|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:41 am
Prinee to czemu nie zamknecie gildii? przeciez wiekosc glosowala zeby zamknac..... ja tego zrobić nie moge rozmawiaj z MissTao Falcon lepiej idź sie pobaw klocami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:42 am
wszyscy idą na spowiedz ..... niema zadnych tematow , musze co ś wymyslec biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:42 am
wired_Yuki wszyscy idą na spowiedz ..... niema zadnych tematow , musze co ś wymyslec biggrin ja tez bede szla ale dopiero o 17.10 razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:43 am
sweet_chii aaaa... moj kot zaczal jeczec!!! gonk ... jak on wydobywa te tony? gonk też kiedyś jęczałem... jak mnie pobili... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:44 am
Prinee wired_Yuki wszyscy idą na spowiedz ..... niema zadnych tematow , musze co ś wymyslec biggrin ja tez bede szla ale dopiero o 17.10 razz a ja się nigdzie nie wybieram.. bo ja dla większości zły chłopczyk jestem... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:45 am
Ozzwald sweet_chii aaaa... moj kot zaczal jeczec!!! gonk ... jak on wydobywa te tony? gonk też kiedyś jęczałem... jak mnie pobili... sweatdrop ale moj kot jeczy bez powodu.. potem przylecial do mnie i zaczal mi reke lizac... eek a teraz sie polozyl na moim monitorze scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Prinee wired_Yuki wszyscy idą na spowiedz ..... niema zadnych tematow , musze co ś wymyslec biggrin ja tez bede szla ale dopiero o 17.10 razz a ja się nigdzie nie wybieram.. bo ja dla większości zły chłopczyk jestem... twisted ja nie chodze na spowiedzi bo wg mnie nie ma sensu chodzic do kosciola xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Prinee wired_Yuki wszyscy idą na spowiedz ..... niema zadnych tematow , musze co ś wymyslec biggrin ja tez bede szla ale dopiero o 17.10 razz a ja się nigdzie nie wybieram.. bo ja dla większości zły chłopczyk jestem... twisted hehe.... ja musze isc bo mi matka kaze... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:46 am
sweet_chii Ozzwald sweet_chii aaaa... moj kot zaczal jeczec!!! gonk ... jak on wydobywa te tony? gonk też kiedyś jęczałem... jak mnie pobili... sweatdrop ale moj kot jeczy bez powodu.. potem przylecial do mnie i zaczal mi reke lizac... eek a teraz sie polozyl na moim monitorze scream eee... a leprzych miejsc już nie ma do leżenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:46 am
BeeWolf_san Falcon lepiej idź sie pobaw klocami. -_- sam sie pobaw stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:47 am
wired_Yuki wszyscy idą na spowiedz ..... niema zadnych tematow , musze co ś wymyslec biggrin Hmmm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:47 am
Ozzwald sweet_chii Ozzwald sweet_chii aaaa... moj kot zaczal jeczec!!! gonk ... jak on wydobywa te tony? gonk też kiedyś jęczałem... jak mnie pobili... sweatdrop ale moj kot jeczy bez powodu.. potem przylecial do mnie i zaczal mi reke lizac... eek a teraz sie polozyl na moim monitorze scream eee... a leprzych miejsc już nie ma do leżenia... owszem jest.... moj skaner gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:49 am
Miss_Karina Ozzwald Prinee wired_Yuki wszyscy idą na spowiedz ..... niema zadnych tematow , musze co ś wymyslec biggrin ja tez bede szla ale dopiero o 17.10 razz a ja się nigdzie nie wybieram.. bo ja dla większości zły chłopczyk jestem... twisted ja nie chodze na spowiedzi bo wg mnie nie ma sensu chodzic do kosciola xp tez tak mysle...... ale jak sie ma 14 lat to nikt cie nie chce sluchac.... gonk a jak mowie ze nie bede chodzila do ksciola bo to nie ma wogole zadnego sensu to oni "nie mow glupot...." ale i tak po bierzmowaniu dam sobie spokoj razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:49 am
sweet_chii owszem jest.... moj skaner gonk xd xd a niema wlasnego koszyczka lub czy moze do twojego wyrka isc spac? xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:50 am
Prinee tez tak mysle...... ale jak sie ma 14 lat to nikt cie nie chce sluchac.... gonk a jak mowie ze nie bede chodzila do ksciola bo to nie ma wogole zadnego sensu to oni "nie mow glupot...." ale i tak po bierzmowaniu dam sobie spokoj razz ja bierzmowania nie mialam jeszcze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|