|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:16 am
bede pozniej, bo musze odkurzyc/odspiewac koledy xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:17 am
Miss_Karina bede pozniej, bo musze odkurzyc/odspiewac koledy xd xd papa.. ja lece na chate.. bo musze prezenty zaniesc.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:18 am
Wodzu Miss_Karina bede pozniej, bo musze odkurzyc/odspiewac koledy xd xd papa.. ja lece na chate.. bo musze prezenty zaniesc.. biggrin narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald wired_Yuki Labudziak wired_Yuki kolędowanie sie rozpoczeło jej! mianiak stare maniak? to mało powiedziane , powinni mnie zakuć w kajdany i zawinąć w kaaftan bezpieczeństwa ! wow ty też lubisz takie zabawy z łańcuchami, kajdanami..? biggrin a jak inaczej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja mam tylko 3 prezenty ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:19 am
wired_Yuki Wodzu wired_Yuki ah zycie , mam nadzieje ze sieta bede miała juz za sobą , nielubie rodzinnych kolacyjek , ale za to jest wollne moze i tak, ale potem sa prezenyt, i inne fajne zeczy tez racja biggrin naprzykład PS2 *patrzy na wired z zazdrosną miną *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:21 am
Mykam.. papa. zyczenia ode mnie są jak by co na topicu swuia.tecznym...
3maicie sie wszyscy ciepło.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:22 am
Labudziak wired_Yuki Wodzu wired_Yuki ah zycie , mam nadzieje ze sieta bede miała juz za sobą , nielubie rodzinnych kolacyjek , ale za to jest wollne moze i tak, ale potem sa prezenyt, i inne fajne zeczy tez racja biggrin naprzykład PS2 *patrzy na wired z zazdrosną miną * biggrin he he , i medalik biggrin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:22 am
Christoff_Gangrell Mykam.. papa. zyczenia ode mnie są jak by co na topicu swuia.tecznym... 3maicie sie wszyscy ciepło..... do zobaczenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:25 am
wired_Yuki Labudziak wired_Yuki Wodzu wired_Yuki ah zycie , mam nadzieje ze sieta bede miała juz za sobą , nielubie rodzinnych kolacyjek , ale za to jest wollne moze i tak, ale potem sa prezenyt, i inne fajne zeczy tez racja biggrin naprzykład PS2 *patrzy na wired z zazdrosną miną * biggrin he he , i medalik biggrin wink stare a ja pewni nic nie dostane crying mam wzlane na swieta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:27 am
Heh...morze pati bedzie fajnie na sylfka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:28 am
Labudziak stare a ja pewni nic nie dostane crying mam wzlane na swieta ja moge coi coś dac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:30 am
wired_Yuki Labudziak stare a ja pewni nic nie dostane crying mam wzlane na swieta ja moge coi coś dac biggrin naprawde *pryztula y wdyicynođci crying * wic ja zawsze marzylem o PS2 XD a jak mialas ma mysli gaie to narysuj mi avka whee biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:30 am
DarkMud Heh...morze pati bedzie fajnie na sylfka... nno , mam nadzieje , biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:31 am
wired_Yuki DarkMud Heh...morze pati bedzie fajnie na sylfka... nno , mam nadzieje , biggrin czy wy przypadkiem nie chcecie mnie doprowadzić do doła ??? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|