|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 09, 2014 6:00 am
Mától a Magyar Katolikus Rádió gyakornoka áll előttetek, bár ez senkit sem érdekel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 09, 2014 6:06 am
DemiMurgos Mától a Magyar Katolikus Rádió gyakornoka áll előttetek, bár ez senkit sem érdekel. Gratulálok! mert ez egy jó dolog, igaz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 09, 2014 7:00 am
Yuki Naoto DemiMurgos Mától a Magyar Katolikus Rádió gyakornoka áll előttetek, bár ez senkit sem érdekel. Gratulálok! mert ez egy jó dolog, igaz? Persze, csak jelenleg általános "kis ember vagyok, szart sem érdekel a létezésem" hangulatom van, amit feldobott, hogy a tanáromnál érdeklődve a szakmai gyakorlatra közölte, hogy ne menjek oda, menjek az ő rádiójához, fel vagyok véve. Eldobtam az agyvelőm, hogy a gyakornoki helyszerzés egy darab e-mailembe került. A szüleim mondjuk kiakadtak, hogy miért pont a Magyar Katolikus Rádióhoz, és ugye nem lesz belőlem szentfazék... Pénzért bármire hajlandó vagyok, bár a gyakorlatért még nem fizetnek, de egy előrelépés, hogy igazi rádiós lehessek. Bocs a sok szövegért, befogom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 09, 2014 7:08 am
DemiMurgos Persze, csak jelenleg általános "kis ember vagyok, szart sem érdekel a létezésem" hangulatom van, amit feldobott, hogy a tanáromnál érdeklődve a szakmai gyakorlatra közölte, hogy ne menjek oda, menjek az ő rádiójához, fel vagyok véve. Eldobtam az agyvelőm, hogy a gyakornoki helyszerzés egy darab e-mailembe került. A szüleim mondjuk kiakadtak, hogy miért pont a Magyar Katolikus Rádióhoz, és ugye nem lesz belőlem szentfazék... Pénzért bármire hajlandó vagyok, bár a gyakorlatért még nem fizetnek, de egy előrelépés, hogy igazi rádiós lehessek. Bocs a sok szövegért, befogom. Na! Fel a fejjel! Én még kis embernek sem érzem magam, mert itthon ülök, és várom, hogy valaki az elküldött önéletrajzaim felé szagoljon, hogy végre én is sok mindenre hajlandó legyek egy kis pénzért biggrin Valamint nincs miért elnézést kérned, neked gyakorlatilag ez a szakmád! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 09, 2014 7:11 am
Yuki Naoto DemiMurgos Persze, csak jelenleg általános "kis ember vagyok, szart sem érdekel a létezésem" hangulatom van, amit feldobott, hogy a tanáromnál érdeklődve a szakmai gyakorlatra közölte, hogy ne menjek oda, menjek az ő rádiójához, fel vagyok véve. Eldobtam az agyvelőm, hogy a gyakornoki helyszerzés egy darab e-mailembe került. A szüleim mondjuk kiakadtak, hogy miért pont a Magyar Katolikus Rádióhoz, és ugye nem lesz belőlem szentfazék... Pénzért bármire hajlandó vagyok, bár a gyakorlatért még nem fizetnek, de egy előrelépés, hogy igazi rádiós lehessek. Bocs a sok szövegért, befogom. Na! Fel a fejjel! Én még kis embernek sem érzem magam, mert itthon ülök, és várom, hogy valaki az elküldött önéletrajzaim felé szagoljon, hogy végre én is sok mindenre hajlandó legyek egy kis pénzért biggrin Valamint nincs miért elnézést kérned, neked gyakorlatilag ez a szakmád! biggrin Lehetséges, de attól még senki sem szereti a szószátyár embereket - különösen valaki, aki szintúgy olvassa a fórumot. Épp leszokni próbálok a sok fölösleges pofatépésről, hogy ne zavarjam a környezetemet fölöslegesen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 09, 2014 7:28 am
DemiMurgos Lehetséges, de attól még senki sem szereti a szószátyár embereket - különösen valaki, aki szintúgy olvassa a fórumot. Épp leszokni próbálok a sok fölösleges pofatépésről, hogy ne zavarjam a környezetemet fölöslegesen. Ha valaki olvassa a fórumot, örüljön, hogy van mit olvasnia cat_3nodding Lelki szemeim előtt néha látok egy-egy ördögszekeret átbuckázni... Valaki rád szólt, hogy sokat beszélsz? Feleslegesen ne csinálj ilyen butaságot! emotion_donotwant Hogy a témánál is maradjak egy kicsit, nemsokára indulok korcsolyázni emotion_facepalm jégpálya, vigyázz, jövök pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 09, 2014 8:14 am
