|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 5:08 am
witam wszystkich ktorzy przyszli biggrin a tak wogule to jak byl wygladala w takim ubraniu :  glupio, nawet nawet, czy okropnie question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 5:09 am
Delisa witam wszystkich ktorzy przyszli biggrin a tak wogule to jak byl wygladala w takim ubraniu :  glupio, nawet nawet, czy okropnie question niezabardzo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 5:10 am
Delisa witam wszystkich ktorzy przyszli biggrin a tak wogule to jak byl wygladala w takim ubraniu :  glupio, nawet nawet, czy okropnie question Dziwnie.... :-] Moze zrobimy maly pokaz mody? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 5:11 am
musze juz leciec (chociaz tego nie chce xp ) papatki *ble ble ble idzie do pokoju a dalsza czesc znacie wink *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 5:11 am
pokaz mody !! yay !! :podskakooje:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 5:12 am
Eurina Vam Delisa witam wszystkich ktorzy przyszli biggrin a tak wogule to jak byl wygladala w takim ubraniu :  glupio, nawet nawet, czy okropnie question Dziwnie.... :-] Moze zrobimy maly pokaz mody? wink czemu nie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 5:14 am
Katka1989 Eurina Vam Delisa witam wszystkich ktorzy przyszli biggrin a tak wogule to jak byl wygladala w takim ubraniu :  glupio, nawet nawet, czy okropnie question Dziwnie.... :-] Moze zrobimy maly pokaz mody? wink czemu nie? wink sweatdrop ale nie ja sweatdrop to jest prawie wszystko co mam a nie chce wydawać teraz kasy:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
co sądzicie o czymś takim? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel pokaz mody !! yay !! :podskakooje: Zrobmy tak: w kreatorze tworzymy 3 zupelnie rozne zestawy... Co Ty na to? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 5:16 am
jestem spowrotem !!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 5:17 am
co myślicie o takim bumpie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 5:18 am
Katka1989 co myślicie o takim bumpie?  nawet nawet biggrin biggrin biggrin ale tamtem duży był lepszy biggrin biggrin biggrin to ja jestem prezenterką razz p.s czy wasz śmietnik chciał wam kiedykolwiek odgryść palce??mój właśnie próbował:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 5:19 am
Katka1989 co myślicie o takim bumpie?  Ciekawy pomysl... biggrin Moze pobawisz sie z nami w pokaz mody, Katka? wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|