Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Alucard vs SonGoku - czyli WSZELAKIE ROZMOWY O M&amp;A ^^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 61 62 63 64 65 66 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Yajo

PostPosted: Wed Oct 18, 2006 5:31 am

Merillian
kamilka3d

Nie chce tknąć Miyazakiego??? Nie wie biedak co traci...

Po prostu- umysł ścisły, Pan Inżynier, do tego namiętnie oglądający Cartoon Network ( czego z kolei ja nie potrafię zrozumieć ;} i tak się jakoś dogadujemy smile ) Może wezmę się kiedyś na poważnie za jego edukację cool a wtedy będzie musiał najpierw wszystko obejrzeć, a potem wydawac osądy ;]
ja tam lubię te głupawe psychodelie lecące na CN wink
PostPosted: Wed Oct 18, 2006 5:41 am

Widzę, że topic stary, bo z 2004r, Kawaii już dawno nie ma.. razz Ale wypowiedzieć się mogę - jak nie o Kawaii, to przynajmniej o moich ulubionych Anime.

Jest ich sporo. Teraz, gdy mam internet, i swiat stoi przede mna otworem [czyt. mam dostep do Anime, do ktorych nie bylo dostepu w Polsce, gdy bylam dzieckiem ^^"], czesto wracam do tytulow, ktore widzialam w dziecinstwie lub bardzo chcialam obejrzec, bo wlasnie wyczytalam o nich we wspomnianym wyzej Kawajcu razz

Teraz wrocilam do Tenchi Muyo - uwielbiam ta serie! Teraz sciagnelam kolejne OAVki i bede ogladac ^^" Jakis czas temu - stara seria Bubblegum Crisis Tokyo 2033.. Tez klasyka, film z '89r.. No i oczywiscie klasyka, jak Armitage, Neon Genesis Evangalion, Record of Lodoss Wars, Lain i duzo innych. Niedawno zakochalam sie we Fruits Basket (moja strona internetowa: http://fruitservice.prv.pl ). A, no i oczywiście Miyazaki, którego ubóstwiam biggrin

Teraz dostalam od kolegi Full Metal Alchemist i Samurai Champloo - zobaczymy razz

Avanae

Merillian

PostPosted: Thu Oct 19, 2006 1:43 am

Yajo
ja tam lubię te głupawe psychodelie lecące na CN wink

u mnie to zależy od nastroju smile Ostatnio przekonałam się do Edków. Ale ogólnie żadko oglądam Tv- więc i CN. Nawet telewizora w moim mieszkaniu nie mam, i jakoś nad tym nie boleję smile
PostPosted: Thu Oct 19, 2006 10:36 am

Avanae
Widzę, że topic stary, bo z 2004r, Kawaii już dawno nie ma.. razz Ale wypowiedzieć się mogę - jak nie o Kawaii, to przynajmniej o moich ulubionych Anime.

Jest ich sporo. Teraz, gdy mam internet, i swiat stoi przede mna otworem [czyt. mam dostep do Anime, do ktorych nie bylo dostepu w Polsce, gdy bylam dzieckiem ^^"], czesto wracam do tytulow, ktore widzialam w dziecinstwie lub bardzo chcialam obejrzec, bo wlasnie wyczytalam o nich we wspomnianym wyzej Kawajcu razz

Teraz wrocilam do Tenchi Muyo - uwielbiam ta serie! Teraz sciagnelam kolejne OAVki i bede ogladac ^^" Jakis czas temu - stara seria Bubblegum Crisis Tokyo 2033.. Tez klasyka, film z '89r.. No i oczywiscie klasyka, jak Armitage, Neon Genesis Evangalion, Record of Lodoss Wars, Lain i duzo innych. Niedawno zakochalam sie we Fruits Basket (moja strona internetowa: http://fruitservice.prv.pl ). A, no i oczywiście Miyazaki, którego ubóstwiam biggrin

Teraz dostalam od kolegi Full Metal Alchemist i Samurai Champloo - zobaczymy razz

jedno i drugie dobre ale jak bym miał wybierac to champloo smile

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Fri Oct 20, 2006 10:00 am

polecam Ouran High School Host Club - genialne anime ze stajni BONES, na podstawie trochę gorszej mangi - parodia wszystkich lovelasów i bishonenów, ale zrobiona z takim smakiem i dbałością, że można się modlić nawet do starszego ucznia z kocykiem narzuconym na głowę, świecznikiem i Szatańskim Kotem.

