|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 12:18 pm
Rocker Fierce Deity Link hello mindenki csaba vagyok ehh én már régóta a guild tagja vagyok de csak most mutatkozom be XD a régi avim neve scsaba volt de meguntam és ezért megváltoztattam Playlist alapján: Fasza vagy! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 12:28 pm
Csokinyuszi Áh mennyi Twilight és anime fan biggrin Egyre jobban otthon érzem magam biggrin A HP-t én is szeretem, és nem nevetek. Inkább animéket nézek, mint mangát olvasok. Sok kedvencem van pl: Ouran High School Host Club (nagyon őrült csak ajánlani tudom biggrin ) Ouran~~~ én meg hülye fejjel a Rozen Maidennel együtt kihagytam a kedvenclistából : pedig tényleg zseniális, pláne Renge-chan az oh~hohohoval meg Kyoya, aki nagyon csúnyán tud nézni ha felébresztik :") a kedvenc részem volt, mikor Tamakiék elcipelték a vásárba... 4laugh EDIT: Rocker Fierce Deity Link: AZTAROHADT, tényleg. Cradle Of Filth, Static-X... téged szeretni foglak, azt hiszem. O___O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 12:32 pm
MurderousPrincess Csokinyuszi Áh mennyi Twilight és anime fan biggrin Egyre jobban otthon érzem magam biggrin A HP-t én is szeretem, és nem nevetek. Inkább animéket nézek, mint mangát olvasok. Sok kedvencem van pl: Ouran High School Host Club (nagyon őrült csak ajánlani tudom biggrin ) Ouran~~~ én meg hülye fejjel a Rozen Maidennel együtt kihagytam a kedvenclistából : pedig tényleg zseniális, pláne Renge-chan az oh~hohohoval meg Kyoya, aki nagyon csúnyán tud nézni ha felébresztik :") a kedvenc részem volt, mikor Tamakiék elcipelték a vásárba... 4laugh Ahh az a rész fergeteges!! twisted Alacsony vérnyomású gonosz úr, és alacsony vérnyomású gonosz szörny twisted Nagyon jó! Azt is bírom amikor Tamaki "burok lesz" vagy gomát növeszt vagy valami ilyesmi... biggrin És Renge-chan!! High powered motor--->Ohhohoohhhh!!---> Egyérrtelműen király! És az ikrek oylan ördögiek tudnak lenni!!! Durvák pink-kék hajjal biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 12:35 pm
Csokinyuszi MurderousPrincess Csokinyuszi Áh mennyi Twilight és anime fan biggrin Egyre jobban otthon érzem magam biggrin A HP-t én is szeretem, és nem nevetek. Inkább animéket nézek, mint mangát olvasok. Sok kedvencem van pl: Ouran High School Host Club (nagyon őrült csak ajánlani tudom biggrin ) Ouran~~~ én meg hülye fejjel a Rozen Maidennel együtt kihagytam a kedvenclistából : pedig tényleg zseniális, pláne Renge-chan az oh~hohohoval meg Kyoya, aki nagyon csúnyán tud nézni ha felébresztik :") a kedvenc részem volt, mikor Tamakiék elcipelték a vásárba... 4laugh Ahh az a rész fergeteges!! twisted Alacsony vérnyomású gonosz úr, és alacsony vérnyomású gonosz szörny twisted Nagyon jó! Azt is bírom amikor Tamaki "burok lesz" vagy gomát növeszt vagy valami ilyesmi... biggrin És Renge-chan!! High powered motor--->Ohhohoohhhh!!---> Egyérrtelműen király! És az ikrek oylan ördögiek tudnak lenni!!! Durvák pink-kék hajjal biggrin de nagyon csúnyán becsapták szegény Haru-chant, nem is voltak összeveszve... x3 Renge a beszt mondjuk még így is, az volt lol mikor a tengerparti(? Oo hasonló, valami fedett aquapark-szerűség volt biggrin ) részben RahXephont cosplayelt : DD az a RahXephonos lány, azt hiszem Quion... vagy hasonló, mindig mondta, hogy "Ra-ra", Renge meg benyögte hogy "Lalla".. na én ott meghaltam. biggrin meghát ugye az ikrek a "vérfertőzéssel", hát lol... xD ajánlom figyelmedbe az AMV-s topicba linkelt pár Ouranos AMV-t, szerintem jók ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 12:50 pm
MurderousPrincess Csokinyuszi MurderousPrincess Csokinyuszi Áh mennyi Twilight és anime fan biggrin Egyre jobban otthon érzem magam biggrin A HP-t én is szeretem, és nem nevetek. Inkább animéket nézek, mint mangát olvasok. Sok kedvencem van pl: Ouran High School Host Club (nagyon őrült csak ajánlani tudom biggrin ) Ouran~~~ én meg hülye fejjel a Rozen Maidennel együtt kihagytam a kedvenclistából : pedig tényleg zseniális, pláne Renge-chan az oh~hohohoval meg Kyoya, aki nagyon csúnyán tud nézni ha felébresztik :") a kedvenc részem volt, mikor Tamakiék elcipelték a vásárba... 4laugh Ahh az a rész fergeteges!! twisted Alacsony vérnyomású gonosz úr, és alacsony vérnyomású gonosz szörny twisted Nagyon jó! Azt is bírom amikor Tamaki "burok lesz" vagy gomát növeszt vagy valami ilyesmi... biggrin És Renge-chan!! High powered motor--->Ohhohoohhhh!!