|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 4:00 am
Delein the Wildest Yui_Tohma Uwaga uwaga, bo nadciąga Potter XDDD I Transformers heart Ano, także. Boli mnie, że z pottea zrobili takie emo >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 2:20 pm
Yui_Tohma Delein the Wildest Yui_Tohma Uwaga uwaga, bo nadciąga Potter XDDD I Transformers heart Ano, także. Boli mnie, że z pottea zrobili takie emo >.< hmm..emo?? Może ja ślepa jestem ale mi się nie wydaje.wyszłam z kina zachwycona. a tak BTW. byłam dziś w kinie na "Szklanej pułapce"...koooocham kino akcji.Polecam - dobry film smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 2:27 am
rysunek Yui_Tohma Delein the Wildest Yui_Tohma Uwaga uwaga, bo nadciąga Potter XDDD I Transformers heart Ano, także. Boli mnie, że z pottea zrobili takie emo >.< hmm..emo?? Może ja ślepa jestem ale mi się nie wydaje.wyszłam z kina zachwycona. a tak BTW. byłam dziś w kinie na "Szklanej pułapce"...koooocham kino akcji.Polecam - dobry film smile Nie widzialam ani jednej czesci i nie zaluje. Mi tez sie potter podobal, ciesz sie ze to juz nie jest film dla dzieciarni, jest bardziej mroczny i powazny...Harry zaczyna schizowac. I to nie jest emo, tylko tak bylo w ksiazce... Choc wkurzylo mnie to ze z ksiazka bylo pare niezgodnosci....no, duzo ich bylo nawet...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 05, 2007 7:44 am
ja jestem bezproblemową dziewczyną na randki...wystarczy mnie zabrać na jakiś film akcji ew. ekranizację i świetnie się będę bawić....
kino ambitne też lubię więc ze mną nie ma problemu smile
a co do Harrego to chyba był najlepszy Harry.....no może oprócz więźnia Azkabanu który jest moją ulubioną częścią smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 05, 2007 8:56 am
Ale Snape tak wietnie gra... jak mozna go nie kochac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 3:25 am
Yui_Tohma Ale Snape tak wietnie gra... jak mozna go nie kochac Nie Snape tylko Alan Rickman.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 4:12 pm
Yui_Tohma Ale Snape tak wietnie gra... jak mozna go nie kochac noo....też go lubię smile ale wolę syriusza biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 08, 2007 2:37 am
rysunek Yui_Tohma Ale Snape tak wietnie gra... jak mozna go nie kochac noo....też go lubię smile ale wolę syriusza biggrin Szkoda, ze w filmie tak zmascili jego zaginiecie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 8:15 am
Delein the Wildest rysunek Yui_Tohma Ale Snape tak wietnie gra... jak mozna go nie kochac noo....też go lubię smile ale wolę syriusza biggrin Szkoda, ze w filmie tak zmascili jego zaginiecie To mój ulubiony bochater....swoją drogą to ja mam problem bo wszyscy moi znajmoi czytali Albo ostatnią część Harrego w orginale albo pirata i jak ja się biedna uchowam ??Jak mi ktoś powie zakończenie to zabiję...czekam na oficjalne tłumaczenie. ostatnio zrobiłam sobie maraton Harrego i doszłam do wniosku że to nie są filmy dla dzieci.... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 4:12 pm
Simpsonowie! Simpsonowie! Simpsonowie! uhuuu!
Wyszłam z kina we wspaniałym humorze d'oh! mrgreen Wydaje mi się, że fani tej kosmicznej żółtej rodzinki nie pożąłują wydać nastu złotych ; ) Bo wartooo!
Spajder chrum! Spajder chrum! : )
*boogie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 1:10 pm
Terrorystka Frania Simpsonowie! Simpsonowie! Simpsonowie! uhuuu!
Wyszłam z kina we wspaniałym humorze d'oh! mrgreen Wydaje mi się, że fani tej kosmicznej żółtej rodzinki nie pożąłują wydać nastu złotych ; ) Bo wartooo!
Spajder chrum! Spajder chrum! : )
*boogie* ...Zgadzam się, mi też się bardzo podobali. 3nodding Chociaż serialu nie znam jakoś ultradobrze. ... ...A co do śmiechu, to polecam... Toksycznego Mściciela (Toxic Avenger)! Widziałem tylko 1 część, ale rycie miałem niesamowite. Zresztą, sami zobaczcie czemu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 1:25 am
Oglądaliście może The Simpsons Movie??? Bo ja byłem z dziewczyną na tym w kinie i polecam smile Spider-hrum ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 5:52 am
666SLAYER Oglądaliście może The Simpsons Movie??? Bo ja byłem z dziewczyną na tym w kinie i polecam smile Spider-hrum ^^ ...Dwa poprzednie posty o tym mówią... sweatdrop ...Ale znowu będzie, że się czepiam, także: ...Tak, podobali mi się.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 2:05 pm
RUFUS.ABBYSINIAN 666SLAYER Oglądaliście może The Simpsons Movie??? Bo ja byłem z dziewczyną na tym w kinie i polecam smile Spider-hrum ^^ ...Dwa poprzednie posty o tym mówią... sweatdrop ...Ale znowu będzie, że się czepiam, także: ...Tak, podobali mi się. zdecydowanie się zgadzam......chrum smile oj poszła bym do kina.Tylko nie wiem na co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|