|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:32 am
BeeWolf_san Pozabijam 2 urzytkowniczki zaszły mi juz za skore jak cholera, nie moge dac im bana bo gildia jest otwarta. Zakladaja nonstop durne topiki. KTO zgadnie jak sie zwa dam cukierka . eek eee... Bee spokojnie... wyluzuj sie troche...tylko spokojnie.... ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:32 am
Prinee BeeWolf_san Pozabijam 2 urzytkowniczki zaszły mi juz za skore jak cholera, nie moge dac im bana bo gildia jest otwarta. Zakladaja nonstop durne topiki. KTO zgadnie jak sie zwa dam cukierka . Galadiela92 czy jak jej tam biggrin biggrin : masz już papierek ... a jak 2 ma na imie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:33 am
BeeWolf_san Pozabijam 2 urzytkowniczki zaszły mi juz za skore jak cholera, nie moge dac im bana bo gildia jest otwarta. Zakladaja nonstop durne topiki. KTO zgadnie jak sie zwa dam cukierka . moze gardiella_92 question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:34 am
BeeWolf_san Pozabijam 2 urzytkowniczki zaszły mi juz za skore jak cholera, nie moge dac im bana bo gildia jest otwarta. Zakladaja nonstop eek surprised durne topiki. KTO zgadnie jak sie zwa dam cukierka . eek surprised niemam pojecia , powiedz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:34 am
BeeWolf_san Pozabijam 2 urzytkowniczki zaszły mi juz za skore jak cholera, nie moge dac im bana bo gildia jest otwarta. Zakladaja nonstop durne topiki. KTO zgadnie jak sie zwa dam cukierka . tylko cukierka.. to ja się nie bawie w ten teleturniej.. bo kiepskie nagrody są...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki wtedy kiedy ten pierwszy , niedługo zobaczysz jeszcze leprzy , to bedzie taki swiąteczny biggrin whee czekam czekam z niecierpliwosca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone BeeWolf_san Pozabijam 2 urzytkowniczki zaszły mi juz za skore jak cholera, nie moge dac im bana bo gildia jest otwarta. Zakladaja nonstop durne topiki. KTO zgadnie jak sie zwa dam cukierka . moze gardiella_92 question to ja ich nie znam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:36 am
BeeWolf_san Prinee BeeWolf_san Pozabijam 2 urzytkowniczki zaszły mi juz za skore jak cholera, nie moge dac im bana bo gildia jest otwarta. Zakladaja nonstop durne topiki. KTO zgadnie jak sie zwa dam cukierka . Galadiela92 czy jak jej tam biggrin biggrin : masz już papierek ... a jak 2 ma na imie ? hmm... 2 nie znam razz a kto to ? razz papierka to ja nie chce....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:37 am
Miss_Karina Falcone BeeWolf_san Pozabijam 2 urzytkowniczki zaszły mi juz za skore jak cholera, nie moge dac im bana bo gildia jest otwarta. Zakladaja nonstop durne topiki. KTO zgadnie jak sie zwa dam cukierka . moze gardiella_92 question to ja ich nie znam xd to chyba jakis sabotarzysta juz kiedys zalozyl 5 cz 6 glupich topicow Dobra ja lece do spowiedzic do kosciola stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:38 am
Miss_Karina BeeWolf_san Pozabijam 2 urzytkowniczki zaszły mi juz za skore jak cholera, nie moge dac im bana bo gildia jest otwarta. Zakladaja nonstop durne topiki. KTO zgadnie jak sie zwa dam cukierka . eek eee... Bee spokojnie... wyluzuj sie troche...tylko spokojnie.... ^^" Tak wyluzuj to nie ty usówasz ich topiki ja sam wywaliłem 8 ... omega 5 a kk nie wiem ... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:39 am
BeeWolf_san Miss_Karina BeeWolf_san Pozabijam 2 urzytkowniczki zaszły mi juz za skore jak cholera, nie moge dac im bana bo gildia jest otwarta. Zakladaja nonstop durne topiki. KTO zgadnie jak sie zwa dam cukierka . eek eee... Bee spokojnie... wyluzuj sie troche...tylko spokojnie.... ^^" Tak wyluzuj to nie ty usówasz ich topiki ja sam wywaliłem 8 ... omega 5 a kk nie wiem ... stressed to czemu nie zamknecie gildii? przeciez wiekosc glosowala zeby zamknac.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 7:39 am