Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6289 6290 6291 6292 6293 6294 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

sweet_chii

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 7:50 am

Prinee

tez tak mysle...... ale jak sie ma 14 lat to nikt cie nie chce sluchac.... gonk a jak mowie ze nie bede chodzila do ksciola bo to nie ma wogole zadnego sensu to oni "nie mow glupot...."
ale i tak po bierzmowaniu dam sobie spokoj razz
nic nie poradzisz... musisz zacisnac zeby i chodzic... sweatdrop .. ja juz mialam bierzmowanie... i teraz rzadko bardzo chodze do kosciola choc kiedys bylam baardzo wierzaca... myslalas nad imieniem na bierzmo?? biggrin
PostPosted: Thu Dec 23, 2004 7:51 am

Ozzwald
Prinee
wired_Yuki
wszyscy idą na spowiedz ..... niema zadnych tematow , musze co ś wymyslec biggrin

ja tez bede szla ale dopiero o 17.10 razz
a ja się nigdzie nie wybieram.. bo ja dla większości zły chłopczyk jestem... twisted
jsa tez sie nigdzie niewybieram 3nodding whee

Ita Lockheart

sweet_chii

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 7:51 am

Miss_Karina
sweet_chii
owszem jest.... moj skaner gonk
xd xd a niema wlasnego koszyczka lub czy moze do twojego wyrka isc spac? xd 3nodding
on nie ma swojego wyrka, bo jak mial to z niego nie korzystal... koty to indywidualisci.. sweatdrop
PostPosted: Thu Dec 23, 2004 7:52 am

sweet_chii
Prinee

tez tak mysle...... ale jak sie ma 14 lat to nikt cie nie chce sluchac.... gonk a jak mowie ze nie bede chodzila do ksciola bo to nie ma wogole zadnego sensu to oni "nie mow glupot...."
nic nie poradzisz... musisz zacisnac zeby i chodzic... sweatdrop .. ja juz mialam bierzmowanie... i teraz rzadko bardzo chodze do kosciola choc kiedys bylam baardzo wierzaca... myslalas nad imieniem na bierzmo?? biggrin

jeszcze nie razz mam jeszce czas bo jestem w 2 gim razz ale chcialabym jakies oryginalne biggrin

eddh

Ozzwald

[ Message temporarily off-line ]

wroiclem ninja

Falcone

DarkMud

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 7:53 am

wired_Yuki
Ozzwald
Prinee
wired_Yuki
wszyscy idą na spowiedz ..... niema zadnych tematow , musze co ś wymyslec biggrin

ja tez bede szla ale dopiero o 17.10 razz
a ja się nigdzie nie wybieram.. bo ja dla większości zły chłopczyk jestem... twisted
jsa tez sie nigdzie niewybieram 3nodding whee

Ja tez nie ......grrr..
PostPosted: Thu Dec 23, 2004 7:54 am

Falcone
wroiclem ninja

??? tak szybko?

eddh

sweet_chii

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 7:55 am

Prinee
sweet_chii
Prinee

jeszcze nie razz mam jeszce czas bo jestem w 2 gim razz ale chcialabym jakies oryginalne biggrin
ooo... to ja ci moge podsunac pare pomyslow... ja mam z bierzmowania imie Noemi. Moje kolezanka miala Lea, a moja przyjaciolka miala Solange (czyt. Solanż).
PostPosted: Thu Dec 23, 2004 7:57 am

sweet_chii
Prinee
sweet_chii
Prinee

ooo... to ja ci moge podsunac pare pomyslow... ja mam z bierzmowania imie Noemi. Moje kolezanka miala Lea, a moja przyjaciolka miala Solange (czyt. Solanż).

lol ! faajne ! smile

eddh

Falcone

Ozzwald

Falcone
BeeWolf_san

Falcon lepiej idź sie pobaw klocami.

-_- sam sie pobaw stare

ja bym się pobawił klockami to była kiedyś moja ulubiona zabawa.. spałem bawiłem się klockami jadłem bawiłem się lockami....
a teraz mi nie wypada... gonk

no ja tam kiedys tez klockami sie bawilem sweatdrop
teraz resztka lezy na polce za szklem jako pamiatka xd

DarkMud
wired_Yuki

Hmmm...
i co powiesz?

Ita Lockheart

DarkMud

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 7:58 am

wired_Yuki
DarkMud
wired_Yuki

Hmmm...
i co powiesz?

Jag skącze robic to co tera robie to zaczne rysowac.....
PostPosted: Thu Dec 23, 2004 8:01 am

;o Aloha ludziom :3

Wh!sper

Ozzwald

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 8:01 am

Wh!sper
;o Aloha ludziom :3
czesc
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6289 6290 6291 6292 6293 6294 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games