|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:50 am
Prinee tez tak mysle...... ale jak sie ma 14 lat to nikt cie nie chce sluchac.... gonk a jak mowie ze nie bede chodzila do ksciola bo to nie ma wogole zadnego sensu to oni "nie mow glupot...." ale i tak po bierzmowaniu dam sobie spokoj razz nic nie poradzisz... musisz zacisnac zeby i chodzic... sweatdrop .. ja juz mialam bierzmowanie... i teraz rzadko bardzo chodze do kosciola choc kiedys bylam baardzo wierzaca... myslalas nad imieniem na bierzmo?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:51 am
Ozzwald Prinee wired_Yuki wszyscy idą na spowiedz ..... niema zadnych tematow , musze co ś wymyslec biggrin ja tez bede szla ale dopiero o 17.10 razz a ja się nigdzie nie wybieram.. bo ja dla większości zły chłopczyk jestem... twisted jsa tez sie nigdzie niewybieram 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:51 am
Miss_Karina sweet_chii owszem jest.... moj skaner gonk xd xd a niema wlasnego koszyczka lub czy moze do twojego wyrka isc spac? xd 3nodding on nie ma swojego wyrka, bo jak mial to z niego nie korzystal... koty to indywidualisci.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:52 am
sweet_chii Prinee tez tak mysle...... ale jak sie ma 14 lat to nikt cie nie chce sluchac.... gonk a jak mowie ze nie bede chodzila do ksciola bo to nie ma wogole zadnego sensu to oni "nie mow glupot...." ale i tak po bierzmowaniu dam sobie spokoj razz nic nie poradzisz... musisz zacisnac zeby i chodzic... sweatdrop .. ja juz mialam bierzmowanie... i teraz rzadko bardzo chodze do kosciola choc kiedys bylam baardzo wierzaca... myslalas nad imieniem na bierzmo?? biggrin jeszcze nie razz mam jeszce czas bo jestem w 2 gim razz ale chcialabym jakies oryginalne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:53 am
wired_Yuki Ozzwald Prinee wired_Yuki wszyscy idą na spowiedz ..... niema zadnych tematow , musze co ś wymyslec biggrin ja tez bede szla ale dopiero o 17.10 razz a ja się nigdzie nie wybieram.. bo ja dla większości zły chłopczyk jestem... twisted jsa tez sie nigdzie niewybieram 3nodding whee Ja tez nie ......grrr..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:55 am
Prinee sweet_chii Prinee tez tak mysle...... ale jak sie ma 14 lat to nikt cie nie chce sluchac.... gonk a jak mowie ze nie bede chodzila do ksciola bo to nie ma wogole zadnego sensu to oni "nie mow glupot...." ale i tak po bierzmowaniu dam sobie spokoj razz nic nie poradzisz... musisz zacisnac zeby i chodzic... sweatdrop .. ja juz mialam bierzmowanie... i teraz rzadko bardzo chodze do kosciola choc kiedys bylam baardzo wierzaca... myslalas nad imieniem na bierzmo?? biggrin jeszcze nie razz mam jeszce czas bo jestem w 2 gim razz ale chcialabym jakies oryginalne biggrin ooo... to ja ci moge podsunac pare pomyslow... ja mam z bierzmowania imie Noemi. Moje kolezanka miala Lea, a moja przyjaciolka miala Solange (czyt. Solanż).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:57 am
sweet_chii Prinee sweet_chii Prinee tez tak mysle...... ale jak sie ma 14 lat to nikt cie nie chce sluchac.... gonk a jak mowie ze nie bede chodzila do ksciola bo to nie ma wogole zadnego sensu to oni "nie mow glupot...." ale i tak po bierzmowaniu dam sobie spokoj razz nic nie poradzisz... musisz zacisnac zeby i chodzic... sweatdrop .. ja juz mialam bierzmowanie... i teraz rzadko bardzo chodze do kosciola choc kiedys bylam baardzo wierzaca... myslalas nad imieniem na bierzmo?? biggrin jeszcze nie razz mam jeszce czas bo jestem w 2 gim razz ale chcialabym jakies oryginalne biggrin ooo... to ja ci moge podsunac pare pomyslow... ja mam z bierzmowania imie Noemi. Moje kolezanka miala Lea, a moja przyjaciolka miala Solange (czyt. Solanż). lol ! faajne ! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Falcone BeeWolf_san Falcon lepiej idź sie pobaw klocami. -_- sam sie pobaw stare ja bym się pobawił klockami to była kiedyś moja ulubiona zabawa.. spałem bawiłem się klockami jadłem bawiłem się lockami.... a teraz mi nie wypada... gonk no ja tam kiedys tez klockami sie bawilem sweatdrop teraz resztka lezy na polce za szklem jako pamiatka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkMud wired_Yuki wszyscy idą na spowiedz ..... niema zadnych tematow , musze co ś wymyslec biggrin Hmmm... i co powiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:58 am
wired_Yuki DarkMud wired_Yuki wszyscy idą na spowiedz ..... niema zadnych tematow , musze co ś wymyslec biggrin Hmmm... i co powiesz? Jag skącze robic to co tera robie to zaczne rysowac.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 8:01 am