|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 8:50 am
Lurien DarkMud A co w nich tag wogule jest.....?! xp dowiemy sie jutro xd xd xd DZIEki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 8:51 am
sweet_chii czy ktos sie ze mna wymieni bo drugi raz dostalam od agathy a nie chce miec powtorek crying ponawiam prosbe? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 8:51 am
Nyu=^_^= Wróciłam, kolejka w sklepiku była Nyu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 8:52 am
*rzuca sie na Sei w lisiej formie* Najlepszego na swieta Sei 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 8:53 am
Hee-chanX Wesolutkich radosnych bogatych w full prezenty i zwariowanych swiat wszystkim zycze biggrin hej hwee-chan whee dziekuje i nawzajem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii sweet_chii czy ktos sie ze mna wymieni bo drugi raz dostalam od agathy a nie chce miec powtorek crying ponawiam prosbe? gonk ja niestety tez mam 2 od agathy.. wiec nie moge ci pomudz ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O kturej to morzna otworzyc....?? Grrrr...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 8:54 am
Hee-chanX *rzuca sie na Sei w lisiej formie* Najlepszego na swieta Sei 3nodding I nawzajem Nyu=^_^= *Gryzie lekko Hee-chan w ucho*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 8:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 8:55 am
Kto dmucha świeczke ?? "wchodzi zataczajac sie" No ludki kto chce dmuchnac ..swieczuszka??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Muezzin Miss_Karina Muezzin własnie jak to jest z tym czasem ? Kiedy mozna spiewac ale tak w naszym czasie mowiac ? wryyy.... w przewodniku Omi jest napisane all!!! taaa.... przelozone na czas srodkowoeuropejski tez ? stare Transfer mi sie muli no mow a nie ... zamiast tego posta to bys juz odpowiedziala.... stare za 10 minut to bym sie chyba do przewodnika dostal... xp to trwa tylko do 24.12. a dzis trwa do ok. 21.00 polskiego czasu. co 10 min spiewasz u co innego sklepikarza/bankierki/straznika i dostajesz prezent od 5 osoby whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Hee-chanX *rzuca sie na Sei w lisiej formie* Najlepszego na swieta Sei 3nodding I nawzajem Nyu=^_^= *Gryzie lekko Hee-chan w ucho* miuu ^_^ *przewraca Sei i gryzie jej uszko delikatnie* mrrrrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 8:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 8:56 am
Labudziak sweet_chii sweet_chii czy ktos sie ze mna wymieni bo drugi raz dostalam od agathy a nie chce miec powtorek crying ponawiam prosbe? gonk ja niestety tez mam 2 od agathy.. wiec nie moge ci pomudz ^^' spox...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|