|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 11:00 am
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz dluga ta muzyka hehe, dobrze ze elfy maja silne nogi XD Właśnie, która to już piosenka...może teraz coś ostrzejszego? Trza być silnym, a nie miętkim! ^^ twardym słonko wink Ach ta precyzja XD *skacze przy ostrzejszej muzyce trzepaic wlosami* hmm fajnie zeby sie nie splątały nam XDTia...nie chcialabym ich pozniej zcinac XD uuu jak fajnie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 11:01 am
Ozzwald Suney Ozzwald BeeWolf No to musze przeprowadzić sledztwo ... panie mecenasie ozzy przekupie pana moze jakoś ?? blaugh może nie będziemy załątwaić tej kwestji publicznie... przejdzmy w jakieś zacienione miejsce... blaugh ej ozz a ja??? stare ...to ja rozpoczolem te sprawe blaugh scream to choć z nami podzielimy się fifti fifti łapuwą... xd twisted sie robi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 11:01 am
Pisarz hmm fajnie zeby sie nie splątały nam XD ja widze jak ci sie oczy swieca zeby jej sie wlosy poplatały to z pomoca pobiegniesz jak ryceż .. w lsniacej zbroji biggrin Idzie z ozzwladem w zacienoone miejsce ... To jak zrobiłeś stronke ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 11:03 am
Hehe tak zwany efekt dyni. *czuje jak pokoj wiruje* Ja...ja mam dosc xd *pada na kanape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 11:04 am
BeeWolf Pisarz hmm fajnie zeby sie nie splątały nam XD ja widze jak ci sie oczy swieca zeby jej sie wlosy poplatały to z pomoca pobiegniesz jak ryceż .. w lsniacej zbroji biggrin Idzie z ozzwladem w zacienoone miejsce ... To jak zrobiłeś stronke ?? mieliśmy o czymś innym rozmawaić plan jest taki ja z moim wspulnikiem strzelimy pierwszym nickiem poczym ty nam zapłacisz i będziesz mugł dać jej klapsa... co do kwoty się chyba dogadamy... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 11:05 am
Ozzwald BeeWolf Pisarz hmm fajnie zeby sie nie splątały nam XD ja widze jak ci sie oczy swieca zeby jej sie wlosy poplatały to z pomoca pobiegniesz jak ryceż .. w lsniacej zbroji biggrin Idzie z ozzwladem w zacienoone miejsce ... To jak zrobiłeś stronke ?? mieliśmy o czymś innym rozmawaić plan jest taki ja z moim wspulnikiem strzelimy pierwszym nickiem poczym ty nam zapłacisz i będziesz mugł dać jej klapsa... co do kwoty się chyba dogadamy... sweatdrop dobra dam wam 100 do podziału 50-50 ... to uczciwa cena za kilka literek !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 11:05 am
Ozzwald BeeWolf Pisarz hmm fajnie zeby sie nie splątały nam XD ja widze jak ci sie oczy swieca zeby jej sie wlosy poplatały to z pomoca pobiegniesz jak ryceż .. w lsniacej zbroji biggrin Idzie z ozzwladem w zacienoone miejsce ... To jak zrobiłeś stronke ?? mieliśmy o czymś innym rozmawaić plan jest taki ja z moim wspulnikiem strzelimy pierwszym nickiem poczym ty nam zapłacisz i będziesz mugł dać jej klapsa... co do kwoty się chyba dogadamy... sweatdrop plan jest dobry...tylko by sie wolf zgodzil twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 11:06 am
BeeWolf Ozzwald BeeWolf Pisarz hmm fajnie zeby sie nie splątały nam XD ja widze jak ci sie oczy swieca zeby jej sie wlosy poplatały to z pomoca pobiegniesz jak ryceż .. w lsniacej zbroji biggrin Idzie z ozzwladem w zacienoone miejsce ... To jak zrobiłeś stronke ?? mieliśmy o czymś innym rozmawaić plan jest taki ja z moim wspulnikiem strzelimy pierwszym nickiem poczym ty nam zapłacisz i będziesz mugł dać jej klapsa... co do kwoty się chyba dogadamy... sweatdrop dobra dam wam 100 do podziału 50-50 ... to uczciwa cena za kilka literek ! my jesteśmy biedne chłopaki dał byś 1000 do podziału
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 11:06 am
Delein Hehe tak zwany efekt dyni. *czuje jak pokoj wiruje* Ja...ja mam dosc xd *pada na kanape* hmm to sie nazywa efekt guza XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 11:07 am
BeeWolf Ozzwald BeeWolf Pisarz hmm fajnie zeby sie nie splątały nam XD ja widze jak ci sie oczy swieca zeby jej sie wlosy poplatały to z pomoca pobiegniesz jak ryceż .. w lsniacej zbroji biggrin Idzie z ozzwladem w zacienoone miejsce ... To jak zrobiłeś stronke ?? mieliśmy o czymś innym rozmawaić plan jest taki ja z moim wspulnikiem strzelimy pierwszym nickiem poczym ty nam zapłacisz i będziesz mugł dać jej klapsa... co do kwoty się chyba dogadamy... sweatdrop dobra dam wam 100 do podziału 50-50 ... to uczciwa cena za kilka literek ! juz podzieliwszy wychodzi 10g za literke na lepka..... stare moze dasz po 20 za literke na lepka? twisted mrgreen xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 11:08 am
ehh...*podkłada sobie poduszkę pod głowę i zaczyna czytać książkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Delein Hehe tak zwany efekt dyni. *czuje jak pokoj wiruje* Ja...ja mam dosc xd *pada na kanape* hmm to sie nazywa efekt guza XD
Patszczie chlopaki jaki sprytnyudaje ze sie udezyłe zeby usiasc nie postrzezenie ..a to stary podrywacz biggrin Ozz ja biedny jestem ..włosy mnie zgubiły !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney juz podzieliwszy wychodzi 10g za literke na lepka..... stare moze dasz po 20 za literke na lepka? twisted mrgreen xd wink dobrze kombinujesz.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 11:09 am
BeeWolf Pisarz Delein Hehe tak zwany efekt dyni. *czuje jak pokoj wiruje* Ja...ja mam dosc xd *pada na kanape* hmm to sie nazywa efekt guza XD
Patszczie chlopaki jaki sprytnyudaje ze sie udezyłe zeby usiasc nie postrzezenie ..a to stary podrywacz biggrin Ozz ja biedny jestem ..włosy mnie zgubiły ! zdaj sie na mnie nie 1000gdo podzialu to za literke 30 bos ty cwaniak......wychodzi razem jakies 600g czyli na polowe to 300g na lepka 3nodding ....pasuje???? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 11:09 am
Suney BeeWolf Ozzwald BeeWolf Pisarz hmm fajnie zeby sie nie splątały nam XD ja widze jak ci sie oczy swieca zeby jej sie wlosy poplatały to z pomoca pobiegniesz jak ryceż .. w lsniacej zbroji biggrin Idzie z ozzwladem w zacienoone miejsce ... To jak zrobiłeś stronke ?? mieliśmy o czymś innym rozmawaić plan jest taki ja z moim wspulnikiem strzelimy pierwszym nickiem poczym ty nam zapłacisz i będziesz mugł dać jej klapsa... co do kwoty się chyba dogadamy... sweatdrop Złodzieje ale niech bedzie 200 do podziału .. ja ja dostane ! dobra dam wam 100 do podziału 50-50 ... to uczciwa cena za kilka literek ! juz podzieliwszy wychodzi 10g za literke na lepka..... stare moze dasz po 20 za literke na lepka? twisted mrgreen xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|