|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:32 am
Labudziak wired_Yuki Labudziak stare a ja pewni nic nie dostane crying mam wzlane na swieta ja moge coi coś dac biggrin naprawde *pryztula y wdyicynođci crying * wic ja zawsze marzylem o PS2 XD a jak mialas ma mysli gaie to narysuj mi avka whee biggrin a ja na święta bym chciał święty spokuj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:33 am
Labudziak wired_Yuki DarkMud Heh...morze pati bedzie fajnie na sylfka... nno , mam nadzieje , biggrin czy wy przypadkiem nie chcecie mnie doprowadzić do doła ??? XD Nie my wcale nie idzemy razem do kogos na sylfka ...XP ( a wlasnie ze idzemy :] )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:34 am
Labudziak wired_Yuki Labudziak stare a ja pewni nic nie dostane crying mam wzlane na swieta ja moge coi coś dac biggrin naprawde *pryztula y wdyicynođci crying * wic ja zawsze marzylem o PS2 XD a jak mialas ma mysli gaie to narysuj mi avka whee biggrin zobaczy sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:34 am
DarkMud Labudziak wired_Yuki DarkMud Heh...morze pati bedzie fajnie na sylfka... nno , mam nadzieje , biggrin czy wy przypadkiem nie chcecie mnie doprowadzić do doła ??? XD Nie my wcale nie idzemy razem do kogos na sylfka ...XP ( a wlasnie ze idzemy :] ) wiem, że wy idziecie -_- pati mi sie już chwaliła xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:35 am
Kukus Ozzwald a ja na święta bym chciał święty spokuj... zgadzam się z przedm#261;... to co może na voodke skoczymy.. ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:35 am
wired_Yuki Labudziak wired_Yuki Labudziak stare a ja pewni nic nie dostane crying mam wzlane na swieta ja moge coi coś dac biggrin naprawde *pryztula y wdyicynođci crying * wic ja zawsze marzylem o PS2 XD a jak mialas ma mysli gaie to narysuj mi avka whee biggrin zobaczy sie Ja ci moge narysowac ....... :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:36 am
DarkMud Nie my wcale nie idzemy razem do kogos na sylfka ...XP ( a wlasnie ze idzemy :] ) jestem parkometrową wróżką biggrin xd bedzie fajnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:39 am
DarkMud Ja ci moge narysowac ....... :] ok biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:40 am
wired_Yuki DarkMud Ja ci moge narysowac ....... :] ok biggrin Ale wiesz Pati jak to edzie wyglądać .....:]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:41 am
wired_Yuki DarkMud Ja ci moge narysowac ....... :] ok biggrin to niech mi ktos narysuje.. jak bedzie ladne, to dam 200g XD dobra.. ja ide niby na spowiedz (moja mama tak mysli) pobłądze gdzies pomiescie i wracam biggrin pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:43 am
DarkMud wired_Yuki DarkMud Ja ci moge narysowac ....... :] ok biggrin Ale wiesz Pati jak to edzie wyglądać .....:] Domyslam sie xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:43 am
Labudziak wired_Yuki DarkMud Ja ci moge narysowac ....... :] ok biggrin to niech mi ktos narysuje.. jak bedzie ladne, to dam 200g XD dobra.. ja ide niby na spowiedz (moja mama tak mysli) pobłądze gdzies pomiescie i wracam biggrin pa powodzenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:44 am
Ozzwald Labudziak wired_Yuki DarkMud Ja ci moge narysowac ....... :] ok biggrin to niech mi ktos narysuje.. jak bedzie ladne, to dam 200g XD dobra.. ja ide niby na spowiedz (moja mama tak mysli) pobłądze gdzies pomiescie i wracam biggrin pa powodzenia... by by
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:44 am
Labudziak wired_Yuki DarkMud Ja ci moge narysowac ....... :] ok biggrin to niech mi ktos narysuje.. jak bedzie ladne, to dam 200g XD dobra.. ja ide niby na spowiedz (moja mama tak mysli) pobłądze gdzies pomiescie i wracam biggrin pa Czesc... :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|