszczą crying ja tez miałem w planie spac na sylwa xp sęk w tym że koleag wie ze ja chcialam jechac na sywlka do wrocka do mego mzczyzny .. ale to mi sie nie uda .. więc kolega chce mi humor poprawić i się zaopiekować ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Labudziak Ehhhh crying też bym chiał miec taki wybur.. właściwie, jedna taka mnie zaprosiła -_- ale tam są sami ...że tak powiem.. KUJONI -_- (wszyscy chodza do renemowanej szkoły) bym sie czuł źle.. bo gorszy.. (w nauce) a z yakimi sztywniakiami, to bym wykitował XD osch... jak mozesz... ja chodze do renomowanej szkoly i bede sie na sylwka bawic z mniej renomowanymi... mnie to rybka.. 3nodding ludzie sa tayc sami... u nas z klasy taka tam szła.. crying to był podręcznikowy okaz kujona xd i sztywniaka..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:34 am
Falcone Labudziak o ciebie sie chociasz troszczą crying ja tez miałem w planie spac na sylwa xp no przeciez ja sie o cibie troszcze scream zawsze mozemy do hitu jechac xp na pewno cos wymyslicie .. i bedziecie sie dobrze bawic ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Sei chan wywlok666 Sei chan Sei chan *W łapce pojawiają się dwa czarne płomyki, które po chwili znikają, a na środku sali pojawia się wielka choinka i pudełka z ozdobami obok niej*Nyu choinke trzeba ubrać Nyu=^_^= *Zaczyna wyciagac lampki z pudełka*Nyu=^_^= choinka ? *patrzy dziwnie* nie znosze świat *odwraca się i patrzy za okno* Czemu??*Zaczyna wieszać lampki* nie znosze tej atmsfery .. spotkan rodzinnych ... i tego wszytskiego .. jak dla mnie tego swieta mogło by nie być ... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone roscienczy sie 25 ml 96% spirytusu na kolo litr vodki i bedzie gralo wink kurde jak zem lyka czystego spiryta wziol to musilalem ze sie zadusze tak palilo w gardle gonk a ja ci powiem że mnie kiedyś setka spirytu na ziemie rzuciła bo wtedy jeszcze nie umiałem tego trunku pić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:35 am
wywlok666 Falcone Labudziak o ciebie sie chociasz troszczą crying ja tez miałem w planie spac na sylwa xp no przeciez ja sie o cibie troszcze scream zawsze mozemy do hitu jechac xp na pewno cos wymyslicie .. i bedziecie sie dobrze bawic .. to napewno biggrin porobimy jackassy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*Podlatuje pod sufit i zaczepia na czubku choinki gwiazdę*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
: ) Jacys chetni machnac sie moimi moira/meredith za iana/agathe?
Bah. A ja w sylwestra to w domu przespie najprawdopodobniej XD~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire wywlok666 nie znosze tej atmsfery .. spotkan rodzinnych ... i tego wszytskiego .. jak dla mnie tego swieta mogło by nie być ... 3nodding jak rozumiem ty tez nei przepadasz za tymi swietami ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Labudziak Ehhhh crying też bym chiał miec taki wybur.. właściwie, jedna taka mnie zaprosiła -_- ale tam są sami ...że tak powiem.. KUJONI -_- (wszyscy chodza do renemowanej szkoły) bym sie czuł źle.. bo gorszy.. (w nauce) a z yakimi sztywniakiami, to bym wykitował XD ze kujoni to wcale nie znaczy ze nieciekawi ja sama jestem kujonem wink i nie jestem az taka nudna xd xd ale ta kolerzanka tez jest szytwniak stare z tego wniskuje, że inni tez tacy są xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|