|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:06 am
Hee-chanX Sei chan Hee-chanX *wskakuje za nia* miuuu ^^ *Przeskakuje na drugi zyrandol ciagnąć za soba sznur kolorowych lampek*Nyu=^_^= *obeserwuje ja, macha ogonem i w pokoju zaczyna padac drobny snieg ktory znika zaraz po zetknieciu sie z ziemia* *Przyczepia lampiki do ostatniego żyrandola i zeskakuje na podłoge*Nyu gdzie jest jakiś wolny kontakt Nyu*Wtyka wtyczke do kontaktu i lampki zaczynają miegać *Nyu=^_^= Tęcza Nyu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:08 am
Sei chan Hee-chanX Sei chan Hee-chanX *wskakuje za nia* miuuu ^^ *Przeskakuje na drugi zyrandol ciagnąć za soba sznur kolorowych lampek*Nyu=^_^= *obeserwuje ja, macha ogonem i w pokoju zaczyna padac drobny snieg ktory znika zaraz po zetknieciu sie z ziemia* *Przyczepia lampiki do ostatniego żyrandola i zeskakuje na podłoge*Nyu gdzie jest jakiś wolny kontakt Nyu*Wtyka wtyczke do kontaktu i lampki zaczynają miegać *Nyu=^_^= Tęcza Nyu. *usmiecha sie i zeskakuje bezpiecznie na kanape* piekna miuuu *^_^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:08 am
Sei chan Hee-chanX Sei chan Hee-chanX *wskakuje za nia* miuuu ^^ *Przeskakuje na drugi zyrandol ciagnąć za soba sznur kolorowych lampek*Nyu=^_^= *obeserwuje ja, macha ogonem i w pokoju zaczyna padac drobny snieg ktory znika zaraz po zetknieciu sie z ziemia* *Przyczepia lampiki do ostatniego żyrandola i zeskakuje na podłoge*Nyu gdzie jest jakiś wolny kontakt Nyu*Wtyka wtyczke do kontaktu i lampki zaczynają miegać *Nyu=^_^= Tęcza Nyu. oo surprised ... sliczne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:09 am
Sei chan Hee-chanX *wskakuje za nia* miuuu ^^ *Przeskakuje na drugi zyrandol ciagnąć za soba sznur kolorowych lampek*Nyu=^_^= esh...przeciez jeden zyrandol jush zniszczyl Cremm sweatdrop i uwazajciena siebie, zeby wam cos sie nie stalo... oo...wspaniala robota, Sei ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:10 am
cholera internet mi szfankuje gonk ale powrocilem twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gdziejś połowa osobników znikneła xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:11 am
Znikam na pare minutek.....XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone cholera internet mi szfankuje gonk ale powrocilem twisted witam zpowrotem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:12 am
ciesze sie ze ci smakuja smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:13 am
eek KYAAAA~~!!!! auc....bolalo xp crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:13 am
Hee-chanX Sei chan *W łapce pojawia się czarny płomyk, ktpo chwili znika, a z sufitu zaczynają spadac małe gwiazdki*Nyu=^_^= niezle *obserwuje z zaciekawieniem gwiazdki, mruczy i z sufitu zaczynaja spadac cukieri* miuuuuuuu =^_^= cukierki!! *rozglada sie dookola... zauwaza cukierka i stara sie go zlapac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:14 am
Lurien eek KYAAAA~~!!!! auc....bolalo xp crying miuuuu *przyskakuje do niej* cala jestes ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|