---> Egyérrtelműen király! És az ikrek oylan ördögiek tudnak lenni!!! Durvák pink-kék hajjal biggrin de nagyon csúnyán becsapták szegény Haru-chant, nem is voltak összeveszve... x3 Renge a beszt mondjuk még így is, az volt lol mikor a tengerparti(? Oo hasonló, valami fedett aquapark-szerűség volt biggrin ) részben RahXephont cosplayelt : DD az a RahXephonos lány, azt hiszem Quion... vagy hasonló, mindig mondta, hogy "Ra-ra", Renge meg benyögte hogy "Lalla".. na én ott meghaltam. biggrin meghát ugye az ikrek a "vérfertőzéssel", hát lol... xD ajánlom figyelmedbe az AMV-s topicba linkelt pár Ouranos AMV-t, szerintem jók ^.^ Az AMV-s fórumon nem tudtam megnyitni őket stressed de túlélem valahogy. Nekem ez a vidi tetszett nagyon : http://www.videoplayer.hu/videos/play/328303Szerintem neked is bejön majd biggrin Nagyon jól van összevágva a zenéhez. És aki nem látta vagy nem hallott a sorozatról annak kedvcsinálónak ajánlom (bár ez inkább az anime topicba kéne de talán elnézitek nekem sweatdrop ) A tengeres rész tényleg jó, és ami tetszett még az a Fekete Mágia Klub biggrin nagyon durva hogy mennyi hülyeséget tudtak összerakni ebbe az animébe biggrin bár szerintem van egy kiskapu a végén a folytatásra, és így reménykedhetek, de lehet hogy nem lesz semmi ebből... Ezt pedig pont most találtam, nagyon kész biggrin rofl lol http://www.videoplayer.hu/videos/play/218118
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 1:02 pm
Csokinyuszi Az AMV-s fórumon nem tudtam megnyitni őket stressed de túlélem valahogy. Nekem ez a vidi tetszett nagyon : http://www.videoplayer.hu/videos/play/328303 Szerintem neked is bejön majd biggrin Nagyon jól van összevágva a zenéhez. És aki nem látta vagy nem hallott a sorozatról annak kedvcsinálónak ajánlom (bár ez inkább az anime topicba kéne de talán elnézitek nekem sweatdrop ) A tengeres rész tényleg jó, és ami tetszett még az a Fekete Mágia Klub biggrin nagyon durva hogy mennyi hülyeséget tudtak összerakni ebbe az animébe biggrin bár szerintem van egy kiskapu a végén a folytatásra, és így reménykedhetek, de lehet hogy nem lesz semmi ebből... Ezt pedig pont most találtam, nagyon kész biggrin rofl lol http://www.videoplayer.hu/videos/play/218118 mi az, hogy nem?! >.<" nekem megnyílnak. T.T az első zenéje nem a stílusom, de nagyon jól összevágták, ügyes AMV lett. (: a második haláli. xd Fekete Mágia Kluuub~ Nekozawa-senpai tök aranyos XDD meg a húga is =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 1:06 pm
nah én mentem, jóéjt neked, addoltalak, jelölj vissza (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 3:32 pm
Ne off-oljunk légyszi. biggrin Van videó topic, van külön AMV topic is az Anime subfórumban. Van zene topica tere-fere szubfórumban. Ott tárgyaljátok ezeket. smile Köszi szépen. biggrin
Mal~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 1:28 pm
Fontos, hogy ne legyen kavarodás: Snowydia ( a nővérem aki nem tudja) átnevezte az avatarját Xavien-re! Én nem fogok átkeresztelkedni viszont.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 4:27 am
Sziasztok, én Gyömrői 17 éves lány vagyok. biggrin Anime, Manga és okult lény mániás vagyok. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 5:52 am
Ninja Zsu Sziasztok, én Gyömrői 17 éves lány vagyok. biggrin Anime, Manga és okult lény mániás vagyok. xd Üdvözlet köztünk! Én anime- és üldözési mániás vagyok... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 6:50 am
üdv itt. ^_^ az animéket, mangákat én is szeretem, micsoda meglepetés. ^o) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 9:38 am
Üdv, a nevem Alex, és egy kis déldunántúli ideggóc lennék. szeretem a muse-t, az uverworld-ot, az enomine-t és a más picit furcsább zenéket. És persze ha már gaia, akkor anime....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 9:46 am
Üdv minden kedves új tagnak heart biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 9:49 am
AlexKillien Üdv, a nevem Alex, és egy kis déldunántúli ideggóc lennék. szeretem a muse-t, az uverworld-ot, az enomine-t és a más picit furcsább zenéket. És persze ha már gaia, akkor anime.... Üdv a guildban!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|