|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:47 am
no to namaluje grupowe biggrin krytian tez narysujesz co/? ( tylko ze ja teraz nie ale wieczorkiem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej alaniss i co u ciebie, siedzisz obok mnie i w ogóle się do mnie nie odzywasz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lurien Labudziak jaa XD wokalistą zespołu punk-rokowego XD a będe hydraulikiem -_- hm... ciekawe ^^ tam wczesniej fdalem gdzies zappe, zobacz sobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:48 am
alexvandom Hej alaniss i co u ciebie, siedzisz obok mnie i w ogóle się do mnie nie odzywasz xp wiam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:48 am
wired_Yuki no to namaluje grupowe biggrin krytian tez narysujesz co/? ( tylko ze ja teraz nie ale wieczorkiem biggrin Morze cos stworze....niewiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:49 am
nadal nic a nic do mnie nie mowisz... olewasz mnbie? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:49 am
Wodzu wired_Yuki a moze namalowac jakiś rysunek z kilkoma avkami? produkuje juz zdjecie, i nie moge ko skonczyc.. na nim bedzie ponad 30 avek.. jak skończysz to pokarzesz oczywiście
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:50 am
alexvandom Hej alaniss i co u ciebie, siedzisz obok mnie i w ogóle się do mnie nie odzywasz xp alaniss? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bo ty nic nie mowisz i gapisz sie t en komp jak w obrazek! stare nie radze sobie! gonk pomoz! no pomoz mi! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
alexvandom Hej alaniss i co u ciebie, siedzisz obok mnie i w ogóle się do mnie nie odzywasz xp witaj piekna nieznajoma.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cos tam piszesz, ale mi sie nie pokazuje scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:51 am
Wodzu Lurien Labudziak jaa XD wokalistą zespołu punk-rokowego XD a będe hydraulikiem -_- hm... ciekawe ^^ tam wczesniej fdalem gdzies zappe, zobacz sobie widzialam ^^ nawet fajne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkMud wired_Yuki no to namaluje grupowe biggrin krytian tez narysujesz co/? ( tylko ze ja teraz nie ale wieczorkiem biggrin Morze cos stworze....niewiem... ahh.. ci artyści xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:52 am
Alaniss Bo ty nic nie mowisz i gapisz sie t en komp jak w obrazek! stare nie radze sobie! gonk pomoz! no pomoz mi! domokun ale w czym sobienie radzisz? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|