cudo. aż nie chcę oglądać ostatnich odcinków, żeby nie skończyć tej cudnej serii heart
PostPosted: Mon Oct 23, 2006 3:19 am

ZebraDeath
polecam Ouran High School Host Club - genialne anime ze stajni BONES, na podstawie trochę gorszej mangi - parodia wszystkich lovelasów i bishonenów, ale zrobiona z takim smakiem i dbałością, że można się modlić nawet do starszego ucznia z kocykiem narzuconym na głowę, świecznikiem i Szatańskim Kotem.

cudo. aż nie chcę oglądać ostatnich odcinków, żeby nie skończyć tej cudnej serii heart

oo! Ciekawe smile chyba poszukam po torrentach wink

Merillian

Raticiel

PostPosted: Wed Oct 25, 2006 7:47 am

ZebraDeath

nyu nyu, brzmi ciekawie 4laugh
PostPosted: Wed Oct 25, 2006 7:48 am

BeeWolf
Avanae

jedno i drugie dobre ale jak bym miał wybierac to champloo smile

some days, some nights,
some live, some die
in the way of the samurai...

chyba nic nie poplatalam ninja
smutnie sie skonczylo, ale z drugiej strony bardzo git smile

Raticiel

Merillian

PostPosted: Fri Oct 27, 2006 2:00 am

Raticiel
ZebraDeath

nyu nyu, brzmi ciekawie 4laugh

ściągnęłam pierwszy odcinek biggrin jeżeli starczy czasu to jeszcze w ten weekend zobaczę smile )
PostPosted: Fri Oct 27, 2006 1:57 pm

Ostatnio zaczal sie 2 sezon Jigoku shoujo o podtytule futakomori. Tak jak pierwszy sezon opowiadal o stronie internetowej na ktorej o polnocy mozna bylo wpisac osoby ktora chce sie poslac do piekla z pomoca Enmy Ai tytuowej bohaterki na ktorej trop wpada ciekawski reporter probojacy ja powstrzymac...jak to sie skonczylo nie powiem ale 2 sezon a przynajmniej pierwszy odcinek byl dosyc przewidywalny-co mimo ze bylo niejako zaleta pierwszej serii-to tu jakos przynajmniej jak na pierwszy odcinek nie zrobilo zbyt wielkkiego wrazenia...mam nadzieje ze jednak to zludne uczucie i zmieni sie wraz z nastepnymi odcinkami nadajacymi dodatkowy sens powyzszym znaczeniom...

zaczelo sie rowniez cos takiego jak dgray-man...obejrzalem 1 epek i chwilowo mnie starczy...taki egzorcysta z FMA "na zabawnie"?...ni straszy ni bawi jakies srednie i mam wrazenie ze wtorne.
tyle z nowosci ode mnie

Vykk

Raticiel

PostPosted: Mon Oct 30, 2006 7:14 am

Doszly mnie sluchy, a nawet widzialam troche screenoof z the tak zwanego "Kanon 2" majacym byc jednakowoz nie kontynuacja (zabilabym gdyby zepsuli ta serie kontynuowaniem) a remake, calkowicie przerysowany, odswiezony i wogole... slyszal ktos cos o tym? sweatdrop
PostPosted: Mon Oct 30, 2006 1:53 pm

Raticiel
Doszly mnie sluchy, a nawet widzialam troche screenoof z the tak zwanego "Kanon 2" majacym byc jednakowoz nie kontynuacja (zabilabym gdyby zepsuli ta serie kontynuowaniem) a remake, calkowicie przerysowany, odswiezony i wogole... slyszal ktos cos o tym? sweatdrop
slyszalem i widuje na linkach w torrentach ale jakos nie odwazylem sie sciagnac ani jednego odcinka razz

Vykk

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Thu Nov 02, 2006 4:49 am

Wczoraj skończyłam oglądać serię Onegai Twins... Jeszcze jestem pod wrażeniem... Momentami to o mało się ze śmiechu nie popłakałam... biggrin biggrin Super seria, polecam każdemu!!! heart heart heart
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 10:59 am

J sie dorwalem wreszcie do FLCL i musze powiedziec ze tak dobrego anime dawno nie widzialem rofl

Falcone

opcy

PostPosted: Tue Nov 07, 2006 11:34 am

Falcone
J sie dorwalem wreszcie do FLCL i musze powiedziec ze tak dobrego anime dawno nie widzialem rofl
Amen. 3nodding
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 61 62 63 64 65 66 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games