|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:06 pm
ja nie powinnam xp Po alkoholu staje sie zupelnie inna osoba i zdecydowanie za duzo mowie o sobie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:07 pm
no a raczej ZDRRRRROOOOOOOOOOWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:07 pm
Kagenoyami Kukus ZACZYNAMY OSTATNIĄ IMPREZĘ TYCH WAKACJIwięc niech się leją trunki strumieniem szerokim, gardła dobywają śpiewy i śmiechy, a nogi do upadłego pląsają... JAAAAAAAAAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAA *podnosi kielonek* pierwszy toast... za naszą Ryynn... coby szybko ozdrowiała i do nas powróciła... *siorb* Tak! Za Rynn! *wypija jednym haustem* 'dołącza' za rynn 'wypija'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:09 pm
No, to jazda, jakas muzyczka by sie przydala *podchodzi do sprzetu i zapuszcza Malice Mizer, Cradle of Filth i skladanke zostawiona przez Kukusa na stole wink *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:09 pm
Omega Sun ja nie powinnam xp Po alkoholu staje sie zupelnie inna osoba i zdecydowanie za duzo mowie o sobie sweatdrop no daj sie namowic na jednego za zdrowko wszystkich ktorych niema no no jkeden a potem drugi 3.4...5. a potem juz z gurki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:11 pm
to ja puzniej wzuce BLIND BUARDIANA "VALHALA"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun ja nie powinnam xp Po alkoholu staje sie zupelnie inna osoba i zdecydowanie za duzo mowie o sobie sweatdrop Przytula i daje ... Martini ... ! mmm ..ale chyba ze mna jedna lampke wypijesz :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nox123 Omega Sun ja nie powinnam xp Po alkoholu staje sie zupelnie inna osoba i zdecydowanie za duzo mowie o sobie sweatdrop no daj sie namowic na jednego za zdrowko wszystkich ktorych niema no no jkeden a potem drugi 3.4...5. a potem juz z gurki *Podchodzi to Omegi i podaje jej flaszeczke swiezego sake. Wyciaga czarke, odbiera flaszke, nalewa* Na zdrowie Sloneczko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:12 pm
Kagenoyami No, to jazda, jakas muzyczka by sie przydala *podchodzi do sprzetu i zapuszcza Malice Mizer, Cradle of Filth i skladanke zostawiona przez Kukusa na stole wink * wiedziałem, ze ta płyta do testowania wytrzymałości szyb w samochodzie gdzieś musi być blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:13 pm
nox123 Omega Sun ja nie powinnam xp Po alkoholu staje sie zupelnie inna osoba i zdecydowanie za duzo mowie o sobie sweatdrop no daj sie namowic na jednego za zdrowko wszystkich ktorych niema no no jkeden a potem drugi 3.4...5. a potem juz z gurki ok... ale tylko jednego :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:13 pm
nox123 to ja puzniej wzuce BLIND BUARDIANA "VALHALA" O, nie wiedzialem ze sluchasz Blind'ow - to klimaty Rynn, ona szaleje za tym zespolem.. *zasmucony opuszcza glowe zamyslajac sie* Ehh.. no nic... bawmy sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:15 pm
Kukus Kagenoyami No, to jazda, jakas muzyczka by sie przydala *podchodzi do sprzetu i zapuszcza Malice Mizer, Cradle of Filth i skladanke zostawiona przez Kukusa na stole wink * wiedziałem, ze ta płyta do testowania wytrzymałości szyb w samochodzie gdzieś musi być blaugh eek ... aaaaa... zreszta wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:16 pm
Kagenoyami POTEM WZUCIMY DIMU "BURN IN HELL" OK
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:17 pm
Kagenoyami nox123 to ja puzniej wzuce BLIND BUARDIANA "VALHALA" O, nie wiedzialem ze sluchasz Blind'ow - to klimaty Rynn, ona szaleje za tym zespolem.. *zasmucony opuszcza glowe zamyslajac sie* Ehh.. no nic... bawmy sie... hej kage MASZ SIĘ BAWIĆ myślisz że rynn będzie szczęśliwa jak się dowie że się tu upiłeś i podciąłeś sobie żyły??? odżućgrobowy nastrój na puźniej i myśl o tym tak - wreszcie jutro rynn zobatcze a nie dopiero jutro ją zobacze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:18 pm
Kagenoyami nox123 to ja puzniej wzuce BLIND BUARDIANA "VALHALA" O, nie wiedzialem ze sluchasz Blind'ow - to klimaty Rynn, ona szaleje za tym zespolem.. *zasmucony opuszcza glowe zamyslajac sie* Ehh.. no nic... bawmy sie... żuca w niego telefonem gorniczym .. to zadzwoń do niej leszczu !!! co sie bedziesz łamał ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|