|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:20 am
Labudziak to znaczy, że mamy na piwo !!!!! co za pragmatyzm ... XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:20 am
wywlok666 Sei chan wywlok666 *wchodzi w stanie jeszcze gorszym niż wczoraj owinięta paroma kocykami* wita ... aaaaa psikkkkk ... mmm ... =.= Nyaa*Podskakuje za strachu* gommen ... *snif snif* *powoli podchodzi do fotelika swojego* co słychać ? o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:21 am
dziękuję *zwija sie kaszląc* gupia choroba .... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:22 am
wywlok666 Labudziak to znaczy, że mamy na piwo !!!!! co za pragmatyzm ... XDD no co? ja z falconem jesteśmy takie wyżutki, którzy nie maja gdzie na sylwka iśc.. więc idziemy razem na piwo (tylko że wcześniej nie było kasy na piwo..teraz jest LD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:22 am
Labudziak Falcone sweet_chii hehehe... otworz otworz! surprised juz jest otwarty a w nim mnostwo slodyczy i czekolada z niespodzianka a niespodzianka jest 30 zl whee to znaczy, że mamy na piwo !!!!! KOMANDOSA!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:23 am
*W łapce pojawiają się dwa czarne płomyki, które po chwili znikają, a na środku sali pojawia się wielka choinka i pudełka z ozdobami obok niej*Nyu choinke trzeba ubrać Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:23 am
wired_Yuki Labudziak Falcone sweet_chii hehehe... otworz otworz! surprised juz jest otwarty a w nim mnostwo slodyczy i czekolada z niespodzianka a niespodzianka jest 30 zl whee to znaczy, że mamy na piwo !!!!! KOMANDOSA!!!! cherry ruleeezz!!! tylk, że falcone nmie chce wina XD.. wiec będzie piwo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:24 am
Labudziak no co? ja z falconem jesteśmy takie wyżutki, którzy nie maja gdzie na sylwka iśc.. więc idziemy razem na piwo (tylko że wcześniej nie było kasy na piwo..teraz jest LD) wszytko by bylo piekne gdyby nie fakt ze musze mojej mamie oddac kase gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki Labudziak Falcone sweet_chii hehehe... otworz otworz! surprised juz jest otwarty a w nim mnostwo slodyczy i czekolada z niespodzianka a niespodzianka jest 30 zl whee to znaczy, że mamy na piwo !!!!! KOMANDOSA!!!! voodka lepsza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak wywlok666 Labudziak to znaczy, że mamy na piwo !!!!! co za pragmatyzm ... XDD no co? ja z falconem jesteśmy takie wyżutki, którzy nie maja gdzie na sylwka iśc.. więc idziemy razem na piwo (tylko że wcześniej nie było kasy na piwo..teraz jest LD) ja mam gdzie na sywlka isc .. nawet p[are miejsc .. ale mi sie nie chce ... nie zalzy mi jakos ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak wywlok666 Labudziak to znaczy, że mamy na piwo !!!!! co za pragmatyzm ... XDD no co? ja z falconem jesteśmy takie wyżutki, którzy nie maja gdzie na sylwka iśc.. więc idziemy razem na piwo (tylko że wcześniej nie było kasy na piwo..teraz jest LD) heh xd xd na pewno ktos z waszych znajomych nie organizuje skladkowego sylwka? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Labudziak no co? ja z falconem jesteśmy takie wyżutki, którzy nie maja gdzie na sylwka iśc.. więc idziemy razem na piwo (tylko że wcześniej nie było kasy na piwo..teraz jest LD) wszytko by bylo piekne gdyby nie fakt ze musze mojej mamie oddac kase gonk stare a miało być tak pięknie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:25 am
hmmm .. miodek pitny to jest to biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:25 am
Labudziak cherry ruleeezz!!! tylk, że falcone nmie chce wina XD.. wiec będzie piwo biggrin wino tez moze byc............ spoko od jutra zaczynam odlewac spirytus od rodzicow whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:26 am
Sei chan *W łapce pojawiają się dwa czarne płomyki, które po chwili znikają, a na środku sali pojawia się wielka choinka i pudełka z ozdobami obok niej*Nyu choinke trzeba ubrać Nyu=^_^= *Zaczyna wyciagac lampki z pudełka*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|