|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 4:28 pm
twisted_only_one zauwazylam ze kiepsko u was z marketingiem.. ja o rp dowiedzialm sie przez przypadek... sweatdrop twisted to ma swoje plusy...nikt nie odpowiedni nie dostanie sie na RP...a to sie liczy, nie chcemy zeby tu byl taki balagan jak na polskiej gildi...i do RP moga nalezec tylko wybitni indywidualisci xd EDIT//a jaki to przypadek sprawil ze sie dowiedzialas o RP?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 4:30 pm
Kiray twisted_only_one zauwazylam ze kiepsko u was z marketingiem.. ja o rp dowiedzialm sie przez przypadek... sweatdrop twisted to ma swoje plusy...nikt nie odpowiedni nie dostanie sie na RP...a to sie liczy, nie chcemy zeby tu byl taki balagan jak na polskiej gildi...i do RP moga nalezec tylko wybitni indywidualisci xd czy to byl samokomplement (nie wiem jak to nazwac) xd xd xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 4:36 pm
blaugh blaugh blaugh chcialbys wiedziec...rozmowa z opcym i mialam udowodnic na rp ze nie mialam majtek...ale to bylo dawno i nie prawda blaugh blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 4:40 pm
twisted_only_one Kiray twisted_only_one zauwazylam ze kiepsko u was z marketingiem.. ja o rp dowiedzialm sie przez przypadek... sweatdrop twisted to ma swoje plusy...nikt nie odpowiedni nie dostanie sie na RP...a to sie liczy, nie chcemy zeby tu byl taki balagan jak na polskiej gildi...i do RP moga nalezec tylko wybitni indywidualisci xd czy to byl samokomplement (nie wiem jak to nazwac) xd xd xd twisted na to wyglada...ale tak jest prawda RP to sama elita...ale sktromny jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 4:52 pm
Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one zauwazylam ze kiepsko u was z marketingiem.. ja o rp dowiedzialm sie przez przypadek... sweatdrop twisted to ma swoje plusy...nikt nie odpowiedni nie dostanie sie na RP...a to sie liczy, nie chcemy zeby tu byl taki balagan jak na polskiej gildi...i do RP moga nalezec tylko wybitni indywidualisci xd czy to byl samokomplement (nie wiem jak to nazwac) xd xd xd twisted na to wyglada...ale tak jest prawda RP to sama elita...ale sktromny jestem xd skromnosc przedewszystkim blaugh xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 4:57 pm
twisted_only_one Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one zauwazylam ze kiepsko u was z marketingiem.. ja o rp dowiedzialm sie przez przypadek... sweatdrop twisted to ma swoje plusy...nikt nie odpowiedni nie dostanie sie na RP...a to sie liczy, nie chcemy zeby tu byl taki balagan jak na polskiej gildi...i do RP moga nalezec tylko wybitni indywidualisci xd czy to byl samokomplement (nie wiem jak to nazwac) xd xd xd twisted na to wyglada...ale tak jest prawda RP to sama elita...ale sktromny jestem xd skromnosc przedewszystkim blaugh xd twisted no ba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 3:57 am
twisted_only_one zauwazylam ze kiepsko u was z marketingiem.. ja o rp dowiedzialm sie przez przypadek... sweatdrop twisted wlasnie. I w zwiazku z tym poddajmy pod nie-tajne, manipulowalne, glosowanie nastepujaca sprawe: "Czy Partyzanci powinni zostac szerzej rozreklamowani?" Jesli tak, to moze kazdy RP powinien nosic przez jakis czas baner RP w sigu. Dla dobra narodu i na pohybel wrogom! Czekam na krytyke. Tu i teraz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 5:42 am
racqel twisted_only_one zauwazylam ze kiepsko u was z marketingiem.. ja o rp dowiedzialm sie przez przypadek... sweatdrop twisted wlasnie. I w zwiazku z tym poddajmy pod nie-tajne, manipulowalne, glosowanie nastepujaca sprawe: "Czy Partyzanci powinni zostac szerzej rozreklamowani?" Jesli tak, to moze kazdy RP powinien nosic przez jakis czas baner RP w sigu. Dla dobra narodu i na pohybel wrogom! Czekam na krytyke. Tu i teraz! ja swojego czasu nosilem......... jak chcesz to mozesz uzywac tych:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 7:03 am
przydalby sie jakis taki maly a zgrabny, minimalistyczny, jednym slowem partyzancki .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 7:36 am
Baliaur Ozzwald Baliaur racqel To zostaw tu ogloszenie, jak sie jakis Partizano napatoczy, to przeczyta. Mozemy sie tak umowic, ze ja bede zbieral ta kase... mrgreen a pozniej dogramy umowe. hmm sprzedam przemycone zdjecie Arife w gatkach mrgreen co to chandel pirackimi zdjeciami... ja jako reprezetant tutejszej milicji musze poprosic bys mi wyslala to zdjecie albo ban wciagu 48 godzin.... ale ja go teraz TU nie mam mam hdd padnietego mrgreen wiec musicie poczekac i placic mrgreen 1 doba minela... zostaly ci jeszcze 24 godziny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 7:54 am
chwala, gaia mi wrescie po ludzku chodzi... i widze ze na Polskiej taki ruch jak i tu... blaugh czyli nie jest tak zle u nas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 4:40 am
jak ja nienawidze malowania domu.... lapy bola jak cholera...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 5:22 am
racqel twisted_only_one zauwazylam ze kiepsko u was z marketingiem.. ja o rp dowiedzialm sie przez przypadek... sweatdrop twisted wlasnie. I w zwiazku z tym poddajmy pod nie-tajne, manipulowalne, glosowanie nastepujaca sprawe: "Czy Partyzanci powinni zostac szerzej rozreklamowani?" Jesli tak, to moze kazdy RP powinien nosic przez jakis czas baner RP w sigu. Dla dobra narodu i na pohybel wrogom! Czekam na krytyke. Tu i teraz! jestem za!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 6:54 am
revcat racqel twisted_only_one zauwazylam ze kiepsko u was z marketingiem.. ja o rp dowiedzialm sie przez przypadek... sweatdrop twisted wlasnie. I w zwiazku z tym poddajmy pod nie-tajne, manipulowalne, glosowanie nastepujaca sprawe: "Czy Partyzanci powinni zostac szerzej rozreklamowani?" Jesli tak, to moze kazdy RP powinien nosic przez jakis czas baner RP w sigu. Dla dobra narodu i na pohybel wrogom! Czekam na krytyke. Tu i teraz! jestem za!!! tez jestem za... mogli by miec w signu jakis maly link do naszej gildi... ja sie z tego obowaiazku zwalniam bo tylko tu przebywam... nie mam kontaktu z osobami spoza RP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|