Welcome to Gaia! ::

Gaia Online is currently under maintenance. We will be back at around 3:20AM, PST.

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 61 62 63 64 65 66 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:06 pm

nox123
no kto pije

ja nie powinnam xp Po alkoholu staje sie zupelnie inna osoba i zdecydowanie za duzo mowie o sobie sweatdrop
PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:07 pm

no a raczej ZDRRRRROOOOOOOOOOWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nox123

Sayokun

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:07 pm

Kagenoyami
Kukus
ZACZYNAMY OSTATNIĄ IMPREZĘ TYCH WAKACJI

więc niech się leją trunki strumieniem szerokim, gardła dobywają śpiewy i śmiechy, a nogi do upadłego pląsają...

JAAAAAAAAAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAA

*podnosi kielonek* pierwszy toast... za naszą Ryynn... coby szybko ozdrowiała i do nas powróciła... *siorb*

Tak! Za Rynn! *wypija jednym haustem*

'dołącza'

za rynn

'wypija'
PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:09 pm

No, to jazda, jakas muzyczka by sie przydala *podchodzi do sprzetu i zapuszcza Malice Mizer, Cradle of Filth i skladanke zostawiona przez Kukusa na stole wink *

Kagenobaka

nox123

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:09 pm

Omega Sun
nox123
no kto pije

ja nie powinnam xp Po alkoholu staje sie zupelnie inna osoba i zdecydowanie za duzo mowie o sobie sweatdrop

no daj sie namowic
na jednego za zdrowko wszystkich ktorych niema no
no jkeden

a potem

drugi
3.4...5.
a potem juz z gurki
PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:11 pm

to ja puzniej wzuce BLIND BUARDIANA "VALHALA"

nox123

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Omega Sun
nox123
no kto pije

Przytula i daje ... Martini ... ! mmm ..ale chyba ze mna jedna lampke wypijesz :*

nox123
Omega Sun
nox123
no kto pije

no daj sie namowic
no jkeden

a potem

drugi
3.4...5.
a potem juz z gurki

*Podchodzi to Omegi i podaje jej flaszeczke swiezego sake. Wyciaga czarke, odbiera flaszke, nalewa* Na zdrowie Sloneczko wink

Kagenobaka

Kukus

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:12 pm

Kagenoyami
No, to jazda, jakas muzyczka by sie przydala *podchodzi do sprzetu i zapuszcza Malice Mizer, Cradle of Filth i skladanke zostawiona przez Kukusa na stole wink *
wiedziałem, ze ta płyta do testowania wytrzymałości szyb w samochodzie gdzieś musi być blaugh
PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:13 pm

nox123
Omega Sun
nox123
no kto pije

no daj sie namowic
no jkeden

a potem

drugi
3.4...5.
a potem juz z gurki

ok... ale tylko jednego :>

Omega Sun
Captain

Kagenobaka

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:13 pm

nox123

O, nie wiedzialem ze sluchasz Blind'ow - to klimaty Rynn, ona szaleje za tym zespolem.. *zasmucony opuszcza glowe zamyslajac sie* Ehh.. no nic... bawmy sie...
PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:15 pm

Kukus
Kagenoyami
wiedziałem, ze ta płyta do testowania wytrzymałości szyb w samochodzie gdzieś musi być blaugh

eek ... aaaaa... zreszta wink

Kagenobaka

nox123

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:16 pm

Kagenoyami
POTEM WZUCIMY DIMU "BURN IN HELL"
OK
PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:17 pm

Kagenoyami
nox123

O, nie wiedzialem ze sluchasz Blind'ow - to klimaty Rynn, ona szaleje za tym zespolem.. *zasmucony opuszcza glowe zamyslajac sie* Ehh.. no nic... bawmy sie...

hej kage

MASZ SIĘ BAWIĆ

myślisz że rynn będzie szczęśliwa jak się dowie że się tu upiłeś i podciąłeś sobie żyły???

odżućgrobowy nastrój na puźniej i myśl o tym tak - wreszcie jutro rynn zobatcze a nie dopiero jutro ją zobacze

Sayokun

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:18 pm

Kagenoyami
nox123

żuca w niego telefonem gorniczym .. to zadzwoń do niej leszczu !!! co sie bedziesz łamał ....
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 61 62 63 64 65 66 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games