Yuki Naoto DemiMurgos Lehetséges, de attól még senki sem szereti a szószátyár embereket - különösen valaki, aki szintúgy olvassa a fórumot. Épp leszokni próbálok a sok fölösleges pofatépésről, hogy ne zavarjam a környezetemet fölöslegesen. Ha valaki olvassa a fórumot, örüljön, hogy van mit olvasnia cat_3nodding Lelki szemeim előtt néha látok egy-egy ördögszekeret átbuckázni... Valaki rád szólt, hogy sokat beszélsz? Feleslegesen ne csinálj ilyen butaságot! emotion_donotwant Hogy a témánál is maradjak egy kicsit, nemsokára indulok korcsolyázni emotion_facepalm jégpálya, vigyázz, jövök pirate Vigyázz magadra, jó szórakozást! :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 09, 2014 10:38 am
DemiMurgos Mától a Magyar Katolikus Rádió gyakornoka áll előttetek, bár ez senkit sem érdekel. Gratulálok!! 4laugh DemiMurgos Épp leszokni próbálok a sok fölösleges pofatépésről, hogy ne zavarjam a környezetemet fölöslegesen. Én szeretem hallgatni amikor mesélsz. :3 És pláne jó, ha ki tudod beszélni magad. Ne tartsd magadban, csak belülről fog emészteni. Tapasztalat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 09, 2014 12:27 pm
DemiMurgos Vigyázz magadra, jó szórakozást! :3 Köszönöm whee Minden rendben ment, egyszer sem estem el biggrin Molylepke Én szeretem hallgatni amikor mesélsz. :3 És pláne jó, ha ki tudod beszélni magad. Ne tartsd magadban, csak belülről fog emészteni. Tapasztalat. Igeeeeen!!! Ha nem lenne nagyon rossz a kommunikációm (azaz nem lenne annyira erőszakos és durva az ahogy neki esek az embereknek beszélgetés címszó alatt) akkor én is ilyen szépen írtam volna le a véleményem, ami ugyan ez 3nodding Andi, te egy angyal vagy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 11, 2014 1:01 pm
Yuki Naoto Igeeeeen!!! Ha nem lenne nagyon rossz a kommunikációm (azaz nem lenne annyira erőszakos és durva az ahogy neki esek az embereknek beszélgetés címszó alatt) akkor én is ilyen szépen írtam volna le a véleményem, ami ugyan ez 3nodding Andi, te egy angyal vagy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 11, 2014 1:45 pm
Ma megtapasztaltam, hogy mennyire nem könnyű babakocsit járműre emelni (pláne a 3-as/62-es/69-es félére, ahol, ha jól láttam, egy ajtó se nélkülözi a lépcső közepén trónoló korlátot...). (Ettől eltekintve jó napom volt 3nodding ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 08, 2014 3:33 pm
Ma az történt, hogy... Your Concoction was a smashing success!Your've created an item, plus a rare bonus item:  Fak... Jú...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 09, 2014 4:23 am
Malreni Ma az történt, hogy... Your Concoction was a smashing success!Your've created an item, plus a rare bonus item:  Fak... Jú... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 10, 2014 10:37 am
Ma az történt, hogy...
Bejelentették a munkahelyemen, hogy nem fizetik többé a túlórát (gondolom túl sokat túlóráztunk), ezért, ha be kell mennünk szombaton, akkor azt le kell később csúsztatnunk.
xd
Lecsúsztatni? Egy szombatot? Hétköznap? LOL Zokogok. rofl
Annyira örülök ilyenkor, hogy talpraesett főnöknőm van, aki azonnal kijelentette, hogy "oké, akkor nincs több szombat, end of discussion." whee
Bárcsak ilyen egyszerű lenne... -___-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 21, 2014 11:19 am
kész lettünk a bálra a díszítéssel (virág gömbök) végül 80 gömb és 68 félgömb készült a gömböket lógattuk, a félgömbök meg az asztalon vannak szép lett, remélem nem fogják elvinni és jövőre is megmarad :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|