|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:26 am
wywlok666 Labudziak wywlok666 Labudziak to znaczy, że mamy na piwo !!!!! co za pragmatyzm ... XDD no co? ja z falconem jesteśmy takie wyżutki, którzy nie maja gdzie na sylwka iśc.. więc idziemy razem na piwo (tylko że wcześniej nie było kasy na piwo..teraz jest LD) ja mam gdzie na sywlka isc .. nawet p[are miejsc .. ale mi sie nie chce ... nie zalzy mi jakos ... Ehhhh crying też bym chiał miec taki wybur.. właściwie, jedna taka mnie zaprosiła -_- ale tam są sami ...że tak powiem.. KUJONI -_- (wszyscy chodza do renemowanej szkoły) bym sie czuł źle.. bo gorszy.. (w nauce) a z yakimi sztywniakiami, to bym wykitował XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:27 am
Sei chan Sei chan *W łapce pojawiają się dwa czarne płomyki, które po chwili znikają, a na środku sali pojawia się wielka choinka i pudełka z ozdobami obok niej*Nyu choinke trzeba ubrać Nyu=^_^= *Zaczyna wyciagac lampki z pudełka*Nyu=^_^= choinka ? *patrzy dziwnie* nie znosze świat *odwraca się i patrzy za okno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 hmmm .. miodek pitny to jest to biggrin oooo...miodzio...pilam go na 18 przyjaciolki i moja glowa zrobila mi sie ciezka od razu i w drodze powrotnej (stary prowadzil) ja spalam wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sei chan *W łapce pojawiają się dwa czarne płomyki, które po chwili znikają, a na środku sali pojawia się wielka choinka i pudełka z ozdobami obok niej*Nyu choinke trzeba ubrać Nyu=^_^= *Zaczyna wyciagac lampki z pudełka*Nyu=^_^= *patrzy jak Sei ubiera choinke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lurien Labudziak wywlok666 Labudziak to znaczy, że mamy na piwo !!!!! co za pragmatyzm ... XDD no co? ja z falconem jesteśmy takie wyżutki, którzy nie maja gdzie na sylwka iśc.. więc idziemy razem na piwo (tylko że wcześniej nie było kasy na piwo..teraz jest LD) heh xd xd na pewno ktos z waszych znajomych nie organizuje skladkowego sylwka? wink pewnie! tylko nikt nas nie zaprasza crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Sei chan Sei chan *W łapce pojawiają się dwa czarne płomyki, które po chwili znikają, a na środku sali pojawia się wielka choinka i pudełka z ozdobami obok niej*Nyu choinke trzeba ubrać Nyu=^_^= *Zaczyna wyciagac lampki z pudełka*Nyu=^_^= choinka ? *patrzy dziwnie* nie znosze świat *odwraca się i patrzy za okno* Czemu??*Zaczyna wieszać lampki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:28 am
roscienczy sie 25 ml 96% spirytusu na kolo litr vodki i bedzie gralo wink kurde jak zem lyka czystego spiryta wziol to musilalem ze sie zadusze tak palilo w gardle gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:28 am
Falcone Labudziak cherry ruleeezz!!! tylk, że falcone nmie chce wina XD.. wiec będzie piwo biggrin wino tez moze byc............ spoko od jutra zaczynam odlewac spirytus od rodzicow whee no to chyba ja tez zaczne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:29 am
Labudziak Ehhhh crying też bym chiał miec taki wybur.. właściwie, jedna taka mnie zaprosiła -_- ale tam są sami ...że tak powiem.. KUJONI -_- (wszyscy chodza do renemowanej szkoły) bym sie czuł źle.. bo gorszy.. (w nauce) a z yakimi sztywniakiami, to bym wykitował XD ja pewnie pojde z kolegą tutaj .. nie da mi spokju jesli sie nie zgodze .. ze tez musi sie tak troszczyc o mnie .. >.< a ja wolałabym sylwka przespać ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak pewnie! tylko nikt nas nie zaprasza crying tak a kto impre robi question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone roscienczy sie 25 ml 96% spirytusu na kolo litr vodki i bedzie gralo wink kurde jak zem lyka czystego spiryta wziol to musilalem ze sie zadusze tak palilo w gardle gonk to z lodem z lodem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Ehhhh crying też bym chiał miec taki wybur.. właściwie, jedna taka mnie zaprosiła -_- ale tam są sami ...że tak powiem.. KUJONI -_- (wszyscy chodza do renemowanej szkoły) bym sie czuł źle.. bo gorszy.. (w nauce) a z yakimi sztywniakiami, to bym wykitował XD osch... jak mozesz... ja chodze do renomowanej szkoly i bede sie na sylwka bawic z mniej renomowanymi... mnie to rybka.. 3nodding ludzie sa tayc sami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:30 am
Ozzwald Sei chan Sei chan *W łapce pojawiają się dwa czarne płomyki, które po chwili znikają, a na środku sali pojawia się wielka choinka i pudełka z ozdobami obok niej*Nyu choinke trzeba ubrać Nyu=^_^= *Zaczyna wyciagac lampki z pudełka*Nyu=^_^= *patrzy jak Sei ubiera choinke* *Kończy wieszać lampki i zaczyna wyciągać bąbki*Nyu=^_^=*Przyczepia jedną bąbkę Ozziemu do obroży*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan wywlok666 Sei chan Sei chan *W łapce pojawiają się dwa czarne płomyki, które po chwili znikają, a na środku sali pojawia się wielka choinka i pudełka z ozdobami obok niej*Nyu choinke trzeba ubrać Nyu=^_^= *Zaczyna wyciagac lampki z pudełka*Nyu=^_^= choinka ? *patrzy dziwnie* nie znosze świat *odwraca się i patrzy za okno* Czemu??*Zaczyna wieszać lampki* nie znosze tej atmsfery .. spotkan rodzinnych ... i tego wszytskiego .. jak dla mnie tego swieta mogło by nie być ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Labudziak pewnie! tylko nikt nas nie zaprasza crying tak a kto impre robi question niewiem ale napewno ktos robi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|