|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:03 am
wired_Yuki kolędowanie sie rozpoczeło jej! zauwazylam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:04 am
wired_Yuki kolędowanie sie rozpoczeło jej! mianiak stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:06 am
ah zycie , mam nadzieje ze sieta bede miała juz za sobą , nielubie rodzinnych kolacyjek , ale za to jest wollne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:07 am
wired_Yuki ah zycie , mam nadzieje ze sieta bede miała juz za sobą , nielubie rodzinnych kolacyjek , ale za to jest wollne moze i tak, ale potem sa prezenyt, i inne fajne zeczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:07 am
Lurien Christoff_Gangrell Lurien Christoff_Gangrell yuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiii *bdoing bdoing łuuuup* au...... xp nic ci nie jest? whee xp jakoś żyję..... sweatdrop to dobrze *^^* whee yey ktoś sie o mnie troszczy.... crying życie jest jednak piękne... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:08 am
wired_Yuki ah zycie , mam nadzieje ze sieta bede miała juz za sobą , nielubie rodzinnych kolacyjek , ale za to jest wollne dlaczego nie? mozna przynajmniej pogadac o jakichs powaznych rzeczach a nie tak jak np. w szkole ludzie gadaja i co drugie slowo to wszyscy w smiech stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:10 am
no teraz jużchyba nikt i nic mnie nie wygodni od komputerka.... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:10 am
Labudziak wired_Yuki kolędowanie sie rozpoczeło jej! mianiak stare maniak? to mało powiedziane , powinni mnie zakuć w kajdany i zawinąć w kaaftan bezpieczeństwa !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:12 am
Christoff_Gangrell whee yey ktoś sie o mnie troszczy.... crying życie jest jednak piękne... crying teraz to ja cie z wodzu'em myle XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki Labudziak wired_Yuki kolędowanie sie rozpoczeło jej! mianiak stare maniak? to mało powiedziane , powinni mnie zakuć w kajdany i zawinąć w kaaftan bezpieczeństwa ! wow ty też lubisz takie zabawy z łańcuchami, kajdanami..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Christoff_Gangrell whee yey ktoś sie o mnie troszczy.... crying życie jest jednak piękne... crying teraz to ja cie z wodzu'em myle XD a co tu do mylenia?? razz i nie z wodzu'em, tylko z wodzem.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:14 am
Wodzu wired_Yuki ah zycie , mam nadzieje ze sieta bede miała juz za sobą , nielubie rodzinnych kolacyjek , ale za to jest wollne moze i tak, ale potem sa prezenyt, i inne fajne zeczy tez racja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:14 am
Ozzwald wired_Yuki Labudziak wired_Yuki kolędowanie sie rozpoczeło jej! mianiak stare maniak? to mało powiedziane , powinni mnie zakuć w kajdany i zawinąć w kaaftan bezpieczeństwa ! wow ty też lubisz takie zabawy z łańcuchami, kajdanami..? jejku.. masochiści sami XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 6:16 am
wired_Yuki Wodzu wired_Yuki ah zycie , mam nadzieje ze sieta bede miała juz za sobą , nielubie rodzinnych kolacyjek , ale za to jest wollne moze i tak, ale potem sa prezenyt, i inne fajne zeczy tez racja biggrin takze te 3 dni mozna jakos przezyc, a potem chulaj dupa[ee, dusza, sir?][wlasnie].. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|