|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:40 am
wired_Yuki Labudziak wired_Yuki ja wiem z e umiem lepiej , jak tylko zeskanuje bokaze wam taki normalnie bomba biggrin lepiej nie.. bo jak falcone to zobaczy, to w kompleksy wpadnie i nie będzie sie juz tak starał, by do waszej szkoły sie dostac XD o n mi powiedział ze go to motywuje biggrin wiec pokarze biggrin aha XD to znaczy, że to tylko mnie w kompleksy wprawia XD no nic XD.. dobrze, że ja nie mam takich ambicji jak falcone XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:41 am
a moze namalowac jakiś rysunek z kilkoma avkami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak aha XD to znaczy, że to tylko mnie w kompleksy wprawia XD no nic XD.. dobrze, że ja nie mam takich ambicji jak falcone XD heh, a ty Labi kim bys chcial byc w przyszlosci> ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sypne ci bagatela 200g na poprawe humoru (jak będzie dobry wink ) bo pati dałem 1500g własciwie za nic -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:42 am
wired_Yuki a moze namalowac jakiś rysunek z kilkoma avkami? jestem ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:42 am
wired_Yuki a moze namalowac jakiś rysunek z kilkoma avkami? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:43 am
wired_Yuki a moze namalowac jakiś rysunek z kilkoma avkami? weź narysuj nasza paczke z redy biggrin (ja, falcone, i ty biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:44 am
Ja chyba narysuje cos.....XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Labudziak aha XD to znaczy, że to tylko mnie w kompleksy wprawia XD no nic XD.. dobrze, że ja nie mam takich ambicji jak falcone XD heh, a ty Labi kim bys chcial byc w przyszlosci> ? wink jaa XD wokalistą zespołu punk-rokowego XD a będe hydraulikiem -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:45 am
wired_Yuki a moze namalowac jakiś rysunek z kilkoma avkami? produkuje juz zdjecie, i nie moge ko skonczyc.. na nim bedzie ponad 30 avek..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:46 am
Labudziak jaa XD wokalistą zespołu punk-rokowego XD a będe hydraulikiem -_- hm... ciekawe ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:46 am
Labudziak Miss_Karina Labudziak aha XD to znaczy, że to tylko mnie w kompleksy wprawia XD no nic XD.. dobrze, że ja nie mam takich ambicji jak falcone XD heh, a ty Labi kim bys chcial byc w przyszlosci> ? wink jaa XD wokalistą zespołu punk-rokowego XD a będe hydraulikiem -_- a ja zawsze chciałem naprawiać pralki... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|